reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rurka.. Ja juz w glowie mamwszelkie scenariusze. Ten, ktory wymienilas rowniez, bo tu sie ciagle nic nie trzyma koopy.

ja też czekam na końcowe ustalenia policji, jak na razie mój najczarniejszy scenariusz się sprawdza...
no nic...nie wrócimy maleństwu życia (jeśli nie żyje)

Wiola to chcesz bliźnięta??;))

Ja to napisałam rano i podtrzymuję, może ze względu na moją przypadłość, czyli wielką naiwność, a może, że po prostu tak jest.
Widząc te taśmy i skupiając się najbardziej na postaci matki dziewczynki, stwierdzam, że ta osoba, z taką huśtawką nastrojów nie jest w pełni władz umysłowych...
Dlatego zostawiam ocenę jej czynu, jakikolwiek by on nie był, specjalistom.

babcia juz po operacji na szczescie dobrze wszystko sie skonczylo !
maly biedolil dzisiaj troche ,zabki ida i boli biedaka , potrafi nagle tak zaczac plakac , ze az sie serce kroi :(

a tak to u nas oki :)
maly spi i tak slodko zlapal swojego dudu w lapke za czapeczke i zasnal :) slodziak moj :-D

Już jakiś czas temu wyzbyłam się tej naiwności. Człowiek, pomimo umiejętności tworzenia piękna, odczuwania, współodczuwania i wielu innych, raczej pozytywnych rzeczy, jest podły. Przepraszam jeśli kogoś to dotknęło.
Nie oszukuję się, że żyjemy w pięknych czasach. 99,99% społeczeństwa wilkiem patrzy. Przykładów mogę podać multum. A najciemniej pod tzw. latarnią. Nic mnie nie zdziwi. Mam miękkie serce, ale już nie miękką doopę. Przynajmniej staram się nie oberwać.

sama nie wiem czy sie z tym zgodzic czy nie ? jednak jakby nie bylo patrzac nawet na pomoc jaka ludzie niosa innym po roznych akcjach , apelach nie jest jeszcze tak zle z nami :)
ale z drugiej strony to niestety podlosc ludzi jest okropna :/
sama sie przekonalam niestety nie raz nie dwa i to co przezylam mozna by w ksiazce opisac :/ ale i tak dalej mam wiare w ludzi , chociaz jak ty dupke duzo mocniejsza :)))

wiolka : oto lupy :)

super zakupy :)))

a czemu nie masz polskiej tv ?? nie wiem jakiego masz "operatora " ,ale kazdy ma kilka programow w pakiecie :) ja mam teraz SFR i mozna wykupic caly pakiet ( we free mozna bylo tylko niektore ) , wchodzisz na opcje w tv i tam masz wszystko opisane co i jak :) nie trzeba nigdzie dzwnoic , ani nic tylko aktywowac pakiet :)
ja mam ITVN ( prawie to samo co TVN tylko godziny troche inne , dla mnie lepsze ) na zywo fakty , TVN24, TVNbiznes, TVpolonie, historia tv , info TV i cos tam jeszcze , ogolnie ja ogladam tylko tvn , czasami na zywo jakies koncerty czy cos na tv polonia :)

Ja jeszcze do TEJ sprawy na chwilę wrócę - też mi to mocno śmierdzi - moja mama dziś w radio słyszała, że dziecko wypadło po kąpieli z ręcznika i uderzyło o kafelki, w necie jest wersja, że dziecko wypadło ze śliskiego kocyka i uderzyło o próg...W programie UWAGA jak się patrzy na ojca to też mi coś śmierdzi - w pewnym momencie tak podkreślił, że coś tam WEDŁUG ZEZNAŃ żony - jakby wiedział, że prawda jest inna i jakby chciał potem mieć możliwość powiedzieć, że on o niczym nie wiedział...Mam wrażenie, że to wszystko jest wersja dla mediów.

No nic - piszę tyle o tym, bo nie mogę przestać myśleć.

A ja po dzisiejszej nocy stwierdziłam, że los matki jest ciężki jeśli chodzi o spanie - najpierw jak są starania, to trzeba się przytulać zamiast spać spokojnie, potem w ciąży bezsenność i inne takie, co dokuczają w nocy, a potem jak jest dzidzia to nocki już w ogóle do bani :-p a jak już dzieci będą normalnie spać to pewnie będzie bezsenność starcza...

cala historia to jedno wielkie nieporozumienie :/ a ojciec jak dla mnie na sumieniu tez cos ma ! w koncu zeznawal , ze z nia wozek znosil, szedl do jakiegos tam miejsca i co nic nie widzial ? w domu tez musial byc podczas kapieli i tez nic ? nie wierze , ze ta cala Kasia taka aktorka dobra byla , ze sie nic nie zorientowal chlopak , ze ona klamie i cos ukrywa ... zreszta na moje oko ona tego sama wszystkiego nie zrobila
pewnie cos tam sie wyjasni niedlugo ... ja licze na to , ze z dwojgla zlego okaze sie , ze Madzia zyje i ja sprzedali czy co !
płacić dodatkowej kasy na przesyłkę...

dobrze to ujelas hehe dokladnie tak to jest :) no nic trzeba wierzyc , ze jednak kiedys sie wyspimy !! moj tez coraz czesciej sie budzi zamiast rzadziej , a mialo byc tak pieknie :-D

Hej.
poczek trzeci dzien z upiornym bolem glowy/oka wpadl sie na chwile rozerwac.
Jak masz iphona/ipada to polecam tuba.fm, przez internet ja slucham sobie jeszcze czworki, roxy, a najbardziej lubie tok.fm :)
tvn24 mozna sobie wykupic przez internet - ok 80 zl za 3 mce. Moj m znalazl ostatnio jakas strone gdzie za darmo mozna ale nie znam adresu.
mi ten tvnplayer (o ktorym chyba boogie wspomniala) nie dziala poza polska (prawa autorskie)

Co do madzi...
ja akurat w wersje matki jestem w stanie uwierzyc i umiem ja nie tyle usprawiedliwic, co sobie wytlumaczyc. Mozna do tego wyobrazic sobie mase innych czynnikow ale na razie nie ma co.
Nie kazdy jest psychicznie silny, z reszta nie zawsze ta sila oznacza to samo. Spadlo jej w domu dziecko, nie zylo. Kobieta w panice podswiadomie rozumuje, ze dziecku juz nie pomoze ale moze sobie, zeby maz jej nie znienawidzil, zeby ludzie nie gadali... To nie jest wyrahowanie, to dzialanie w panice strasznej, w szoku. Przez tydzien dala rade klamac az w koncu pekla... Malo kto bylby wstanie to latami ciagnac. Ja jej przede wszystkim, mimo wszystko, potwornie wspolczuje, bo to musi wszystko wynikac z jakis dziwnych rodzinnych relacji i masy innych zyciowych syfow.
nie sadze, zeby amz byl zamieszany, on mi sie nie wydaje podejrzany (naiwnosc?). Mozliwe, ze nikt jej nie uderzyl, mozliwe, ze zemdlala albo po zostawieniu dziecka sie zalamala...
chyba nie nam to oceniac...

no wlasnie ten tvn nie dziala poza Pl ... szkoda :)

mi maz sie wydaje podejrzany rowniez :( tez krecil i jakos watpie zeby az tak nie znal zony , ze nic nie podejrzewal i nic nie widzial ...

Oooo a asionek to mi chyba myśli przeczytał :-p

bo ja czarownica jestem nie wiedzialas ?? :-D
kiedys nawet taka ksywke mialam :szok: no niezbyt piekna byla hehe

jezdem jezdem:-)
zraz mi sie przypomnialo jak poznalam ludzi z Rybnika, slaska i uslyszalam ze ,, ida na pole" - mysle sobie kurde gdzie na pole jak to srodek miasta okazalo sie ze ich ,,pole " to nasz ,,dwor". potem sie ze

hehe tez nie wiedzialam co to oznacza ide na pole :)))

PACZkow moze juz nie ma ale za to POCZek na chwile wpada powiedzic, ze glowa chiwlowo ciut lepiej i nawet mieszkanie z lekka ogarniete a teraz na wszelki wypadek poczek jedzie do swojego doktora rodzinnego z tym katarem zalgajacym i kaszlem co sie wczoraj wlaczyl i opryszczka naustach no i tym strasznym bolem glowy, co jest ze mna od srody.
odezwe sie wieczorkiem!

zdrowka duzo :) widze u dr bylas oby pomogly specyfiki !!

Zimno zimno Rureczko...OJ ZIMNOOOOO!!!!

A pazurek usunięty (prawie cały), ale się martwię, bo Maciuś wciąż nie chodzi i mówi, że go nóżka boli..

czyli jednak usuniety :( biedaczek :( przejdzie szybko zobaczysz :)))

.

Co ja PACZE ?????
E-ciocie!! :-D:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 433211

jej slodkosci :)))

Kocie :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

a wiecie co od kilku dni "mówi" Remi... bardzo dokładnie to wypowiada, nie chciałam w to wierzyć na początku :baffled: "TA-TA" :no: :dry::eek:

wierze , ze ci nieswojo , ale jak dziewczyny napisaly to normalny etap rozwoju i nie robi tego swiadomie :)

cudny jest !! slodziaczek :;)))

jej dzieci sa takie slodkie jak spia :) normalnie ma sie ochote je zjesc :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry