reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to jestem :) po pierwsze zaraz palemce w dupsko deikatnie dam, ze sie nie odzywala! No jak tak mozna tak ludzi nastraszyc i potem nic nie mowic. Wrrr

No to po wizycie :) jaszczurek jest jeden ku rozczarowaniu mojego meza (nie ma u nas w rodzinie blizniakow, wiec nie wiem skad mu taka nadzieja przyszla). Kropek jest zdrowy, serduszko mu miga (choc przyznam, ze myslalam, ze wyrazniej to widac). Wzruszylam sie, ze hej ho :zawstydzona/y::zawstydzona/y: M rowniez.
Najpierw bylo strasznie, bo pani szukala i szukala i machala ale w koncu uff zaczela mowic :) bylo cudnie.
Niestety moja doktorka zajmuje sie tylko leczeniem nieplodnosci a ciaz nie prowadzi. Za dwa tyg ide jeszcze do niej, bo dzis litry krwi mi pobrala a potem trzeba bedzie kogis znalezc (kilka nazwisk polecila).
jedyne co, to mam niskie cisnienie ale na razie mam sie tym nie przejmowac, niejedzeniem tez nie a pic najlepiej gazowane sprity i cole...

Wstawilabym wam fotke ale z tableta sie nie da :/ moze pobrobuje potem
POK :happy:

Jos Karola napisała, że nie jest dobrze...

reklama
echhh ale pustki

Jos zazdroszczę snu;)) mi głowa pęka-ale to pewnie ciśnienie...

Maja się wyspała po 45 minutach-ciekawe jak wytrzyma do wieczorka?...na szczęście allegro udało mi się uzupełnić i jakby coś mam nowe aukcje (link w suwaczku)

a teraz czekamy na tatusia;))
aha a co myślicie o tym wózeczku-taki sam jak ostatnio chciałam licytować-ale siedzę i myślę dalej JANE SOLO NA GWARANCJI!! KRAKÓW Kraków • Ogłoszenia Tablica.pl

Jestem i ja :)))

Miałam parę godzin temu... GOŚCI..!! :eek: Mówił mi G, że wpadną, ale tydzień temu!!
A dzisiaj, że ZARAZ :szok: będą dowiedziałam się będąc w totalnej rozsypce, dobrze, że chociaż wcześniej się umyłam, a Kamil poodkurzał. Zaczęłam szybko upychać bajzel po szafach, żeby nie widać było :szok: Blaty wypolerowałam, brudne większe gary poszły do szafki kuchennej :baffled: Kibelki i umywalki z prędkością nadświetlną i pozostał problem - CZYM ugościć ????? :szok: Rozmroziłam na wariackich papierach słynnego seromaka i wygrzebałam ciastka z marmoladą, skrzętnie ukryte przed światem :cool2:
Okazało się, że wpadli do nas przejazdem, wypili kawkę, herbatkę i już ich nie było.... :-D

Jako, że byłam ubrana :-p poszliśmy na spacerek - krótki, ale udany, bo mała w foteliku samochodowym jeździła i mogła podziwiać świat i nie marudziła :-):-)

A teraz... UWAGA...!!... śpiiii.... :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Jednak nie - już wstała :-D:-D
Zaraz zaraz... dopiła resztkę mleczka i zasnela na mnie... boję się odkładać :shocked2::-p

Ostatnia edycja:
Kocur-właśnie, może twoje słoneczko ma tak jak moje-nie chciała jeźdźić w gondolce bo świata nie widziała,zaś w foteliku na stelażu wózka była szczęśliwa, także przesiedliśmy się do spacerówki i już mi nie krzyczy na spacerku;))

paulina ja taka mam nadzieje, bo juz rece zalamuje nad tymi spacerami.... a wszyscy wkolo "przeciez dzieci UWIELBIAJA spacery" :dry:

JA TEZ DZIEKUJE ZA INFO O PALEMCE :* bardzo krzepiace :)))))

Ostatnia edycja:
POK wspaniale.... :))))))))))))))))))))))))) ciocia kocurek nie moze sie doczekac fotki Kropki !!!!

rureczka - mam na Ciebie OKO :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ze specjalna dedykacja dla jos i kocurka :)

Zobacz załącznik 430526

widzicie jaki slodziak? najpiekniejsza bezksztaltna plamka na swiecie!

a carola wczoraj na weterankach napisala (nie wiem, moze tu tez), ze jedzie rano do taty i dzis jej caly dzien nie bedzie. boogie - usciskaj ja ode mnie smskowo!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry