czesc Asionek, skoro wlosy zrobione i makijaz na twarzy to nie jest zle:-)
nie no makijaz to musi byc co jak co hehe
a na obiad u nas są piersi z kurczaczka z ryżem i surówka z brokuła z musztardą francuską. Na nic lepszego nie miałam weny
ASIONKU wstałam o 5 do pracy, ale że akurat moje stanowisko pracy nie jest jeszcze gotowe pozwolono mi pójść do domu. Ot i cała tajemnica organizacji...
a co to za surowka ?? brzmi smakowicie podasz przepis ??
))
aaaa juz rozumiem
tak wogole to niezla godzina
Asionku o to się kłócą, że na wątek zamknięty można się dostać dopiero jak się spełni pewne wymogi np poda nr telefonu do siebie, profil na facebooku lub nk, będzie się dodawać zdjęcia... wielu osobem się to nie podoba, na co szanowne koleżanki twierdzą, że chcą budowąc więź, zaufanie i takie tam pierdoły, że poruszają prywatne problemy i chcą aby osoby na zamkniętym spełniały ich wymogi. Jesli o mnie chodzi moga mnie usunąć... nie lubie takiego uzwenętrzniania się na siłę, stukania 100 postów bo ktoś tak wymyślił, wklejania zdjęć, meldowania, że mnie nie będzie 2 dni bo coś tam i strachu, że ktoś mnie usunie, bo za mało się udzielam
tu mi dobrze i tutaj zostaję
?
kurcze az tak ?? no bez przesady jeszcze rozumiem nie dawac dostepu nowym co napisza jednego posta ,jak u nas na watku , " tez chce byc w grupie " hehe i slad po nich ginie
ale podawanie profili na portalach i nr telefonu to juz czysta przesada :/
a ja u fryzjera byłam
Komu michałka, albo innego cukieraska? Taki mam smak na słodkie ostatnio, że szok
ale na kolacje kupiłam seler naciowy i zjem z sosikiem greckim
)
ja chce
))) dzisiaj zapasy probilam sobie hehe
nie chce cie martwic , ale mi jak na slodkie w ciazy sie wlaczylo tak do dzis dzien nie przeszlo
a wczesniej jadlam ciastko raz na pol roku ...
calkiem smaki po ciazy mi sie pozmienialy ... i wrazliwosc na zapachy , a nawet na dzwieki !!
jak bylam na samym poczatku ciazy i mnie tak wszystko mdlilo i smierdzialo mi, np. kawa swiezo parzona no masakra moj musial pic w pracy i wyobraz sobie , ze wczoraj po tylu miesiacach zaparzyl kawe normalna , a nie sypana , bo ta o dziwo jest ok , i tak mi smierdzilo , ze malo nie wyladowalam w WC
i do tego glowa mnie mega zaczela bolec ... to samo mam z programami co moj rano wlaczal z poczatku ciazy , nawet teraz jak uslysze to od razu mi jest zle , niedobrze , napoczatku nie zakumalam o co biega , ale jak za ktoryms z kolei razem znowu bylo to samo przy tych samych zapachach , dzwiekach to doszlo do mnie , ze chyba niezla traume musialam przezyc , ze to do tej pory wraca
Moja córa własnie ogląda bajki i śmieje się w głos!!! :-):-):-) Zapomniałam się pochwalić, ze ją wczoraj na tym przyłapałam po raz pierwszy! Wczesniej jej w ogóle TV nie włączałam, myślałam, ze i tak ją to nie będzie interesowało, bo jeszcze taka malutka... A tu proszę!
!
moj dzisiaj gadal do D.Tuska i sie tak chichral jak byla debata w sprawie ACTA hehe
Zobacz załącznik 434011
To ja się pochwalę jak wygląda porządek wg moich dzieci
nie no to to jeszcze jest porzadek moja droga
dobrze , ze nie widzialas jak my sie z siorkami bawilysmy hehe , nie bylo jednej rzeczy w domu ktora ostala sie na miejscu
szlo wszystko lacznie z kieliszkami
))
mialysmy mega bujna wyobraznie
))
Cześć
hej brakowalo tutaj ciebie
)
oki lece sie kapac i depilacje zrobic poki maly spi
pozniej czeka mnie sterta prasowania ...