reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u mnie IWA na kolanach, placze ze ucho ja boli, nia mam nic na uszy w domu. jak nie przestanie ja bolec i bedzie tak dalej plakac to pojade z nia na izbe przyjec

i jak uszko ?? mam nadzieje ,ze lepiej ! :)

Karola trzymaj sie !

Jos dzieki :) wsumie racja z tym , ze takie zakupy przez neta to troche lipa , ja lubie pomacac sobie hehe
a u nas Monoprix ma taka nedze , ze szok , same zule i mlodzi tam laza , bo alko :/ nie lubie tego sklepu przez to i wybor prawie zerowy ... kolo siebie mam INNO juz duzooo lepiej :)

reklama
ech mój Grzejniczek dopiero padł... :confused:

:szok: jest -16... trzeba zagrzebać się w łóżko i nie wystawiać nawet kawałka nosa :tak:

dobrej i spokojnej nocy :blink:

Made hop hop, jak tam impreza? Udała się? :happy:

jestesmy po wizycie na IP. mala ma obustronne zapalenie uszu, gardlo znowu czerwone i kaszel jeszcze doszedl, wiec jest masakryczna ilosc lekow do podawania.
jestesmy po kilku godzinnym placzu, teraz lekki zaczely dzialac i przynajmniej przestala plakac.

paulina nie walcz ze soba:-p:tak:

Hello!

Dziś byliśmy na ślubie naszych znajomych, takiej w zasadzie przyszywanej rodziny. :happy2::happy2: Na norweskim ślubie jeszcze nie miałam okazji być, więc było miło! :happy:
A poza tym dostaliśmy płytki i niedługo będzie remont łazienki, więc siedzę w necie i szukam inspiracji. :rofl2::rofl2::happy::happy: Mamy zamiar sobie pralnię przerobić na większą łazienkę, wiec mam trochę główkowania.
:tak:
Mia ma nadal katar, pokasłuje i nic jej nie mogę pomóc - zapuszczam sól fizjologiczną, ale nie ma tam żadnych glutków do odciągnięcia katarkiem! :confused::baffled: Ona ma taki mokry ten katar i obawiam się, że jej spływa do oskrzeli! :-:)-( Nie wiem, co z tym robić, ale może przejdzie, a jak nie to w czw. i tak ammy wizytę u lekarza, więc zapytam.

Wiolka - zdrówka dla Iwci i Ty się też trzymaj!

Carolineee - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poprawę sytuacji!

Libby - gratki pracy!

Pozdrawiam Was!

Hej, a my wszyscy chorzy,dziewczyny sprzedały nam przeziębieni...gardło mam spuchnięte.
Muszę się zbierać.Będę później

Karola praktycznie już zdrowa, Emi... no powiedzmy że też, ja zdycham z zapchanymi zatokami i bordowym gardłem :no:

Jest -15"C i mam wyjść z dziewczynami w taka pogodę - chyba mój chłop śni!!! Pierdziele nigdzie nie wychodzę :no:

Carola - zdrówka dla was :tak:

reklama
hej

carola : powodzenia !!!!

sol : super zakupy :)

asionek : zule u was sie stoluja w monorpix ??????????????????? :szok::szok::szok::-)
ja na poludniu u tesciow jak ide do monoprix to sklep prawie pusty bo 90% populacjiz Arles nie stac na zakupy tam!!!! Sklep zrobiony pod turystow i ludiz majacych domy wokol, glownie z holandii i szwajcarii :) nigdzie nie udaje mi sie zrobic tak szybkich zakupow jak tam :)
i na soldach ubrania niewyprzedane kupuje co chcce, zawsze sa rozmiarowki :)))))))))))

ide robic pierwsza dzis kawe :) niedawno wstalam :)

wiolka : biedna iwcia ... juz widze jak ja boli... chyba nie ma nic gorszego niz ucho i zab... ZDROWKA !!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry