reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
puk puk
jest tu kto ? witam sie niedzielnie :)
jakie macie plany na dzis ? ja ide sie balsamowac cala i upiekszac
maly spi (mam jeszcze jakies 30mn dla siebie)
mezulek w pracy, pojechal z godiznke temu, ale wroci gora o 18 wiec spoko :)
milego dnia wszystkim!!!

No ja męczę się z bólem brzucha ale jak tylko przejdzie to może wybiorę się do centrum na małe zakupy.
Mąż jeszcze kima w wyrku a synek właśnie zjadł śniadanie:)

No właśnie a gdzie reszta naszych koleżanek?

reklama
No ja męczę się z bólem brzucha ale jak tylko przejdzie to może wybiorę się do centrum na małe zakupy.
Mąż jeszcze kima w wyrku a synek właśnie zjadł śniadanie:)

No właśnie a gdzie reszta naszych koleżanek?

hmmm... bol brzucha, niewesolo :(
ale za to bardzo fajnie, ze macie sklepy otwarte w niedzele i ze mozna sie wybrac na zakupy :))))

witam nowa staraczke lopop :) a co do sera to spokojnie kupisz jak tez z irl :p kupilam raz w lidlu raz w super valu w tesco pewnie tez bedzie :)
Oj no to dobrze . Wybiorę się na poszukiwania po niedzieli:-D:-D
Hejka! ja cały dzień jakoś nie mogłam sie zmusić do pisania nie wiem czemu:confused:
może to przez naukę... bardzo się martwię egzaminem, bo bardzo surowa pani doktor go przeprowadza :baffled: już miałam problem z zaliczeniem kolokwium z kilku tematów, a co dopiero egzamin jak tyle materiału:-( Matko jaki dół mnie przez to dopadł :sad::sad::sad: sorki, że smęcę no ale tak właśnie sie czuję :zawstydzona/y:
I jeszcze mam ochotę na przytulanki a tu muszę do poniedziałku czekać:wściekła/y:
echhhhhhhhh......................:frown:
Trzymam kciuki za zaliczenie:-) Zobaczysz nie będzie tak źle:-D No i za staranka:-D:-D
puk puk
jest tu kto ? witam sie niedzielnie :)
jakie macie plany na dzis ? ja ide sie balsamowac cala i upiekszac
maly spi (mam jeszcze jakies 30mn dla siebie)
mezulek w pracy, pojechal z godiznke temu, ale wroci gora o 18 wiec spoko :)
milego dnia wszystkim!!!
My tez pewnie uderzymy na shopping center:-D W sumie najwięcej ludzi jest w niedziele ale.... No chyba ze T będzie miał ochotę gdzieś się wybrać za miasto:-) Zobaczymy....
Pozdrawiam:****

Oj no to dobrze . Wybiorę się na poszukiwania po niedzieli:-D:-D

Trzymam kciuki za zaliczenie:-) Zobaczysz nie będzie tak źle:-D No i za staranka:-D:-D

My tez pewnie uderzymy na shopping center:-D W sumie najwięcej ludzi jest w niedziele ale.... No chyba ze T będzie miał ochotę gdzieś się wybrać za miasto:-) Zobaczymy....
Pozdrawiam:****

fajnie macie z tymi otwartymi sklepami.... a ja siedze z tylkiem w domu
ale synus juz mi sie zaczyna budzic, wiec zaraz bede miec zajecie :)

fajnie macie z tymi otwartymi sklepami.... a ja siedze z tylkiem w domu
ale synus juz mi sie zaczyna budzic, wiec zaraz bede miec zajecie :)
Moja Emi siedzi mi na kolanach od rana:-):-) Czyli w FR sklepy są po zamykane w niedziele?? Z jednej strony dobrze bo ludzie spędzając więcej czasu z rodzina.... ok ja idę bo mężulek wrócił...pa:***

Moja Emi siedzi mi na kolanach od rana:-):-) Czyli w FR sklepy są po zamykane w niedziele?? Z jednej strony dobrze bo ludzie spędzając więcej czasu z rodzina.... ok ja idę bo mężulek wrócił...pa:***

tak, tu wszystko zamkniete oprocz kilku niedziel w roku (swieta sylwester itp)
ide robic obiadek
do pozniej! pa

agnieszka.kk - dobrze, że Alan już uważa na schodach :) oby więcej mu sie taki wypadek nie przytrafił!!
A na brzuch może coś weź? mięte wypij albo coś...

josephine - jak tam, już po upiększaniu? ;) ja wczoraj wieczorem się wybalsamowałam cała :D
a dziś żadna nowość - uczę się :(

agnes_kula - mam nadzieję, że źle nie będzie ;) dzięki :*

Udanej niedzieli Wam życzę :)

josephine - jak tam, już po upiększaniu? ;) ja wczoraj wieczorem się wybalsamowałam cała :D
a dziś żadna nowość - uczę się :(

taaaa... juz pachnaca, ale za to zalamana... studiami
ogolnie to profesorowie mi sugeruja powtorzyc rok i nauczyc sie metodologii, bo po moich pracach widac, z emnie rok macierzynski na zajeciac nie bylo...
a ja w lutym mialam brac sie z amoja prace
wiec zastanawiam sie czy ejst sens, skoro miedyz nimi chyba juz uzgodnili, ze nie ebde miec sredniej. jak nie mam pozomu mastera 2, to mi pracy nie przepuszcza
a nie iwem czy mam ochote bawic sie dodatkowy rok...

josephine - uuuu to witaj w klubie załamanych przez naukę :( a jak wyglądają studia wyższe we Francji? jakie etapy są? ja to się modlę byle by licencjat zdobyć, a magistra ewentualnie zaocznie kiedyśtm bym robiła..

reklama
josephine - uuuu to witaj w klubie załamanych przez naukę :( a jak wyglądają studia wyższe we Francji? jakie etapy są? ja to się modlę byle by licencjat zdobyć, a magistra ewentualnie zaocznie kiedyśtm bym robiła..

No wiec tutaj sprawa jest b; skomplikowana. jak zaczynalam studia, to model byl taki : 1 poziom tak zwany DEUG: 2 lata
2. poziom: 3 letni licnejat jak u nas
3. Poziom : 4 rok = magister, pelen magister to byly 4 lata studiow
Ale francja zaadoptowala system "europejski", czyli tak jak u nas: 3 licencjat i 2 magisterka
Ja juz w zeszlym roku , czyli na 4 tym pislaam prace magisterska i sie bronilam.
Normalnie, gdybym zaczela wzesniej, to juz bym miala od pol roku dyplom. No ale musze zrobic jeszcze rok, pisac NOWA PRACE MAGISTERSKA zeby miec perlnego magistra, czyli master 2, a nie master 1. i teraz zonk, po dzieku malo o chodze, am zaleglosci w metedologii. Jak nie zalicze to w sumie ebde miec niby master 1 ( magsitra 1szego stopnia), ktorego uzna mi sie tutaj, ale gdziekolwiek indziej, to beda studia normalnie nieskonczone i bedzie soe patrzec na ostatni dyplom, czyli na licencjat. Wiec 2 lata w plecy... plus rok dyplomu, pracy pisania i obrony, ktora juz mialam... Wiec mega porazka pechowa, kest czym sie zalamac...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry