reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola o 12.17 :p

Made ja Cię proszę:-D chciałyście dokładną godzinę to Wam podałam!

reklama
Może jednak temat mamusi przemilczę, żeby się nie denerwować...
Niestety dzisiejsze wyjście odwołane...też z głupiego powodu...szkoda gadać:(

Pokażę Wam coś...może któraś wstawić zdjęcie?

Ja nie chce byc okrutna ale po co robilas test? Mowilas, ze staran zadnych nie bylo...

carola : e tam wielka mi roznica miedzy 26 ( pisze 26 ale w strone 27 zmierzam) a 29... to nie to co 18/19... jakby nie patrzec 30-tka na karku :)

sam fakt 30,40, 50 na karku mi nie przeszkadza - tylko musialabym byc bardziej zywotna, bardziej zmotywowana i mlodsza " w glowie" ;) to pozniej zestawienie cyferek by mnie juz nie interesowalo :))))

uuu ja tam czuje roznice miedzy 26 a teraz... wkrotce 29. Ale to po prostu zycie sie zmienia :) a jeszcze taz a 22-23... Uuuu to byly szalone czasy :)

RURKA! Piekny brzusio!

U mnie nic ciekawego. A u was?

rureczka - tylko nie kombinuj :-D))) Melduję się siedemnaście po dwunastej :-):-):-)))))

Kocurek? A teraz doszło?

Poczek u mnie oranżada i wafelki, reflektujesz? Jak się czujecie? Kiedy teraz wizyta?

Made a jak Cię koopa zatrzyma? albo nie daj boże dwie?:-D

kocie : dziex za odp :) mlodziusienka bylas :) nie doliczyalam soie nigdy myslalam ze jakos 19/20 :)

rurka : piekny brzusio :) i nie gdaj glupot bo jets maly :)

porzadkuje kartony z ciuszkami ktore mialy mi sluzyc gdyby filutek byl Pola Josephine Salome :)
ktora chetna bylaby zainteresowana prosze o maila
mam troche dziewczynkowych z drugiej reki ( od kolezanki i z domowych bazarkow) i sporo ZUPELNIE NOWYCH wypranych raz - te male ktore wzielam ze soba do szpitala na wrazie co, a niektore jeszcze z metkami !!!!

wiolka : tobie dam znac jak fifi wynosi rozmiary 0-3 m-ce oki ? :)

rureczka - to będzie śmierdzieć :baffled: nikogo do wieczora nie wpuszczę :-D)))))

jos - a co Ty się tak ciuszków wyzbywasz? Myślałam, ze planujecie jeszcze trójeczkę...? :-p:-D

Ostatnia edycja:
made ni ma....

poczek :)))))))) jak to nic nowego???!! To gadaj co u jaszczurki - nad czym teraz pracuje??? :-D

jos ano tak wyszło... w sumie nie powinno, ale jakoś wyszło :-p taki żarcik od losu... najkochańszy pod słońcem !!

Rurko bardzo ładnie, ale strasznie mało tego brzusiaaa :tak:

Made czy mogę wkleić coś co dotyczy Twoich dzieł, a dotyczy mojego dzieła??? :zawstydzona/y:

Kocie młodziutka byłaś z Kamilem, ale to życie, więc nie wybiera i teraz masz nastolatka :tak:

reklama
Bogusia - no pewnie, w końcu to Twoja przystań ;-):-)

Kocurek - no popatrz...a ja mam w wysłanych....może zamarzły? :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry