reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja za wszelkie ciasto dzisiaj podziękuję, zaraz idę gulasz robić, a tak mi się nie chce:zawstydzona/y:
Paulina one pewnie z czystej złośliwości, już cytrynę wyjęłam, w domu sobie przekroiłam a ona mi mówi ze nie można, bo wynik zafałszuje... cytryna? eh

Mary-jakby coś to ja ci mogę do NO wysłać;)))

Paulina - ojeju, to bardzo bym była wdzięczna! :-):-):-) To ja sobie wylicytuję, ale mogę podać Twój adres do wysyłki? I potem za wysyłkę do mnie też bym Ci zwróciła! :tak::tak: Albo jak wolisz, mogę Ci upolować jakieś sówki-bodziaczki dla Majeczki u mnie i po prostu wysłać. Teraz wysłałam do Allegro prośbę o przypomnienie hasła, bo już trochę minęło, odkąd używałam Allegro... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiola a po co byś chciała je odklejać-Daniel ma od 3 lat naklejki-latem planujemy malowanie to odkleimy;))ale nie żałuję-a kubuś cudnie na ścianach wygląda;)))

Mary-to wylicytuj podaj mój adres-ja dostanę i zaraz ci odeślę;)) no problemo-trzeba sobie pomagać;)

Carola znasz tego gościa ze snu?? Czy to mąż??? Ja też jestem troszkę romantyczką, choć już się w sumie pogodziłam, że w życiu to różnie bywa - u mnie czasem mój pan wychodzi z domu i zapomni cokolwiek powiedzieć :-pNa szczęście Maciuś nas teraz uczy, że bez 100 buziaczków, żółwików, cześć i przytulaczków to nie ma co się z domu ruszać!

Made nie dziwię Ci się, że się martwisz, bo każda kochająca mama się martwi - ale ja pamiętam z zeszłego roku z piaskownicy (a wtedy Maciuś też miał 2 latka), że bardzo dużo dzieci w jego wieku nie mówiło w ogóle. To przychodzi nagle. No i dużo daje kontakt z innymi dziećmi. Jeszcze masz ponad rok, żeby się tak poważnie martwić - jak za rok nie będzie mówił to już inaczej to wygląda - ale to jeszcze kupa czasu - zresztą logopeda na pewno też Cię pocieszy :-) A co do spacerków to dla mnie taka pogoda o wiele lepsza niż fajniejsza niż chlapa i zero stopni...Ale jak będzie -30 to siedzę w domu :-)

Wioluś oczywiście zahaczyłam o BIEDRONKĘ :-) I w sumie najbardziej mi te galaretki zasmakowały :-)

Zizi
dla mnie Poczek i Palemka są wzorem dla tych małych smuteczków naszych kochanych staraczek - fakt, że długotrwałe starania są trudne - ale jednak trzeba wierzyć, że na końcu jest światełko w tunelu! Już pewnie wiele razy pytałam - ale może warto czymś sobie pomóc?? Np. castagnus - próbowałaś? To jest ziołowe, nic nie zaszkodzi, a może pomoże?

Paulinka bluzeczka jak za darmo! :-p Po co mi pokazałaś? :-p

Rureczko co za GŁUPIA BABA z tą cytryną! Chyba sama sobie wymyśliła te zafałszowane wyniki....

Paulinka
a Ty jesteś fanką sówek?

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry