reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny spokojnie, do mnie mmsy przychodzą z pół godzinnym opóźnieniem:confused:

reklama
Poczek u mnie oranżada i wafelki, reflektujesz? Jak się czujecie? Kiedy teraz wizyta?

Oranzada mi ostatnio zrobila zle, wiec dziekuje ale wafelki chetnie przygarne :) a ty moze bys chciala kisiel, gruszke, banana? Wszystko mam w lozku :D

Kocurku ja sie pogubilam juz w tych opisach... Jak czytam 7 tc to opisuja to co jest na koniec 7 tc czy toco sie dzieje jak trwa? Bo nie wiem jaki tc mam teraz czytac :)
tak czy siak cos z konczynami i ukladem krwiońosnym majstruje jaszczur moj :)

rureczka - to ja będę do Ciebie wysyłać starość :-D))) Zawsze to pół godziny wygładzonej :)))

jos tak dawaj znac:-)
pok a ja moge zaserwowac ci kiwi i pana cotte ( czy jak to sie tam pisze)- swoja droga spodziewalam sie ze bedzie lepsza.

rureczka : kusze kusze ! ty pierwsza jetses na celowniku do wyslania maila :)

kocurek : moze i zarcik a moze i ( a moim zdaniem na pewno) los wiedzial co robi :)
ja tam do konca w przypadki nie wierze :)))
ale to tylko moje zdnaie i nie podjemuje dyskusji ;)))))))))

made : uuuu.... poruszylas bardzo skomplikowany chwilowo temat :)
no wiec tak w skrocie
1.ja : chce trojke, ale trzeciego tez bym chciala chlopca, wiec dziewczynkowych wyzbywam sie tak czy owak , najyzej kiedys dokupie - bedzie pretekst
2. chlopiecych wyzbede sie w 90% zostawia sobie tylko kilka od ktorych nie potrafie sie odseparowac bo po prpstu zaczyna mi miejsca barkowac, kartony sa wszedzie... A ze ja juz kupuje ten tego... dla poldka rozmiarowki na 5 i 6 lat ( nosi 4)
no to wiesz.... mieszkanie sie drastycznie kurczy ;)
3. wracam do pierwszego punktu : niby ja chce trzecie dziecko, ale nie chce przechodzic przez trzecia ciaze... z aduzo stresu porblemow, ryzyka z cukrzyca i innymi... wiec nie wiem... choc ja bym sie raczej mimop wszystko zdecydowala i po cichu nawet zaczynam liczyc na taki zarcik jak u kocurka byl X lat temu ;)
4. cztery i najwazniejsze : mezowi sie domienilo i mowi ze dwojka jets OK. poki co jets przekonany ze nie chce trzeciego a tym bardziej wlasnie z emoze byc dziewczynka .... ze niby ten teges... ciezej sie je wychowuje ciezki orkes dojrzewania, wiekszy strach o nia ( cale zycie nie mowie tylko o antykoncpejci i jej braku...)
no i w ze dziewcyznke lepiej miec pierwsza jak sie jest mldoszym i okres dojrzewania afrontuje sie w mlodym wieku a nie jak jego mama z siostra : w wieku 50-53 lat !!!! noMMM... w sumie ja tez z tych wzgledow wolalabym chlopca... dziewcyznka : pierwsza lub druga. no a wogole to ja jetsem i tak chlopakowa mama tak od serca ;)

no to sie naprodukowalam :)
a mialo byc streszczenie sytuacji ... hehe

jos nie.. ja nie wybielam się :-p nie miałam też żadnych wątpliwości :-) pojawienie się Kamila było jakieś takie zupełnie "na miejscu" :confused: Tak jakby na mnie czekał..... a ja na niego ... :) :) :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry