reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mia nakarmiona, bawi się grzechotką. Ale tak mi popłakała, ze szok... :baffled::-(
A ja jakaś znów niewyspana, zmeczona... :baffled: Ale dziś muszę znaleźć siły na siłownię! M. wraca dziś z pracy wczesniej, bo musi zajechac do apteki i zapas Nutramigenu odebrać, a ja mam okazję potrenować wcześniej, wiec MUSZĘ, MUSZĘ, MUSZĘ!

Tymczasem spadam do córci!

Do później!

reklama
Libby - to by oznaczało,że jedynie jedna osoba będąca na tym forum jest tej wrodzonej podłości pozbawiona :sorry:
Wybacz, ale to jest bzdura :/

I co z tym cudeńkiem? hehe Naprawdę bardzo jestem ciekawa
Chciałam sobie kupić biżuterię jakąś, bo nic nie mam oprócz piercinga, ale jak przyszło co do czego, to szkoda mi się tych pieniędzy zrobiło. Durna, durna, oj ja durna!
Ale pewnie jakbym miała teraz kupić- nie kupiłabym i tak. heheh jeszcze durniejsza!

oj, kochane. Źle mnie zrozumiałaś MADE, KOCURKU. Wiedziałam, że niektóre tu obecne tak zareagują. Skoro tak uważacie. Wasza sprawa.

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze do TEJ sprawy na chwilę wrócę - też mi to mocno śmierdzi - moja mama dziś w radio słyszała, że dziecko wypadło po kąpieli z ręcznika i uderzyło o kafelki, w necie jest wersja, że dziecko wypadło ze śliskiego kocyka i uderzyło o próg...W programie UWAGA jak się patrzy na ojca to też mi coś śmierdzi - w pewnym momencie tak podkreślił, że coś tam WEDŁUG ZEZNAŃ żony - jakby wiedział, że prawda jest inna i jakby chciał potem mieć możliwość powiedzieć, że on o niczym nie wiedział...Mam wrażenie, że to wszystko jest wersja dla mediów.

No nic - piszę tyle o tym, bo nie mogę przestać myśleć.

Jos super zakupy - przez internet kupujesz??? I też Ci polecam tvnplayer! Super sprawa!

Libby jak sobie radzisz?

Dziękuję LILU dobrze. Póki co nie nudzę się. A Ty dzisiaj też spacerowałaś?

JOS widzę, że zaszalałaś :-) Skarpetki na drugim zdjęciu, po środku wymiatają. CU DO W NEEEE

Ostatnia edycja:
libby : hahaha ja najbardziej lubie swiateczne, drugie a czwartym zdjeciu ;)
a swiecidelko moje w moim miescie zostalo sprzdane ale jutro jade do gin do innego miasta gdzie je widzialam i srawdze czy jeszcze jest :) jak nie to i tak je znajde, tylko bed emusiala poczekac do 14 lutego :)
i mam nadzieje ze nie dluzej bo rzadko moje rozmiatry maja i tutaj na zmniejszenie czeka sie nawet miesiac polotra! ale jak wypdanie poczekac, no to poczekam - i tak juz dluuugo czekam to mieisac w ta czy w tamta ;)

ja uciekam do wyrka kobietki papaty!!!

reklama
lil : tak w 95% przez internet, tutaj mam troche sklepow ale akurat nie te co najbardziej lubie, duzo odziezowych dla wieku 50+ ;)

a wrecz dla dziakdow bo w tym miescie mieszka b. duzo starych ludzi
do paryza z dowjka nie mam jak jechac i poz atym nie wyobrazam sobie takiej wyprawy i nerwow, takze internet jets mi na reke :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry