Asionek31
Fanka BB :)
juz wiem co !!!!
Pok sliczna jaszczureczka
)) tez sie glowie jak to mozliwe , ze z takiej kropki powstaje tak slodkie malenstwo ?
))
Pok sliczna jaszczureczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asionek : ja polceam mac larena, gwarancja na zycie, super jakosc
no ale kosz maja maly...
asioenk, pok : wy chyba nie pomyslalyscie naparwde ze dom nie byl odkurzony od 8 miesiecy ????
odkurza go regularnie taka powolna roomba, tylko od wczoraj roombie dziecko choruje na zoladkowke no wiec musze zakasywac rekawy
asionek : maly wykapany najedzony juz odlecial, poldek zaraz idzie jesc i tez go spakuje bo potrzebuje USIASC I NIC NIE ROBIC CHWILE!!!!!!
echh , ja to jakaś doooopa chyba jestem...spóźniłam się i wózek mi sprzedano-ja mam pecha do wózków tej firmy...
Asionek-ja szukam podobnej spacerówki jak ty,tzn. mam podobne wymagania-z tym, że 4 kołowca bym wolała-a dzieci można różnie wozić-zależy jaka spacerówka-dla mnie to chyba kwestia tego czy maluch sam już siedzi..
paulina, mary : hej
asionek : super ten wozek i kolorek tez mi sie podoba![]()
nazwiemy? yyyyy jaszczur jeszcze z tydzien a potem juz bedzie ludzik. choc przyznam, ze szukamy czegos bezrodzajowego
to z tego bedzie dziec!????!?!?!?!?!?!
matko jedyna!
ja sie nad tym glowie od dwoch tygodni.. jak cos, co wazy tyle co glowka od szpilki, moze miec serce i rozne inne bajery? no jak?!
Kurcze fajny ten wózek, szkoda tylko, że nie na moją kieszeń...echh , ja to jakaś doooopa chyba jestem...spóźniłam się i wózek mi sprzedano-ja mam pecha do wózków tej firmy...
Asionek-ja szukam podobnej spacerówki jak ty,tzn. mam podobne wymagania-z tym, że 4 kołowca bym wolała-a dzieci można różnie wozić-zależy jaka spacerówka-dla mnie to chyba kwestia tego czy maluch sam już siedzi..