reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
boogie niewyPACZALNE wprost :dry::-D Nie wiem, czy Ci wyPACZE :-p
Paczeć to czeba umieć, a nie :-p

Ostatnia edycja:
Kocie ja jestem macho niech kobiety na mnie PACZA i PŁACZA :rofl2: a jak wezmę to do siebie i się wyPACZE na serio? :-p:-p

PACZE, więc jestem :laugh2:

Ostatnia edycja:
HAHAAHHAHAHAHA ależ Wam wesoło OPOCZE!!!!!!!!!

Kocurku na dwór bryknęlim, ale pupka mi się lekko odmroziła, więc czem prędzej do domu wracalim! :-p

Niedługo to Was trzeba będzie ze słownikiem czytać! :-p:laugh2:

Wioluś
"mało nas, mało nas do pieczenia chleba, tylko nam, tylko nam Wiolusi potrzeba!"

jezdem jezdem:-)
zraz mi sie przypomnialo jak poznalam ludzi z Rybnika, slaska i uslyszalam ze ,, ida na pole" - mysle sobie kurde gdzie na pole jak to srodek miasta okazalo sie ze ich ,,pole " to nasz ,,dwor". potem sie ze mnie smieli ze ja to ksiezniczka bo na dwor chodze:-)
ale mi slodko, 6 wafelkow zjadlam.
zbieram sie od poniedzialku do wystawienia aukcji i sie zebrac nie moge

A po czemu te pączki z syrem ? :-)))

Wiolu! Zgłaszam sprzeciw! Ludzie ze śląska wychodzą na dwór :))) Na pole wychodzi małopolska :-D)))) czyli Krakał i okolyce :)))))

Wiola - mogę tylko zakładać, że korzenie ich były silnie powiązane z małopolską :-)))) jak mój Szanowny, który też SAM jeden w całej rodzinie wychodzi na POLE hahhaaaa
A dzieciaczki słoneczko, fantastycznie, Maniek w dalszym ciągu zamknięty w kręgu swoich drewnianych klocków, a Borysek jak to Borysek, sra na potęgę :baffled::-D)))

A jak Iwonka? Lepiej już z uszkami? Biżuteria naprawiona? :-)

Bogusiu - Sosnowiec to Zagłębie, tutaj się nie godo ;)
nie mamy swojej gwary :))) pospolite z nas zwyklaki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Co ja PACZE..??? :szok: made!! :-D

Zaraz serwuję sernik królewski, szykować talerzyki proszę :))))))))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry