reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol uffff.... bo miałaś iść się chlastać - nie życzę sobie więcej takich żartów !! To nie na miejscu :dry::-p

reklama
od paczenia patrzałki bolą Kuotku :cool2::rofl2: myśle, że na miejscu jest propozycja wspólnego napicia się Aromatycznej Małej Czarnej :sorry::sorry:

no to komu, komu, bo do kuchni się wybieram??? :laugh2:

kocurku - i znowu dół :zawstydzona/y: jeny co ja mam taka huśtawkę???:szok::zawstydzona/y:

just - mi możesz kawki zrobić z mlekiem jak dla kota :sorry:

Zbliża się nieubłagalnie czas złożenia rozliczenia PIT.
Od pewnego czasu, jak wszystkie wiemy, jest możliwość oddania 1% swojego podatku osobom najbardziej potrzebującym oraz fundacjom i innym instytucjom..

Jeżeli wśród Was jest ktoś, kto jeszcze nie zdecydował komu chce przekazać swój 1% teraz może to uczynić.

Proszę o przekazanie swojego 1% podatku na :

Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"
ul. Łomiańska 5, 01-685 Warszawa
tytułem:
11971 Wojtukiewicz Weronika
darowizna na pomoc i ochronę zdrowia

Dane znajdują się również w mojej sygnaturce, mogę pisać pw z tymi danymi do chętnych.

A ŻYCIE PŁYNIE SOBIE DALEJ - ZMAGANIA SIĘ Z CHOROBĄ OSTEOGENESIS IMPERFECTA - bloog.pl

Kocurku - tym bardziej jest mi niezmiernie miło :)) Czuję się wyróżniona :*

Bogusiu - a niech i tak będzie jak piszesz :-)

U nas nie ma wody :szok: AWARIA!!! Zamarzła woda w rurach :eek:

Made pędzę na ratunek !!! :cool2: a co do opisu, to pewnie każda z WAs wstawiłaby swoje odczucia, zresztą to był taki impuls i siup! :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry