reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAŁE OGŁOSZENIE DUSZPASTERSKIE :rofl2::-D:rofl2:

Wróciłam właśnie z Biedronki i nie wiem czy w Waszych jest to dostępne, ale są właśnie rajstopki dla maluchów za 8,99 w bardzo ładnych wzorach z Puchatkiem, Myszką Miki, itp :blink: i są takie fajne trójwymiarowe naklejki dużego formatu z Zygzakiem McQueenem i z Wróżkami po 17,99 :happy:

koniec ogłoszeń !!!:-D

Dzisiaj to już nie dam rady, ale jutro z rana cel -----> Biedronka!
Dzięki Bogusiu :*:*:* A wiesz może jaka rozmiarówka rajstopek? Bo potrzebuję też dla Mańka :blink:

Właśnie się dowiedziałam, że w naszej Biedronce rajtuz nie ma :-( Szkoda...

Ostatnia edycja:
Made u mnie było za dużego wyboru, bo już było przebrane, ale widziałam do 86 cm i już w innym miejscu była większa rozmairówka, tylko ceny nie pamiętam :dry: i tam były już do 122 cm :tak:

aha i pieluszki Huggies też są w promocji :tak: takie kartoniki :tak:

hejka

jestem, kolezanka poszla z dziecmi jakies 30min musialam salon doprowadzic do porzadku, naczynia wrzucic do zmywarki
bylo bardzo przyjemnie, dzieci sie razem bawily
kolezanka przyniosla pyszne gofry domowej roboty, a filutek dostal w prezencie piekne kapcie :)
( boze ile to dziecko ma par kapci ??????? :baffled::szok: ...)

carola : dziex ze zauwazylas moja nieobecnosc :)
ninka piekne!!! i jaka kruszyna :) i szok... faktycznie ninka podobna do filutka... ;)
normalnie szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

wiolka : super te kompleciki!!!!!!!!!!! piekne !!! bierz! :)

ja te zlubie dziewczynki w blekitach :)

mary : fajny kierunek :) pielegniarka bym byc nie mogla, ale polznictwo jak najbardziej mi sie podoba :))))))))))

Rurka powiem Ci tak, jeśli chodzi o Huggies Newborn, to ja byłam zachwycona, bardzo miękkie, wykończenie na pępuszek, dobrze wyprofilowane :tak: ale późniejsze, już 3 rozmiar i wyżej, są ok, ale wolę Pampers mimo troszkę wyższej ceny :tak: generalnie, to tylko moja opinia, ale musisz sama wypróbować i się przekonać :-)

reklama
rureczka - ja mogę powiedzieć jedynie to co lubią pupy moich dzieci, a wiem, że pupy dzieci są różne :-)))
U nas najlepiej się sprawdzają w kolejności:
1. Pampers
2. Dada
3. Huggies

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry