reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przyszłam, ale...nie pamiętam po co?
HA! Już wiem....się poprzytulać :-p:-))))))

rureczka - wypij szybko i zapomnij :))) Kciuki!!!

pok - temperaturka typowo ciążowa, tak mi się zdawa, że do ok. trzeciego miesiąca się utrzymuje powyżej 37 ;-) A na katarek inhalacje jak najbardziej, ale ja bym z amolem ostrożnie jednak, proponuję jednak samą sól fizjologiczną :)

Wiola - jak Iwonka? Dalej Cię najpierw kocha, a za chwilę nie lubi? :-)))) Bossska jest!

Bogusiu - dziń dybry :* ja tyrta nie mym, ale mym kywyłek szyrlytki, czy chcysz? :-D)))

Paula - mieszkając w domku swego czasu, wszystko wynosiłam na strych :-))))

Kocurku
- mam nadzieję, że Ola się uspokoiła....mój widzę, że powolutku wraca do siebie, gada i się uśmiecha w najlepsze, nie to co ten wczorajszy koszmar :eek: Buzi dla Was!

paulina ale super, a po ile beda te bodziaki?( pewnie juz pisalas , ale sie zagapilam:-p)

poczku pokaz sie

sol co u was? odezwij sie

carola jak przeziebienie? jak tata?

zizi jak tam?

Wiola nie pisałam-12.99zł-jak nie będziecie mogły gdzieś u siebie znaleźć to dajcie znać;), albo jak ja nie znajdę pszczółki to wam dam znać,oki?

Asionek właśnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Made-aaa strych miałaś;))))

reklama
Hej
Wiola no nie puszcza cholerstwo:(
Z Tatą nie wiem,od wczoraj nie dodzwoniłam się do szpitala,teraz czekam do popołudnia bo miały być wyniki jakiś badań...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry