reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no dobra , zalamalam sie , bylam duzo chudsza.
na tym zdjeciu jest 28 tydzien

Załączniki

• DSCN1918.jpg
    DSCN1918.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 38
reklama
wiola ja też w pierwszej ciąży - nie przejmuj się :-):-):-)

paulina bombowe te stworki !!! w Polsce to jeszcze chyba nie ma mody na ufolki.... :))
Może to sprzeczne z doktryną....??? :szok::-D:-D

Ostatnia edycja:
Wioluś faktycznie mniejszy brzuch :-p Ale to normalne....a poza tym chłopak potrzebuje więcej miejsca :-p (chociaż u mnie było na odwrót)

Kocie to Ty tak na UFO polujesz?? Mi się bardzo te maskotki podobają...tak jak sówki...W życiu bym nie pomyślała, że takie cuda istnieją, NA SZCZĘŚCIE naprawdę NIE MAM KASY :-p

Rurka zazdraszczam, że masz możliwość przyjaźnić się wciąż z LENIEM :-) Ale już niedługo kochana, niedługo!

Wioluś ano :-p

Liluś bluzka obłęd:))
Kocie oczywiście:) Mam modne jeansy młodzieżowe,biodrówki przetarte:)))
Teraz się pstryknęłam w pracy bez pudru tak więc nie dostańcie zawała:))))

Zobacz załącznik 432449Zobacz załącznik 432450
:szok::szok::szok: uuuu MATKO!!! Co za laska!!! Ja chcę te okulary i tą szminkę!!!! :dry:
Cholera - pasuje Ci karmazyn, jak mało komu.. wcale nie postarza, dodaje charakteru SUUUUPERRRR !!!!
Ja w czerwonej szmincewyglądam grubo i lafiryndowato :baffled: Zresztą ja w każdej pomadce tak wyglądam, dlatego nie używam, chyba że transparentną bardzo jasną, prawie białą :)
Wyglądasz jak z okładki carola - jak zawsze zresztą :tak::tak:

A mi się takie konkretne oprawki bardzo podobają - ja w kwestii biżuterii i dodatków to tylko duże, masywne rzeczy ;-) Bo nie mam drobnych rysów i delikatne dodatki odpadają..
Kocie kocham masywne dodatki, ogromne torby worki, duże bransolety, kolczyki takie zwisające, duuuże :tak: duże zegarki, okulary to takie nerd były by moim spełnieniem :rofl2:

Może jednak temat mamusi przemilczę, żeby się nie denerwować...
Niestety dzisiejsze wyjście odwołane...też z głupiego powodu...szkoda gadać:(

Pokażę Wam coś...może któraś wstawić zdjęcie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wysłałam...to tak na dobicie się...bo niby się człowiek nie stara ale...
Dzięki Boogie:)
Jadę na audyt,machnę 2 za jednym razem i pod kołderkę podołować się...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry