reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rureczko a dużo tego sera??? Bo ja lubię jak pączki mają tak dużo nadzienia! MNIAM!

Boogie mrrrrrrrrrrrrrrau.........

Ależ mi się dziś spać chce...jednak jak dzidzia tylko 3 razy w nocy jadła to byłam wyspana - ale 5 razy to już ciężko...a najlepiej jak mi się rozpłakała nad ranem, ja nie miałam siły się podnieść, więc ją wzięłam na uspokojenie na brzuch, a ta zasnęła! Strach było ruszyć - pomyślałam, że Asionek tak potrafi spać i chciałam też spróbować - ale jak tu zasnąć z takim słodkim ciężarem - który jeszcze próbował mi główkę na gardle ułożyć, że ledwie dychałam - a jak ją na dół przesuwałam to ona drap drap znowu na gardełko...

Rureczko tylko, że ja już nie mam ciążowych apetytów i nie łączę pączków z salami hehe :-p

wrocilam..Iwa mi zasnac przez godzine niechciala...
a wlasnie w lozku lezalam to myslalam sobie ze jeszcze dzis poczka i just nie bylo...a prosze one sie pojawily jak ja zniknelam...
paczuszka od Pauliny przyszla:-).ide ogladac.
jos swietne zakupy:-)najbardziej mi sie bluzy podobaja , a to dlatego ze siwy kolor uwielbiam

Lil serka salami, wędliny ostatnimi czasy nie trawię:-D U mnie w mieście pączka z nadzieniem serowym nie uświadczysz:-( marmolada, budyń czasem czekoladka, ale serek nie. Dlatego zmuszona jestem kupować takie malutkie pączusie serowę na wagę, i wcinać muszę szybko, bo Łukasz tak lubi, że nie patrzy na nikogo i sam zjada:-D

hej hej

Wiola i jak paczuszka może być??mi się twoje cuda podobają-tylko chyba coś dużo tego???a sandałki są o 1 rozmiar za duże-czyli by wychodziło,że moja córka ma teraz rozmiar 18!!!! a i dziś znalazłam pajac z kubusiem w lumpku na 80;) jak nam się znudzi i wyrośnie to ci go prześlę;))

się nalatałam dzisiaj i zmarzłam, mimo,że pada śnieg i jest cieplej,stałam godzinę na przystanku autobusowym...
dopiero teraz odtajałam a za chwilę idziemy na spacer
dowody odebrane, urząd pracy podpisany, zamek w kurtce puchówce naprawiony, lumpki odwiedzone i zgubiłam szafir z pierścionka zaręczynowego...

a o małej Madzi powiedziałyście już wszystko...ja już też nie mam sił o tym myśleć

Rureczko-rzuć serowym pączusiem;)

Libby-później ci odpiszę na maila;)

Paulina pewnie ze moze byc:-) a co ci tam wiecej bylo w paczce ode mnie? wydawalo ci sie:-pa co do kubusia to jak zawsze bardzo chetnie.przelew tez juz doszedl:-).
aha przepraszam ze katon tak pooblekjany bialymi kartkami ale na poczcie pani mnie usmiadomila ze nie moze byc zadne logo na paczce i zaklejalam bo kazala mi przepakowywac( ale sie nie dalam:-))
aha skoro sandalki sa teraz o rozmiar za duze to pewnie akurat na lato beda dobre

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry