reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wioluś doczytałam :-) A nie wiesz po ile te cukierki w biedronce? Bo tam mam bliżej :-p

Boogie o co chydzi z tym tyrtym i ciastym?

haha u mnie pluszowe myszki z ikei jeżdżą właśnie w czerwonych autkach-kapciach po kuchni...

idę dać małej butlę i zrobić rekonesans pieluchy;))

oo a na mnie dziecięce decybele też działają tragicznie...

Lil-michałki w biedronce po 18.99zł

lil o juz ci Paulina odpisala , czyli w biedronce o 1zl tansze . ale w tesko sa pomaranczowe:-).

made a to bardzo sie ciesze ze o mnie pamietasz. a co do rozmiarowki to mi odpowiada bo ja mam sporo w rozmiarze 56,62.

jos bardzo chetnie tylko nie wiem czy mnie na francuskie rarytasy bedzie stac:-p;-)

Wioluś skuś się, może Jos Ci jakieś żabie udko dorzuci :-p i synuś będzie FRANCJA ELEGANCJA :cool2: A Ty skosztujesz czegoś innego niż nasze polskie kurczaki :rofl2:

Boogie czyli to zorganizowana akcja? Bo ja na tyrty i ciasty też mam dziś chęć :-p

Hmm...pewnie, że fajne te krzesełka z tymi bajerami, ale mimo wszystko, szkoda mi na takie chwilowe bajery tyle pieniędzy wydawać...
No może poza tym szwedzkim krzesełkiem, które wieczne :-))))

Dziewczyno jedyna, dziewczyno wyśniona :-D))) lallalaaa lallaaaaa no uwielbiam ten numer!!! :)))))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry