reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka -może coś zjadłaś i cie boli?? brałaś coś na ten brzuch?
A co do starań to mam tysiące wątpliwości ale chcę tego bardzo bardzo :) tylko martwi mnie, że jakoś nie widzę u siebie śluzu płodnego zbytnio :/
Nie nic nie brałam bo raz boli a raz nie :dry:

Lovely to super że będziecie działac,to że nie ma śluzu to się za bardzo nie przejmuj tylko serduszkujcie przez miesiąc ile się da a potem czekaj na jakieś objawy.
mamajak trzeba to bierz gripex aby tylko Cię nie rozłożyło.
Teraz taka pogoda paskudna że choróbska krążą wszędzie ehhh ale co zrobic.U mnie mąż chory,Alan ma lekki kaszel i gile z nocha lecą do pacha...

Ostatnia edycja:
reklama
LOVELY- dzialaje kochani :tak:watpliwosci zawsze bada najrozniejsze,tez to przerabialam;-)niezaprzataj sobie niczym glowy,wszystko dobrze sie pouklada,rozwiazanie czasem przychodza niespodziewanie ,wiec za duzo sie nia stresuj tylko przytulaj swojego chlopczyka:tak:

LOVELY- dzialaje kochani :tak:watpliwosci zawsze bada najrozniejsze,tez to przerabialam;-)niezaprzataj sobie niczym glowy,wszystko dobrze sie pouklada,rozwiazanie czasem przychodza niespodziewanie ,wiec za duzo sie nia stresuj tylko przytulaj swojego chlopczyka:tak:

Dokładnie zgadzam się w 100%
Powodzenia Lovely :tak:;-):-)

LOVELY- widzisz my tu za Ciebie pozytywnie myslimy a Ty dzialaj:tak:reszte zostaw nam,bedzie Ci latwiej a my 3mamy kciuki:-D

:-D:-D:-D dokładnie Ty Lovely tylko działaj a my resztę załatwimy,także możesz na nas liczyc i oczywiście trzy mam mocno kciukasy ;-)

Boże jutro do pracy,jak te weekendy szybko lecą :dry:
Zabieram się do oglądania lustrzanek bo muszę wybrac sobie już model jaki mnie interesuje,nie długo będziemy musieli już kupic :happy2:

agnieszka.kk, mama05 - hahaha jak dobrze że jesteście :D to ja w takim razie sie juz niczym nie przejmuję, wiem, że psychiczne wsparcie mam, a tera tylko czekam na ukochanego i jazda :D
Mam nadzieje, że mi sie ud, a potem to ja będę Wam fluidki ciążowe przesyłać ;)

LOVELY- o,i to jest dobry plan a plan warto miec:tak:fajnie,ze juz jadna z nas zaczyna dzialania-robi sie ekscytujaco:cool2:tylko pamietaj-luzik tez jest wazny:tak:

agnieszka.kk, mama05 - hahaha jak dobrze że jesteście :D to ja w takim razie sie juz niczym nie przejmuję, wiem, że psychiczne wsparcie mam, a tera tylko czekam na ukochanego i jazda :D
Mam nadzieje, że mi sie ud, a potem to ja będę Wam fluidki ciążowe przesyłać ;)

No takie nastawienie mi się podoba:)
Działaj,działaj i to ostro ;-)

mama jest sporo lustrzanek do wyboru to fakt.Szukanie zaczynam od wyboru firmy a potem ustalam cenę a dopiero wtedy wybiorę parametry.Jak już coś wybiorę to dam znac:)

reklama
LOVELY- zaproszenie przyjete:tak::-Ddziekuje AGNIESZKA- szukaj,szukaj,dla kazdego co innego sie liczy wiec szperaj i wybieraj i daj znac:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry