reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
upolowane 2 szt. rajtków dla Daniela i 2 szt. dla Mai, pieluszki i mąż ma wielopak snickersów, tylko dlaczego nikt nie powiedział,że w biedronce sprzedają michałki na wagę, dlaczego,hę?????ale w lutym mają być body z pszczółką mają i muszą być moje!!!!!!!!!!!!!

Made-skąd wiesz,że na strychu? znów wizualizację??

reklama
Hej kochane,
przepraszam za milczenie. Mialam chwilowy odwak od komputera na rzecz tv :) a dzis sie zarobilam strasznie. Potwornie szybko sie mecze, co mnie irytuje, bo mam duuuuzo do zrobienia. Eh!

Obudzilam sie dzis z zatkanym totalnie nosem (jak sie odetkal to potem krwawil dlugo) i zaflegmionym lekko obolalym gardlem. Narazie jedyne co to pije herbate i przeplukuje nos takim czyms z sola jakastam. Termometr mam tylko taki do ucha i raz mi pokazuje 37,7 a za cheile 37,3... Jaka temp powinna mnie niepokoic? I macie jakies rady? Moge sie inhalowac amolem czy cus?
kurka moze pojde do lekarza jutro :/

Przepraszam ale nie mam sily nadrabiac... Co sie dzieje? Co z karola? Jak sie czuja ciezarowki? Jak sie czuja maluchy? Wiola - jak uszka Iwy?

Pok zdrowka !!
ja sie wyleczylam herbatka z miodem i cytryna , do tego syrop z cebuli , na katar olejek mietowy na husteczke zakrapiany i do nosa przytykalam i czosnek :)

dobrej nocki !

Dobry dobry Wioluś :-)

Poczku miło Cię widzieć :-) I kuruj się metodami naturalnymi tak jak Asionek pisze - będzie dobrze :-)

Asionku apropo jak tam spanie małego???

Paulinko michałki powiadasz...te nowe pomarańczowe też??? Chciałabym spróbować...choć uwielbiam te białe...w sumie w taki mróz to dieta może być szkodliwa no nie?? :-p:-p:-p A w ogóle jak Ci smakowała karkóweczka??? Zapomniałam wczoraj pytać...

Rureczko
dostałaś tyle porad co do wózka, że pewnie wybór jeszcze trudniejszy teraz :-p Co do bebecara to w sklepie o ile będzie, będzie bardzo drogi. I jeszcze pisałaś, że nie musi być fotelika, bo masz osobno, ale powiem Ci, że jak Ty rodzisz latem to akurat może Ci się przydać taki fotelik wpinany do stelaża - ja akurat rodziłam jak zimno było i taki fotelik nie bardzo wtedy - ale wiem, że wiele dzieci nie chce jeździć w gondoli - za to w foteliku rewelacja! No i łatwiej taką wersję autem gdzieś zabrać - czy to na zakupy jakieś czy gdziekolwiek dalej jedziesz (bo fotelik i tak musisz mieć, więc tylko stelaż pakujesz) - oczywiście można się bez tego obyć, ale mi się taka wersja marzyła zawsze :-)

hej

witam sie ja i zombie... :)

asionek : a na pierwszego nie kazdy dostaje, niektorzy maja pomoc do 3 roku zycia, niektorzy nie. Ale na drugiego juz powinnam dostac a tu cisza... a ja nie mam jak isc di cafu i streczec tam godzinami... no i tak sprawa lezy i kwiczy :)
jak nocka... u nas maly wstal standardowo 3 razy... normalnie wykopyrtne zaraz!

mam dzis troche roboty papierrtkowej, boszzz jak ja tego nie cierpie... odrzuca mnie normalnie, odkladam to juz od kilku tygodni... no i do tego caf'u przydaloby soe dryndnac... choc na linii to bede czekac pewnie z 40minut... normalnie mam dzis odrzut ! :)

pok : temp. 37-37,7 sie nie martw w ciazy jest podwyzszona... i kuruj sie naturalnie tak jak dziewcyzny mowia!!!

reklama
hej witam z kawka :)

Maja nocka dzisiaj spoko :) maly polozyl sie o 19 wstal na cyca jakos po 2 , a pozniej przed 5 , takze sie wyspalam :)
powiedz mi czy twoja mala spi na brzuszku dalej ?? bo ja nie przezlozylam malego na plecy jak zawsze kiedy sie i ja kladlam i spal lepiej
troche sie boje , chyba przez ta nagonke , ze brzuch nie , ale z drugiej strony maly od poczatku jak tylko pepek odpadl tak spi oczywiscie pod moja kontrola :) glowke od dawna sam ladnie podnosi , przeklada , teraz juz trzyma sztywno na rekach jak jest wiec chyba nie ma takiego zagrozenia duzego ? a w tej pozycji spi najlepiej :)

Jos hej :) a no widzisz kazdy co innego mowi ... w kazdym razie dziwne , ze nic nie dostajecie szczegolnie przy dwojce !! ja do cAfu wysylalam wszystko :)
u nas male biuro jest blisko i na szczescie nie stoi sie w jakis mega kolejkach ...
tez musze isc kilka spraw pozalatwiac i mi sie nie chce :/
my zaraz idziemy spac znowu hehe

dziewczyny trzymajcie mocno kciuki za mojego S !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wczoraj spotkal starego szefa kuchni w resto gdzie pracuje i chlopak odchodzi w pracy ktora teraz ma , szuka kogos na swoje miejsce
praca za ta sama kase co teraz wiec super i tylko na wieczory !! takze cale dni do 18 wolne i moj by mial raz , ze wiecej czasu dla nas , dwa moglby gdzies jeszcze na ranki na extra pracowac no i pozniej ja bym mogla isc gdzies do pracy na rano do poludnia :) takze rewelka !!
zadko bardzo sa takie oferty , a jak juz sa nawet to za go... kase :/
takze mam nadzieje , ze to nie sciema i cos z tego wyjdzie !!

gdzie reszta spiochow ? :))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry