reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczko wyjęłaś mi tę koopę z ust !! :-D:-D:-p Walimy na potęgę.. i zatrzymuje nas to TEŻ :laugh2:

Kocie:-D:-D

Made gdzie te misie?

Lil z Maciusiem juz lepiej?

Ostatnia edycja:
czesc wesolki moje :)

nadrobilam ufff... zabiegana dzis jestem :)

mary : gratuluje prezespanej nocki i cholernie zazdroszcze! choc u nas jets postep, a raczej swiatelko w tunelu :) maly jak zasnal cos ok. 20h-20h30 to obudzil sie o 2 ( i to dlatego tylko ze poldek zaczal plakac, goraczka 39...) i pozniej obudzil sie o 6h30 :) oby tylko to nie byl pojedynczy epizod ;)))

rurka : a to pech z ta guma... :/

sol : zdrowka !!!!!

WSZYSTKIE FORUMOWE DZIECIACZKI SA PO PORSTU CZADOWE :))))

te spiace i te bawiace sie :)

a ja bylam dzis u ginekologa na kontroli, wszystko ok. za jakies 5 m-cy prawdopodobnie bedziemy zakladac spirale. jeszcze sie zastanowie ale raczej tak

mary : ale fajnie macie z tymi nartami pod domem :) tutaj tak jak w Pl trzeba sie w gory pofatygowac, daleko i baaaaaaaaaaaardzo drogo... :(

pok : gratki pierwszego pawika :) i na pocieszenie : pierwszy = nie ostatni ;)

asionek : ja wogole nie jetsem telewizyjno-informatyczna
wczesniej nigdy sie polska tv nie interesowalam, doipiero teraz, zeby jakis bajki po polskiu czy programy ze wzgledu na L.
nawte mi nie tlumacz jak wlaczyc te pakiety, wiem z etakie cos jets, tak samo jak filmy nowe mozna na miejscu wykupic i dorzuca do faktury...ale to czrna magia
ja dopiero od niedawna naucyzlam sie roznicy miedzy tv normalna a kablowka i opanowalam jak etap po etapie dzialac na 2 pilotach ;) serio.... ihihhiihihihihhihi

juz nie moge z moich suchych szorstkich rak... normalnie moglabym komus policzki pofdrapac w takim sa stanie... zadne kremy nie dzialaja
kupilam dzis peeling do rak occitane de provence i zobaczymy czy cos sie poprawi... strasznie to wyglada... az peka skora... szczypie ciagnie... fuuj

jos witaj :)) To samo mam, a najgorsze są zadziory skórkowe, zahaczam o wszystko... bbrrrr....
a Poldusiowi co jest....

pok - możesz kupić fotelik osobno ale musisz wcześniej sprawdzić czy są adaptery do tego wózka dla takiego fotelika jaki chcesz zakupić. Wiem że do fotelików maxiCosi ponad połowa wózków ma adaptery. A co do szuflady to ja mam takie łóżeczko z szufladą i wyciąganymi szczebelkami i jestem mega zadowolona bo tą płytę którą się kładzie pod materacyk rzekomo ja dałam na sam dół żeby zakrywał szufladę i nic się nie kurzy :tak: Ale to kwestia łóżeczka i wyposażenia. Ja kupowałam w lokalnym sklepie wszystko więc ci nie pomogę z internetowymi sklepami. Ale wybór jest ogromny w łóżeczkach - szczególnie w większych miastach. A nie masz możliwości się wybrać do PL na zakupy własnym autem? Przecież teraz już granic nie ma i nikt was nie sprawdzi a po za tym musisz doczytaz czy cło się w ogóle płaci w strefie Shengen za artykuły dziecięce bo wiem że oni tam to jakoś rozróżnili. Ja cło za kołyskę płaciłam ale ze stanów płynęła.

A ja się do kitu czuję :zawstydzona/y:

reklama
Kocurku, Jos - moja koleżanka na takie ręce stosowała krem barierowy EMOLIUM - on podobno tworzy taką barierę na skórze i jest rewelacyjny, choć nie tani....
APTEKA: EMOLIUM krem barierowy 40ml (2075237577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Rureczko z Maciusiem już lepiej dziękuję - ale wciąż nie chodzi, tylko skacze na czworaka albo jak żabka i mówi, że go kolanko boli...jak do poniedziałku nic się nie zmieni to idziemy do lekarza - ale myślę, że on już ma tylko uraz psychiczny, bo nastrój w porównaniu do wczoraj ma rewelacyjny.
A paznokieć tatuś obciął - ja chciałam do chirurga - ale mama była na rozmowie z chirurgiem, mówił, że jak nie ma stanu zapalnego to trzeba obciąć tyle ile się da - dał specjalne nożyczki i maści z antybiotykiem. No i Maciuś przynajmniej nie miał traumy kolejnej...

Ja już uciekam powoli, bo nie wiem kiedy to moje kochane maleństwo zaśnie.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry