reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos a jak Filutek w nocy się budzi to na jak długo?? Bo mi się Martynka czasem więcej niż 3 razy w nocy budzi...dziś ją strasznie bąki męczyły...Ale na szczęście to budzenie to 5-10 minut góra...

Asionku no mała tylko na brzuchu śpi - jak zostawię ją na boczku to po minucie oczy jak 5 zł i nie ma mowy, żeby spała...nie wiem czy to kwestia tego, że tak skojarzyła ten brzuszek ze spaniem...ja się już nie zamartwiam - wierzę, że gdyby jej tchu brakło to by zaczęła się wiercić, a wtedy ja to od razu słyszę...a poza tym ona główkę tylko na boczki układa - nigdy noskiem w dół...ciekawe co będzie z tym spaniem jak mała już się kulać będzie..co ja wtedy zrobię? :-p

A resztę wymroziło? Czy spod ciepłej kołdry żal wychodzić??? :-p

reklama
asionek : zazdroszcze przespanej nocki!
no od 2 na 100% nalezy sie 125 euro tylko nie wiem czemu jeszcze do nas nie dotarlo! za 10min bed etam dzownic, wkoncu czas sie zmotywowac!!!!!!!!!!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za prace meza!!! super by bylo jakby ta sama kasa i w dzien w domu, czas spedoznyz toba, z malym no i jeszcze pomoze duzo ! hihihihihi ;)
mam nadzieje, ze sie uda!!! musi !!!!!

lil : no wlasnie to jest najbardziej dobijajace ze n sie budzi na 5 minut... a czasem to pocyca szczeka z 5 razy i po minucie znowu spi... a ja oczy jak 5z l :) moglby sobie darowac te pobudki na kilka minut i wstac raz i nazrec sie porzadnie, a nie na raty :)

:rofl2: Dźyń dybry, czy kypię tu tyrt???:-D
dziewczyny trzymajcie mocno kciuki za mojego S !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wczoraj spotkal starego szefa kuchni w resto gdzie pracuje i chlopak odchodzi w pracy ktora teraz ma , szuka kogos na swoje miejsce
praca za ta sama kase co teraz wiec super i tylko na wieczory !! takze cale dni do 18 wolne i moj by mial raz , ze wiecej czasu dla nas , dwa moglby gdzies jeszcze na ranki na extra pracowac no i pozniej ja bym mogla isc gdzies do pracy na rano do poludnia :) takze rewelka !!
zadko bardzo sa takie oferty , a jak juz sa nawet to za go... kase :/
takze mam nadzieje , ze to nie sciema i cos z tego wyjdzie !!

gdzie reszta spiochow ? :))
Asionku trzymam mocno &&&&&, skoro mówisz, że to było by dla Was fajniejsze :tak:

hej, ja się musiałam ogarnąć by do lapka dotrzeć;))

Lil-mięsko pychotka!!! a w biedronce u mnie były tylko takie białe i ciemne michałki-obłędnie smakują, a i jeszcze mój mąż wziął taką żółtą galaretkę w czekoladzie-też pyszne, no i masz rację w taką pogodę lepiej się nie odchudzać;)łatwiej mrozy przetrwać;))

aha Boogie-pisałam wczoraj że w lutym, chyba po 9, będą body z pszczółką maja w biedronce, ale dla chłopców będą ze smerfami-widziałam na ulotce takie jedne idealnie dla Remika-cud błękit kolor a na nich smerf (chyba osiłek-taki z tatuażem serduszko)ustawiony profilem z ekstra minką;))) no wypisz dla Remika;)))

Rurka-Lil ma rację co do fotelika wczepianego na stelaż wóżka-ja dla Daniela miałam osobno fotelik i potem żałowałam-teraz do wózka dokupiłam fotelik i adaptery-mała nie chciała za dużo w gondoli jeżdźić, za to w foteliku na stelażu, tak-a jaki komfort na zakupach...baaaardzo ci polecam takie rozwiązanie;)

Sol- a ty gdzie się chowasz???

dla reszty pozdrowienia i idę się wdrapać na ten zimny strych i poszukać coś dla MAde (swoją drogą skąd wiedziałaś???), i sobie jeszcze kurteczkę moją najcieplejszą przytargam;))

ps.właśnie fb sprawdziłam-Boogie nie lubię cię;)

Ostatnia edycja:
Ja się generalnie zgadzam ze wszystkim, co lili pisze na temat wózka - z oczywistych względów :-p

rureczka - mam tuniczki, których moja mała nie założyła, pokażę, jak znajdę :-) oczywiście za free

Ostatnia edycja:
Dziękuję koleżanki za wszystkie dobre rady! Jak tylko sie na coś zdecyduję, na pewno dam znać!

Pok na gardło tantum verde, na katar sól morska albo fizjologiczna, na przeziębienie syrop *spam*, można też rutinoskorbin. Mi gin powiedziała ze przy temp. prawie 38 stopni można wziąć już paracetamol. Niebezpieczna jest taka 39 i wiecej.
Herbatka z cytryną i miodem, mleko z czosnkiem, herbatka z lipy (ale nie można przesadzać z ilością) i syrop z cebuli :))

Idę na tą wstrątna glukozę, a później do sądu pozew składać, a po drodze lumpik:-D
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna!

zjadlam sniadanie i zaraz lepiej sie czlowiek czuje.
lil pomaranczowe michalki u nas w tesc sa w promocji po 19.90
asionek oby sie udalo z ta praca dla meza
rureczko powodzenia na glukozie, ja musie do 14.02 zrobic . ale cos mi sie ociaga.
paulina przyslij mi pozniej adres

aha Boogie-pisałam wczoraj że w lutym, chyba po 9, będą body z pszczółką maja w biedronce, ale dla chłopców będą ze smerfami-widziałam na ulotce takie jedne idealnie dla Remika-cud błękit kolor a na nich smerf (chyba osiłek-taki z tatuażem serduszko)ustawiony profilem z ekstra minką;))) no wypisz dla Remika;)))

ps.właśnie fb sprawdziłam-Boogie nie lubię cię;)
:rofl2: dzięki za info, osiłek musi być nasz!!! :cool2: Paulina ja też Cię lubię :-p:rofl2::-p:-D
A na co Pani tyn tyrt..???? :rofl2:

DZIEŃ DOBEREK :-)
Ten tyry dryga Pani na śniydynie :rofl2::-D

:cool2:DZIŚ MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ PRZYTULANIA

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry