reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionku dziekuje :)
super ten wozek!

Jos - nie pisz takich rzeczy, bo jakas liga ekologiczna (w najgorszym wypadku skrajnie radykalny odlam greenpeace) zaatakuje Cie za niszczenie fauny i flory jaka w tej wykladzinie sie od kwietnia/maja stworzyla :-D
ty na powaznie pomysl o roombie!

asionek : ja polceam mac larena, gwarancja na zycie, super jakosc
no ale kosz maja maly...

asioenk, pok : wy chyba nie pomyslalyscie naparwde ze dom nie byl odkurzony od 8 miesiecy ???? :szok::szok::szok:
odkurza go regularnie taka powolna roomba, tylko od wczoraj roombie dziecko choruje na zoladkowke no wiec musze zakasywac rekawy :)

asionek : maly wykapany najedzony juz odlecial, poldek zaraz idzie jesc i tez go spakuje bo potrzebuje USIASC I NIC NIE ROBIC CHWILE!!!!!!

echh , ja to jakaś doooopa chyba jestem...spóźniłam się i wózek mi sprzedano-ja mam pecha do wózków tej firmy...
Asionek-ja szukam podobnej spacerówki jak ty,tzn. mam podobne wymagania-z tym, że 4 kołowca bym wolała-a dzieci można różnie wozić-zależy jaka spacerówka-dla mnie to chyba kwestia tego czy maluch sam już siedzi..

Jestem.
Ehhh, nie miałam w ogóle weny dziś wz. bólem gardła, gorączką i ogólnym złym samopoczuciem. :eek::sorry:
Ale! Mia przeprosiła się z matą edukacyjną!!! :happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2: Moja kruszynka kochana!!! :-):-)
Nie wiem, co się dziś działo, zaraz moze poczytam.

-o-

No, poczytałam.

Paulina - fajnie, że spacerek udany mimo wiatru. Ja dziś spasowałam...
:sorry:

Pok - śliczne zdjęcie!!! Jeju, pamiętam swoje!!! :-)

Jos - no to ładnie poszalałaś dziś z odkurzaczem! :-D

Palemka - a i mnie ulżyło, ze wszystko u Ciebie OK - mam nadzieję, ze czasem mimo wszystko tu zagladasz...

Carolineee - jak tam u Ciebie? Jak tata?

Kocurek - no, podziwiam, podziwiam to ogarnianie w mgnieniu oka! :-)

Pozdrawiam wszystkie miłe Panie i życze dobrej nocki! Ja ledwo zipię, więc już sobie ucieknę...

Ostatnia edycja:
Jos - nie no pewnie, ze nawet mi przez mysl nie przeszlo, zebys z dwojka dzieci jeszcze miala sile dzungle pielegnowac :). Buziak!

Pok w te wozki mozna tez foteliky wpinac i nie wiem czy gondoli tez nie :)

asionek : ja polceam mac larena, gwarancja na zycie, super jakosc
no ale kosz maja maly...

asioenk, pok : wy chyba nie pomyslalyscie naparwde ze dom nie byl odkurzony od 8 miesiecy ???? :szok::szok::szok:
odkurza go regularnie taka powolna roomba, tylko od wczoraj roombie dziecko choruje na zoladkowke no wiec musze zakasywac rekawy :)

asionek : maly wykapany najedzony juz odlecial, poldek zaraz idzie jesc i tez go spakuje bo potrzebuje USIASC I NIC NIE ROBIC CHWILE!!!!!!

zaraz zobacze ten twoj wozek :) kosz maly ?? hmmm ty zakupocholiczka bez duzego kosza ?? :)))
no ja tak zrozumialam stad ten szok hehe , ze dzieci male ,jasne wykladziny i nie odkurzane , a tak czysto ? :))

echh , ja to jakaś doooopa chyba jestem...spóźniłam się i wózek mi sprzedano-ja mam pecha do wózków tej firmy...
Asionek-ja szukam podobnej spacerówki jak ty,tzn. mam podobne wymagania-z tym, że 4 kołowca bym wolała-a dzieci można różnie wozić-zależy jaka spacerówka-dla mnie to chyba kwestia tego czy maluch sam już siedzi..

napewno jeszcze uda ci sie kupic !
no wlasnie tez mi sie tak wydaje , narazie mamy gondole i pozniej ja sie na spacerowke wymienia , ale ten wozek jest wielki i na teraz spoko , ale w lato to juz lipa bedzie , bo nigdzie sie z nim nie rusze dalej ...

paulina, mary : hej :)

asionek : super ten wozek i kolorek tez mi sie podoba :)

no ten kolor wymiata :) chociaz ten jasny diamond czy jak tam jest piekny , ale przy dziecku to tez mega niepraktyczny :)

Mary zdrowka !!

asionek : czysto z dwojka dizeci to nie jets, nie moze byc :)
fajne te wozki a ja zakupry robie wieksze z dostawa do domu, a czasem to nawet 2 paczki pieluch oi 2-3 *******y :) takze mnie ta siatka pod mac larenem to potzrebna od dlugiego czasu na ... kape deszczowa :)
a jak kupie jakies *******y czy ciuszek to siatki zawieszam na raczkach i tyle, do kosza na dole sie nawet nie schylam hahahahaha

jasny kolor z dziecmi niepraktyczny ja mam soczysta zielen i jest caly uswiniony od butow L.
moje ykladziny tez potwierdzaja ze jasny kolor i dzieci to sie kloci :)

a gdzie przepadly kocur i made ???

made : zapomnialam - i co ? duzo cora ma wyzsze czolo ode mnie ???? :)
mam nadzieje ze nie bylo +5cm i ze sie nie pograzyla przeze mnie :)

ja uciekam na film z mezem, wrocil przed chwila z pracy <SWIETO :)

reklama
nazwiemy? yyyyy jaszczur jeszcze z tydzien a potem juz bedzie ludzik. choc przyznam, ze szukamy czegos bezrodzajowego :)

to z tego bedzie dziec!????!?!?!?!?!?! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::rofl2:
matko jedyna!
ja sie nad tym glowie od dwoch tygodni.. jak cos, co wazy tyle co glowka od szpilki, moze miec serce i rozne inne bajery? no jak?!
:happy::happy::happy::happy::happy: ma rączki, nóżki, paluszki i inne bajery :-D :rofl2: tajemnica ludzkiego istnienia :tak:
Kurcze fajny ten wózek, szkoda tylko, że nie na moją kieszeń...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry