reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku , rureczko a ja wam powiem ze moge jesc wszystko, wstretu nie mam do niczego, teraz.
ale z poczatku to mialam swoje wybrane produkty i jadla tylko to caly czas.

rurka a przyznaj sie ile masz w brzuchu cm i ile kg na plusie? jak sie wstydzisz to mozesz na privie napisac.
ja tam sie moge przyznac ze mam juz 100cm w brzuchu. z tego co pamietam to made i kocurek tyle mialy ktotko przed porodami:-)

reklama
Wiola - eeee przed porodem to ja miałam ze 113 chyba :confused:
Trzeba by było posty przewertować...kurczę, nie pamiętam normalnie, może moja najulubieńsza wykaże się lepszą pamięcią ;-)

paulina : na 24 miesica egirl mam tylko jedna koszulke petit bateau ale juz ja obiecalam koleznce stad ktora ma fizia na punkcie tej marki
no az tak dalko to nie kupowalam dziewczecych ( oporcz jednej koszulki) wzielam ... o boszz: 0-12 m-cy !!! ;)

made, kocurek : ja zawsze sie czulam sie jak chlopakowa mama, dziewczynka miala byc z lakomstwa : zeby miec i to i to bo ja chce miec wszystko :)
no i chyba troche z - moze nie ZLYCH- ale na pewno nieNAJLEPSZYCH pobudek : zeby miec wnuki od corki bo na te patrzy sie inaczej i wiecej sie z nimi ma odwage robic po sowjemu niz z tymi od synowej i ...zeby kupowac rozowe ubranka i dziewczynskie zabawki... yy... no i to chyba na tyle :)

a tak to zawsze bylam chlopakowa, nawet w przyjazniach :)
bilans z dziecinstwa :1 najlepsza przyjaciolka, 1 bardzo dobra kolezanka i 3 bardzo dobrych przyjaciol-facetow
kontakt mam czestszy z chlopakami niz z tymi dwoma dziewczynami :)

paula : no neistety, przykro mi az tak damleko nie patrzylam :)

wiolka : normalnie pobyt w kwietniu jest pewny... tylko ze na 90%
dlaczego? bo gdzies zginal nam mail z kodem i kopia biletow, rezerwacja ... biletow nie wydrukowlaismy od razu a tera znie mozemy tego odnalezc
ale normalnie to powinnismy to znalezc mimo wszystko :)

reklama
just a dla kogo ten tygrysek:-pbo sliczny jest . ale najslicznejszy jest Remik , piekne ma te oczenta.

jos bo wiesz ja sie tak dopytuje bo jestem ciekawa czy to tylko plany czy juz data zaklepana. ale widze ze juz pewniak. a wiesz ja juz zmotoryzowana to 35min i jestem w Toruniu:p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry