reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heloł Dziewczęta :-))))

Bogusiu - dziękuję Kochana moja za pamięć :* Imprezka fantastycznie :-)))) jedzonko zbyt doskonałe, bo siedzieli i siedzieli....Zrobiłam te paróweczki w cieście francuskim i zrobiłam nugettsy a la Nigella i szaszłyczki, wszystko z dipami i na ciepło :cool2:
Do tego zimna płyta i na początku wielkie wejście SERNIKA :-D)))
Niestety padł aparat i jedyne co mamy to zdjęcie tortu i to jeszcze marnej jakości z telefonu :confused:
Prezentów dostał dużo, najbardziej mu podpasowały drewniane klocki, które się wkłada do wydrążonych na płaskiej, drewnianej listwie dziurek w kształcie klocków: kółka, kwadraty, trójkąty i prostokąty i cztery kolory klocków....chyba zrozumiałe yyy....:)))))))
Tyle o imprezie.

Też bym chciała zobaczyć Kocurka :( Tylko nie mam FB i nie chcę zakładać...tutaj mam podobne zdanie do koleżanki Libby.

Wiola! Super, że już jesteś z nami :)))))
I kurczę, przykro, że Iwonka chora...oby Jej się szybko polepszyło :*

Olivka - współczuję :(

jos - oczywiście, że mierzyła czoła!!!!! I jak się domyślasz, jej większe!!! :-):-):-) Mam nadzieję, że z tego wyrośnie....znaczy się z tego głupiego myślenia, że tylko czoło jej widać :sorry2: i wygląda jak UFO :))))

Paula - no nareszcie!!! Dzięki za wieści od Libby :-)
Libby!!! Gratuluję pracy!!!

Hmm...chyba więcej już nie pamiętam, a jednak nie!
Coś mi się jeszcze przypomniało :))

POK! Piękna jaszczurka! Gratuluję z całego serca :-D

reklama
lmade : hej ! ciesze sie ze imprezka sie udala!!! jesczze raz 100 LAT !!!
a teraz sobie ide bo sie obrazilam :
nie dosyc ze maniek bawi sie madrymi zabawkami a u nas klocki od poltora roku juz sie cnie ciesza pwoodzeniem, to jesczze sugerujesz ze cora ma kilka cm wiecej inteligencji... normalnie tupet :-)

wow wstalismy o 12 :szok::-D:-D wyspalam sie chociaz nie powiem moglabym jeszcze :cool2:

Karolina zdrowka duzo ! :)

hej

asionek : zule u was sie stoluja w monorpix ??????????????????? :szok::szok::szok::-)
ja na poludniu u tesciow jak ide do monoprix to sklep prawie pusty bo 90% populacjiz Arles nie stac na zakupy tam!!!! Sklep zrobiony pod turystow i ludiz majacych domy wokol, glownie z holandii i szwajcarii :) nigdzie nie udaje mi sie zrobic tak szybkich zakupow jak tam :)
i na soldach ubrania niewyprzedane kupuje co chcce, zawsze sa rozmiarowki :)))))))))))

hehe Jos jakbys zobaczyla nasze monoprix to bys wiymiekla , teraz i tak z tyd. temu zrobili maly remont i cos tam dalej grzebia , ale ogolnie to jest masakra :/ moj to mi nawet zabrania tam samej lazic hehe
piszesz , ze najszybsze zakupy tam ? u nas od switu do nocy kolejki kilometrowe :/
sklep jest w samym centrum obok placu comedie glownego w miescie , reprezentacyjnego powidzialabym :) i co ? pod sklepem stoi karuzela dla dzieci i masa zuli i bezdomnych !! wszyscy zbieraja sie pod tym sklepem z psami rzecz jasna wiec i go... wszedzie :szok:
spia pod tym sklepem i siedza , no i alkohole kupuja tylko tam ... ogolnie meksyk jest w srodku
kilka razy jak z mama robilam zakupy male , bo tam wybor prawie zaden to sie smialysmy , ze w koszyku tylko my mamy normalne rzeczy , bo reszta ludzi to same alko ! juz nie wspomne o smrodzie od tych ludzi tam ... musze ci kiedys fote zrobic naszego monoprix to pewnie niezly szok przezyjesz :-D:-D
wogole to ja nie wiem jak w takim miejscu moze byc taki burdel z calym tym chlamem ? pelno turystow , kazdy pierwsze co trafia na ten plac , a tam wiecznie masakra i policja nic z tym nie robi ... jakies namioty z bezdomnymi i inne dziwne akcje :cool:

Jos - zaraz postaram się Emi ubrać w ten komplecik - jest cudny - to wam wkleję i Karolę w jej Hello Kitty opasce :-p tylko że bez wychodzenia to próby założenia skończyły się rykiem :-p

Zobacz załącznik 431027Zobacz załącznik 431028

sliczne dziewczynki :)
i zdrowka dla was tez !!

hmm robic pizama dzien czy sie jednak ogarniac ? o to jest pytanie hehe

asionek : Looo jezu ! masakra to co opisujesz!!!!! faktycznie nieciekawie no i szok ze tak zulom pozwalaja w dzien sie panoszyc w miejscach publicznych... a zakupy w monorpix najszybsze to na poludniu u tesciow, bo tam malo kto wlasnie chodzi do tego sklepu
tutaj maùm w centrum i jest mega przeludniony, wlasnie dlatego nie czekam w kolejce tylko zostawiam wozek i place w domu !!!!

rob pizama dzien :) ja tez w pizamie sie panosze i nie mam zamiaru dzis tego zmienic :)

glowa mnie boli, cisnienie nie tak jak trzeba czy co...?????????

jak maly wogole ??? ida mu zabki ???? wrzuc jakie snowe fotki na fb jak bedziesz miec chwile :))))

Dobry dobry! :-):-)

Jak tam niedziela?
Ja łapię kawkę, to może oprzytomnieję... :-D:-D

Komu?

imagesmacchiatto.jpg

reklama
jos - nie - to oddzielnie szaliczek(golfik) i czapeczka. Najfajniejsze jest to że po 5 zł szt i są podszyte polarkiem więc są ciepluteńkie :tak:

Spadam szybko obiad gotować bo małż za 3 min będzie w domu :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry