reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - ja zawsze miałam z tym problemy...:sorry:
Jakoś mi tak ciężko oszacować coś co wyszło spod mojej ręki, że tak napiszę :) Potrzebowałam pomocy by określić wartość takiego produktu :tak:

reklama
kocie jak dyplomatycznie
made a ja cholercia nie mam zielonego pojecia:-D
ale kocurek ma racje policz sobie ile beda kosztowac same materialy do stworzenia takiego cudenka . wtedy bedziesz wiedziec ze za mniej niz tyle nie mozesz sprzedac, no i musisz pamietac zeby doliczyc sobie pieniazki za twoja prace

Ostatnia edycja:
made ​jeśli robione z miłością, a nie taśmowo.. i dużo czasu Ci to zajęło.. to ciężko oszacować naprawdę - tak myślę między 25 (miniaturki) a 100 zł (A3)..????

Made ta sówka z aukcji to 59 zł - jak dla mnie to ciut drogo, ale nie dlatego, że nie jest tyle warte, ale po prostu dlatego, że kasy wiecznie brak...Myślę, że powinnaś mieć dwa konta allegro - na jednym zrobić taniej, na innym drożej i zobaczyć co Ci się bardziej kręci. Ja na swoje możliwości to pewnie bym się cieszyła gdyby to około 30 zł kosztowało - ale pewnie to gra nie warta świeczki wtedy...

Aha no i fajna taka opcja, żeby obrazek był z imieniem lub datą urodzenia...lub inną dedykacją jakąś...albo wzór na zamówienie...wtedy ludzie więcej są w stanie dać, bo trudno takie coś dostać tak po prostu...

Aha i przypomnij mi Made jakie materiały - tzn na czym takie obrazki? Osiołek na szkle jest??? A na takim płótnie jak sówka też malujesz? Ile takie materiały kosztują?

Ostatnia edycja:
Made dopisałam w poście powyżej co nieco :-)

I niestety muszę uciekać na to zebranie, na które już wczoraj poszłam...

No! Nareszcie jakieś konkrety :-)))) Dzięki Dziewczynki :* jesteście niezastąpione :)

Liluś - dlatego jak zobaczyłam tą cenę za sówkę, postanowiłam natychmiast zareagować, bo to czyste zdzierstwo za tak coś banalnego do namalowania :/ Nie przeczę, urocza sówka, ale dla kogoś, kto choć trochę potrafi, to naprawdę żaden wyczyn ;-)

Aż się sama zaczęłam zastanawiać, czy nie jestem zdolna do czegoś... :eek: E chyba nie .. JUŻ nie - wyrosłam z talentów hehe

​pa lili !!

reklama
Made ja np. chciałabym serię 4 aniołków - każdy z imieniem (oczywiście nasze imiona) - dwa większe aniołki i dwa mniejsze aniołki :-) Widziałam takie coś u koleżanki i myślę, że to fajny pomysł - generalnie dużo ludzi zbiera aniołki :-)

No nic to już naprawdę lecę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry