reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
boogie kuotki co prawda przepięęękne, ale mogę też wziąć "L-ki" z chłopięcej strony :-)

A rureczkę może da się urobić na misiowe .. ??:-D

lili :szok: to był by pomarańczowy odlot już!

Jestem. :)
leniwy dzien, zimno na zewnatrz, zimno w mieszkaniu. M sie rozklada, wiec teraz sie zamienia y i ja sie musze nim poopiekowac. Wysmarkam sie i ide obiad jakiz zrobic. Na rosol juz mi ochota przeszla... Szkoda, bo w garnku ciagle jest. Moze m zje.

Boogie - cudne podsumowanie! Daje mi do myslenia :eek:;-)

Kocurku to które byś mi radziła do granatowej sukienki w paski i pomarańczowych rajtuz? Mi się w ogóle podoba tak jak te czerwone - bo taki paseczek mam wrażenie lepiej podtrzyma butka - ale ten kolor akurat nie do wszystkiego by pasował...no i nie ma rozmiaru 6-12...

OOO te by chyba do wielu kolorów pasowały...

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-SOFT-...350?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item82636e3f0c

Jeszcze mi się takie geterki na łydki podobają do tych butków...ale to by trzeba chyba kilka różnych par kupić...

Ostatnia edycja:
SOFT LEATHER BABY FIRST/Toddler SHOES ALPHABET/ABC | eBay

te jeszcze fajne, ale rozmiarów brak...a czerwone są super, ale mało uniwersalne, jak ja mam połowę ciuchów różowych :-p idę patrzeć na pieski..

Kotki też są fajne - do tego jakieś jasne ocieplacze na łydki...o matko znowu zakupy :-p

Ciekawe czy się dobrze na stópkach trzymają, bo ja miałam kilka bucików, które się w ogóle na nóżkach nie trzymały i dlatego Maciuś nie miał butów na tym etapie :-p

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry