reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku - dostałam nerwicy żołądka i jelit przez mojego ślubnego i przyjaciela - się we dwóch zebrało na wkór**** mnie to się załatwiłam :dry: Faceci to kretyni!!!

pok - dobrze wiedzieć na temat przepisów - ja tam tego nie śledzę, ale mogę zapytać u mnie w Mai i innych sklepach czy byliby skłonni taki numer zrobić i w jednym jestem pewna że tak bo koleżanka z Węgier właśnie tam kupowała :tak:i wiem że jakoś z Vat-em właśnie zabawa była.

Ja spadam się spróbować odstresować - bo ja Emi i Kaja mamy dzisiaj biegunkę jak sto nieszczęść i nie mam pojęcia czym się zatrułyśmy :dry: a do tego ślubny mi nerwówę z kumplem moim zaserwowali - jeden głupszy od drugiego :no::wściekła/y::no:

reklama
ufff prasowanie mam za soba :)
Made a ty jak ?? ;-)

Drogie koleżanki :happy:

małe ogłoszonko parafialne:
Szukam zainteresowane mamy na zakup skórzanych kapciuszków ze strony, którą zaraz podam :tak: ponieważ gdybyśmy zamówiły w jednej paczce, koszt przesyłki wyszedłby nam groszowy, a cena kapciuszków jest sporo niższa niż ta, którą proponują sprzedawcy na Allegro

Leggings Trousers, Boys Shoes items in tula2shoes store on eBay!

jeśli jesteście zainteresowane, to piszcie ;-) To tyle gwoli ogłoszeń :-)

hmmm... jest jeszcze jeden sprzedawca, więc zobaczymy od którego więcej będzie zainteresowanych
Girls Shoes, Boys Shoes items in Mini-Feet Shoes store on eBay!

cudne te papucie !!! :))))

Do kawki w przepięknej filiżance proponuję sernik, co go wczoraj obiecałam :-)Zobacz załącznik 433402

nie no to to juz przegiecie :szok::-D

Ale jestem zła! :wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy:

wow hehe przestraszylam sie :)))
najwazniejsze , ze wam nic sie nie stalo ! :)))

cudna jest !! do schrupania normalnie :))
wczesniejsze fotki wspominki tez rewelka :))))

No już myślałam, że nikt nie zechce tygryska... :sorry: A taki jest milusi ... :rofl2:
Zobacz załącznik 433430 Borysek Tygrysek :)))))))

jaki maly przystojniak :)
a Ola jak zwykle piekna :))

Mozecie mi podac jakies sprawdzone polskie sklepy z meblami i gadzetami?chcialabym ceny porownac i zobaczyc czy wybor w pl nie jest przypadkiem wiekszy.

lap :) DINO - NAJLEPSZY INTERNETOWY SKLEP DZIECIĘCY 2010 wg Rankingu Wprost i Money.pl - Wózki, Foteliki, Meble Dla Dzieci, Pokoje Dziecięce
ten sklep nawet jakies nagrody zdobyl :)
w kazdym razie ma ogromny wybor lozeczek i wozkow
napewno cos znajdziesz no i wysylka zagranice :) koszt mniejszy niz kuriera jak sie zamawia ....
gadzetow maja malo i ja z Allegro kupowalalm pozniej rodzinka mi dowiozla , bo cenowo jest w Pl duzooo taniej :)

asionek : ja wogole nie jetsem telewizyjno-informatyczna
wczesniej nigdy sie polska tv nie interesowalam, doipiero teraz, zeby jakis bajki po polskiu czy programy ze wzgledu na L.
nawte mi nie tlumacz jak wlaczyc te pakiety, wiem z etakie cos jets, tak samo jak filmy nowe mozna na miejscu wykupic i dorzuca do faktury...ale to czrna magia
ja dopiero od niedawna naucyzlam sie roznicy miedzy tv normalna a kablowka i opanowalam jak etap po etapie dzialac na 2 pilotach ;) serio.... ihihhiihihihihhihi

juz nie moge z moich suchych szorstkich rak... normalnie moglabym komus policzki pofdrapac w takim sa stanie... zadne kremy nie dzialaja
kupilam dzis peeling do rak occitane de provence i zobaczymy czy cos sie poprawi... strasznie to wyglada... az peka skora... szczypie ciagnie... fuuj

zdrowka dla Poldusia !!
a kanaly to tez dla mnie czarna magia , moj S wszystko ustawia :)
na szczescie mam jednego pilota hehe
a na rece pomogla by maska z parafiny ....

Hej,
będziecie krzyczeć na mnie??:zawstydzona/y::sorry:......zrobiłam test....10-tkę....jedna krecha:-:)confused2:ale mam jeszcze dwa testy to jeszcze zdążę zrobic:cool2:
a na suchą skóre na dłoniach polecam neutrogenę, mój mąż używa bo mu skóra pęka na palcach:eek:

no co ty :)
testuj do woli :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mary jak Mia zniosła wyprowadzkę łóżeczka? i jak brzuszek?

Rurka - zadziwiająco dobrze to zniosła! :-) Dzięki, ze pytasz! Przespała całą noc, jakby na niej "nowe" miejsce nie zrobiło wrażenia... :zawstydzona/y:;-) A brzuszek, jak to brzuszek... Czasem boli... :sorry: Ale o niebo lepiej już, naprawdę!

Asionek - myślałam o Tobie dziś, i o Twoim robaczku! :-) Zaraz skończy 4 miesiące!!! :szok: Wooooow! :-)

Zapomniałam dodać, ze Borysek Tygrysek śliczny!!! :-):-):-)

Oki, spadam na dziś - zrywamy boki z "Modern Family"! :laugh2::laugh2::laugh2: I pochwalę się nartkami:

IMG_2517.jpg

:happy::happy::happy::-):-):-)

Dobrej nocki!

Ostatnia edycja:
Asionek - to może i u mnie poprasujesz bo ja mam alergie na żelazko? :-p;-)

Moje dziewczyny o 8 rano wstały spały od 13 do 15 i w dalszym ciągu są na nogach i ani im się uśmiecha spać :dry:

Hej,
będziecie krzyczeć na mnie??:zawstydzona/y::sorry:......zrobiłam test....10-tkę....jedna krecha:-:)confused2:ale mam jeszcze dwa testy to jeszcze zdążę zrobic:cool2:
a na suchą skóre na dłoniach polecam neutrogenę, mój mąż używa bo mu skóra pęka na palcach:eek:

A kiedy masz termin miesiaczki? Mi to dlugo zajelo ale przestalam w pewnymmomencie testowac przed terminem, bo tylko nadzieja i cudowpod swiatlo na tych testach wypatrywalam, potem polroku nie testowalam wcale az cos mnie naszloi malo nie upadlam. Ale kazdy musirobicto,codla niego dobre! Kciuki i fluidkow moc!!!!
A na zime do rak to ja tylko neutrogene kupuje i dziala cudnie, rak nie klei!

Dzieki dziewczyny za linki!

Sol ja z przepisami jako tako za pan brat, bo siew prawie finansowym na studiach specjalizowalam(daaawno temu) a teraz tumieszkam, topo prostu wiem :)
jana razie taktylko opcje rozpatruje, boto dopiero 8tc. Po 12 wszelkie myslenie nabierze intensywnosci.

Mary - boska ta firma! Piekne rzeczy maja i widze, ze w kilku sklepach w genewie sa :)
piekne biegowki :) nigdy nie probowalam. Jakos mnieto ruchome wiazanie straszy no i wysilek chyba duzo wiekszy niz na zjazdowych (co chwile sie na wyciagu odpoczywa i bardziej grawitacja i sila odseodkowa pracuja niz miesnie - przynajmniej w moim wykonaniu). Super, ze Mia tak zasypia! Oby tak trwalo!

Libby widziałaś Maję straszycielkę??;))

a ja spaciu mykam -zasiedzieliśmy się przed filmem-jutro mąż w domu więc też wpadnę do was-kolorowych

Libby-grzecznie spać też zmykaj-koniec z bezsennością;)

witam niedzielnie
dzieciaczki jak zawsze urocze, wszystkie sa cudne i kazde jedyne w swoim rodzaju.
tygryska oczywiscie widzialam:-)
milego dnia kochane i ciepelka zycze

reklama
Dzień dobry kochane! Ja nie wiem o co u nas chodzi ze spaniem - bo im dalej w las tym gorzej...ładnie wczoraj zasnęła i już się cieszyłam - ale pobudki jakby na budzik - co 2h - a o 5 nad ranem to ryk i zasnęła dopiero o 8. Raczej nie ząbki u nas...O co chodzi z tymi pobudkami co 2h? Dużo dzieci tak ma - zmówiły się czy co????
Z tego wszystkiego wydarłam się na pana mojego z rana, ale potem poleżałam jeszcze trochę i wyściskałam go. No i po kawie jestem....To jakoś idzie - ale co to dalej będzie to nie wiem...w nocy jak mi coś lub ktoś spać nie daje to zamieniam się w potwora dosłownie :eek::confused: Dopiero w dzień zaczynam trzeźwo myśleć....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry