czesc wesolki moje
nadrobilam ufff... zabiegana dzis jestem
mary : gratuluje prezespanej nocki i cholernie zazdroszcze! choc u nas jets postep, a raczej swiatelko w tunelu
maly jak zasnal cos ok. 20h-20h30 to obudzil sie o 2 ( i to dlatego tylko ze poldek zaczal plakac, goraczka 39...) i pozniej obudzil sie o 6h30
oby tylko to nie byl pojedynczy epizod
))
rurka : a to pech z ta guma... :/
sol : zdrowka !!!!!
WSZYSTKIE FORUMOWE DZIECIACZKI SA PO PORSTU CZADOWE
)))
te spiace i te bawiace sie
a ja bylam dzis u ginekologa na kontroli, wszystko ok. za jakies 5 m-cy prawdopodobnie bedziemy zakladac spirale. jeszcze sie zastanowie ale raczej tak
mary : ale fajnie macie z tymi nartami pod domem
tutaj tak jak w Pl trzeba sie w gory pofatygowac, daleko i baaaaaaaaaaaardzo drogo...
pok : gratki pierwszego pawika
i na pocieszenie : pierwszy = nie ostatni
asionek : ja wogole nie jetsem telewizyjno-informatyczna
wczesniej nigdy sie polska tv nie interesowalam, doipiero teraz, zeby jakis bajki po polskiu czy programy ze wzgledu na L.
nawte mi nie tlumacz jak wlaczyc te pakiety, wiem z etakie cos jets, tak samo jak filmy nowe mozna na miejscu wykupic i dorzuca do faktury...ale to czrna magia
ja dopiero od niedawna naucyzlam sie roznicy miedzy tv normalna a kablowka i opanowalam jak etap po etapie dzialac na 2 pilotach
serio.... ihihhiihihihihhihi
juz nie moge z moich suchych szorstkich rak... normalnie moglabym komus policzki pofdrapac w takim sa stanie... zadne kremy nie dzialaja
kupilam dzis peeling do rak occitane de provence i zobaczymy czy cos sie poprawi... strasznie to wyglada... az peka skora... szczypie ciagnie... fuuj