reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurek : a ja ciebie rozumiem :)
ja w wieku 16 lat wiedzialam z ebed emiec syzbko dizecko i nigdy nie przestalam o tym myslec
i mialabym je szybciej niz 23 gdyby mi sie material na ojca (pierwszy) nie ulotnil...
chwile zajelo nim znalazlam drugi ale jak juz znalazlam to wiedzialam ze to jets dobre DNA i czekac dlugo nie chcialam ;)

rurka : odpowiedzialam

a teraz kochane zmykam szorowac ogra. tego wiekszego i brudniejszego

reklama
jos spoko do maja jeszcze troche czasu...a narazie musze 100 przelac na konto tego pana od allegro.
a powiedz mi z tym waszym przylotem do polski w kwietniu to pewne?bardzo mi sie spodobala opcja spotkania:-p. a co do plci to ja narazie czuje sie jakos dziwnie myslac ze urodze chlopca i nie moge sie z tym oswoic ... chyba ja z kolei jestem dziewczynkowa mama

jos ale łeb synowi oberwę jeśli pójdzie w moje ślady !! :szok:

made uparcie czekam... może dojdą :-D

jos tak dawaj znac:-)
pok a ja moge zaserwowac ci kiwi i pana cotte ( czy jak to sie tam pisze)- swoja droga spodziewalam sie ze bedzie lepsza.

Uuuu wiolu zly moment.. Rureczko tobie tez juz dziekuje i przechodze na razie na sucha bulke...
a panna cotta to odpada na cale zycie, bo mleczna :)

Wiola - ja też myślałam, ze jestem dziewczynkowa, ale jak mam tych dwóch budrysów, to potwierdzam wszystko to co napisała jos :tak: Chłopców się zdecydowanie łatwiej wychowuje, jest z nimi mniej problemów i są tacy....całuśni :zawstydzona/y:

poczku pogłaskaj jaszczurkę... :)

madeee.....kurna chatka.. ja nigdy nie bylam dziewczynkowa - wlasciwie to nawet teraz jak tak patrze na malą, to mi się na chlopczyka widzi hehe...

Kocurek :-D jak nic, doudou zamarzł :))))) Może jak przyjdzie odwilż...:-)

pok - ode mnie też pogłaskaj :tak: Koniecznie!

A w ogóle, to się ze mną ożenią :eek: oba dwa :-)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Poczek szkoduje Cie bardzo, ale to minie... ja miałam mega wstręt do mięsa i wędliny, teraz już powoli szyneczkę mogę zjeść, rzadko, bo rzadko ale zawsze:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry