reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej

dopiero mam chwile dla siebie, boszzzzzzzzzzz co za dzien, gorzej jak w tygodniu
najpiewr drzwi otwarte w przedszkolu, bylam z poldusiem. pozniej obiad w biegu i do pediatry na szczepienie, pozniej laczki na zakupy spozywcze, no a na koniec rundka po centrum i wyprzedaze :)
znalazlam sobie buty i dizeciom ubranek troche :)

carola : przykro mi z powodu taty... jak czujesz ze tego potrzebujesz to jedz! a o tym ze do niego nie jezdzilas, nie mysl i sie nie zadreczaj... on wkoncu te zùogl do ciebie jako do swojego dziecka przyjechac, zadzownic... uwazam, ze nawet powinien... to raczej w ta strone to powinno dzialac... dziecko moze sie obrazic na rodzice itp ale rodzic nawet po najgorszej klotni powienien zawsze wyciagnac reke w strone swojego dziecka... to jest wlasnie JEGo dziecko
takie jest bynajmniej moje zdanie...

wiolka : fajnie ze juz jeste s!!! zdrowka dla iwci !!!!

pok : 3maj sie mocno !!!!

reklama
asionek : zapomnialam ! ja robie zakupy w Monorpix. Z karta klienta (darmowa) mam darmowy dowoz do domu od 50 euro w gore. A 50 euro to puszka mleka paczka pieluch i 2 *******ki, takze sie nie szczypie. tylko z eto trzeba isc zakupy zrobic do sklepu. Co jest fajne ze mozesz zostawic wozek ( podajesz nr telefonu ,, znajduja klienta) i pojsc do domu, wiec to trwa chwile
na pocztaku zostawalam i czekalam w kolejce, az policyzli zakupy, zaplacilam... a teraz podhcodze, daje nr i wychodze... wracam do domu a pozniej przyjezdzaja zakupy a ja tylko sprawdzam w domu rachunek, no bo wiadomo ze na miejscu widzisz jak robia "bip" i czy czegos nie licza 3 sztuki zamiast 1, a bedac w domu nie...
bardzo wygodne to jest

jest jeszcze inna opcja : zakupy spozywcze przez net, nie wychodzac z domu
np. auchan direct, monoprix tez to robi
ale ja tego nie robie z kilku powodow

ps. oczywiscie inne sklepy tez maja livraison a domicile, tylko niektore np. od 100 euro, niby za wiecej trzeba kupic, ale one sa tez z kolei sporo tansze niz monorpix w ktorym raczej zdzieraja z ludzi ...
wiem ze carrefour market wozi bo przed przeprowadzka tam kupowalam no i franprix tez... reszty nie wiem bo nie mam kolo siebie i nie korzystam
1. platne i to dosc sporo, ok. 7-8 euro
2. czesto grafik zapachany i obisz zakupy na za 1-2 dni,n a czasem czegos sie potrzebuje od razu
3. nie chce sobie blokowac dnia, nie wiedzac kiedy dokladnie przyjada, problem gdyby mnie nie bylo itp
4. w ionternecie nie masz wyswietlonych wszystkich produktow bo przy spozywce jets tego z aduzo!!!! a ja lubie wybrac sama, zwlaszcza jelsi chodzi i mieso i swieze produklty, biore z konca z dluzsza dta, a sprzedawca wiadomo ze wlozy ci te dobre é" do jutra" ;)

Ostatnia edycja:
halo...

Karola-jestem pewna,że twój ojciec to wie, mimo,że nie ma teraz z nim kontaktu...

aha, chyba Libby mnie nie zastrzeli, jeśli powiem,że życie znów jej trochę namieszało, ale z rzeczy na +, nasza koleżanka od lutego idzie do pracy!!!Libby-jeśli to doczytasz to serdeczne gratki znów:)

Wiolka-maila łap-cudności mi przesłałaś a ja próbuję walczyć z moim zdrowym rozsądkiem;)))

Kobietki prośbę mam...gdyby któraś potrzebowała powiększacza to przypominam o swoich stanikach...popytajcie może znajome?
Będę potrzebować pieniędzy...na wyjazd do taty,na jego potrzeby i dawanie w łapę pielęgniarkom...a ja niestety nie mam...
Więc gdybyście mogły to zachęćcie kogo się da.
aumentax.pl
Dzięki

Nie ma sprawy Karola...

aha ja chciałam powiedzieć,że nie szlabanuje z Kocurkiem, bo właśnie widziałam jej fotki na FB-kobietko wyglądasz szczuplutko i przecudnie;)))

ja tez wlasnie doszlam do wniosku ze kocur jakie sglupoty tu o cukrze i dietach wypisywala! po co po co jej dieta ???? chyba z nudow :)

kocurku : figurka i buziaczek pierwsza klasa :) a z dodatkiem w ramionach wrazenie jesczze lepsze :))))

reklama
Cały dzień na dworze :-D

Byłam dzisiaj w galerii, nakupowałam pierdół i jestem HAPPY :laugh2:
Kupiłam sobie w MOTYLKU: opaskę do włosów dla siebie i dla Karoli; w H&M Emilce kupiłam czapkę i golfik (10 zł - cudne różowe :-p) a Karoli spineczki do włosów; w Reserved kupiłam małżowi bokserki i skarpetki w komplecie w puszce i na końcu sobie szkła kontaktowe - jedyne mi pasujące :tak: Ogólnie pełno wyprzedaży i w śmiesznych cenach rzeczy :laugh2:
Te które się spodziewają maluszka - polecam bo np w H&M kombinezony takie malutkie po 29 zł a są BOSKIE :tak::tak:

Szkoda tylko że mnie zęby teraz rozbolały o zmianę temperatur jak weszłam do ciepłego :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry