reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hmm...paczaj tylko....czecie zdincie znikło :szok:
Wysłałam z mojego aparata, może dojdzie...:baffled:

O! Jest! :-)))) Paczaj rureczka, znalazło się :))

Bogusiu :*

Ostatnia edycja:
reklama
:szok::szok::szok::-D

Made bardzo w moim sytlu:-p

Dziewczyny czy któraś ma wieści od Karoli? ciekawe jak sobie radzi...

Ostatnia edycja:
reklama
Bylam u lekarza dostalam krople do nosa, masc na opryszczke (kazal nie czytac ulotek tylko zaufac i brac), paracetamol i do wtorku jak nie przejdzie przyjsc znowu, bo troche to wyglada na poczatek zapalenia zatok.
Zjadalm sobie pomidorki koktajlowe z kozim serem, oliwa, przyprawami - pychotka. Rosol sie robi (pierwszy raz w zyciu z kurczaka ale pomyslalam, ze go potem zjem z ryzem i sosem beszamelowym...) i jakos to bedzie.
teraz m sie powoli rozklada. Do tego zaczna coraz mocniej wiac bisa i lepiej z domu nie wychodzic.

Czytam caly czas o zaginieciu Magdy i caly czas nic nie rozumiem i znow mi cos nie pasi w tej wersji... Ktos tu cos sciemnia tylko kto, co i po co?!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry