reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made : dziekuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kocurku : :-):-):-):-):-):-):-):-) a ja chce tak mocno jak made :) :***********************

rurka : dzieki za newsa!!!!! super ze u palemki wszystko OK :) :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

zmykam na drzemeczke mala :)

reklama
troche pospalismy :)
maly zaraz znowu sie kladzie , a ja dzisiaj dzien lenia :))) maly najwyzej pojdzie na balkon pozniej i tyle :-D

!

asionek : probowalas camille na zeby lub homeopartyczne granulki ???

no wlasnie musze zakupic :)
a powiedz mi te naszyjniki dla dzieci co tutaj sa w "modzie" i moj dostal tez rzecz jasna cos pomagaja ?? jest sens to nakladac juz ?? i czy mozna takiemu maluchowi :)
widze tez lubisz fajne nosy u facetow hehe , to moje male zboczenie :)

kurcze buzki mi nie dzialaja :/

Asionek - u mnie to samo w nocy...już nawet stron nie zmieniam, tylko jadę na jeden cycek kilka razy :-))) Trochę ciumkania i po bólu :)

hehe tez juz nie zmieniam , bo po co skoro maly nawet nie je tylko zlapie i pluje , bo mu niewystarczajaco masuje dziaselka ... za to moj paluch super tylko jak spac i masowac buziaka ?? :))

Asionku dopiero zauważyłam Twojego posta! Ale aż tak źle w nocy?? Dajesz czopki??? I karmisz go za każdym razem jak się obudzi??

na szczescie nie placze , ale od 2 co chwile sie wybudza i steka , nawet oczu nie otwiera , ale rzuca sie po wyrku , lapki w buziaku i steka sobie biedak ... wiec sila rzeczy ja nie spie , bo jak ? zreszta jak go nie wezme do siebie to stekanie przybiera na sile i zamienia sie w placz ...
nie karmie , bo on nie chce cyca ...

*

Dzisiaj był luz blues :cool2: - między 23 a 6 tylko 4 pobudki na herbatkę i cyca.. Po godz. 6 koniec spania :-p i nadal nie spimy :-p oglądamy wlasnie minimini, a mama moze sobie kawke na spokojnie wysaczyc z kolezankami :-) Jedyne, czego zaluje, to to, ze nie moge za cholere zasnac przed 23, mimo padania na pysk :eek:

Ja nie wiem, czy nie zwroce honoru homeopatykom - niby caly wczorajszy dzien podaje plyn Camilia... i wydaje mi sie, ze mala jest spokojniejsza :sorry: no, bedziemy obserwowac...

asionek oby to był epizod!! Dolegliwościom ząbkowym odmawiamy racji bytu!! Kategorycznie :cool:

czyli jednak troche pomagaja te kropelki ? :) dobrze !!
no nie wiem czy epizod , bo to juz trwa jakis czas , tylko , ze ja wczesniej myslalam ,ze to gazy raczej , ale jednak nie :(((
ehh te zeby ...

U Palemki wszystko dobrze, serduszko bije, dzidzia rośnie zdrowo :))

dzieki za wiesci !! super , ze jest ok :)

Sol glowa do gory :)

Mary zdrowka duzo ! :)

Paulinka mlody dobrze powiedzial cwaniak maly :)

Uwielbiam spacerki w takim małym mroziku...

PALEMKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!

Poczku teraz Twoja kolej na dobre wieści!

No to jestem :) po pierwsze zaraz palemce w dupsko deikatnie dam, ze sie nie odzywala! No jak tak mozna tak ludzi nastraszyc i potem nic nie mowic. Wrrr

No to po wizycie :) jaszczurek jest jeden ku rozczarowaniu mojego meza (nie ma u nas w rodzinie blizniakow, wiec nie wiem skad mu taka nadzieja przyszla). Kropek jest zdrowy, serduszko mu miga (choc przyznam, ze myslalam, ze wyrazniej to widac). Wzruszylam sie, ze hej ho :zawstydzona/y::zawstydzona/y: M rowniez.
Najpierw bylo strasznie, bo pani szukala i szukala i machala ale w koncu uff zaczela mowic :) bylo cudnie.
Niestety moja doktorka zajmuje sie tylko leczeniem nieplodnosci a ciaz nie prowadzi. Za dwa tyg ide jeszcze do niej, bo dzis litry krwi mi pobrala a potem trzeba bedzie kogis znalezc (kilka nazwisk polecila).
jedyne co, to mam niskie cisnienie ale na razie mam sie tym nie przejmowac, niejedzeniem tez nie a pic najlepiej gazowane sprity i cole...

Wstawilabym wam fotke ale z tableta sie nie da :/ moze pobrobuje potem

Poczku super!!!!!!!!! Na tym etapie prawie każdy jest rozczarowany, że tak mało widać - ale najważniejsze, że jest! SUPER! Następna wizyta będzie już dużo wyraźniejsza! BUZIACZKI! Cieszę się!!!!!

a my już po spacerku-strasznie zimno+ porywisty wiatr-dla Majki oznaczało to naciągnięcie folii na wózek, bo biedna oddechu nie mogła złapać

no i już po obiadku, Danio ogląda bajki a mała zasnęła

boogie - ja wczoraj padałam na pysk i nie miałam siły nic czytać. Dzisiaj też padam. chciałam się chwilę położyć to Karola mi Emilkę obudziła i po 5 min się skończył mój odpoczynek. Może teraz na chwilę się glebnę. jestem meteopatą i to niestety mnie dobija. Łeb mnie boli na zmiany ciśnienia, na fronty bolą mnie zęby i stawy. Do tego brzuch mnie dzisiaj boli, zatoki zapchane i gardło boli.

Ja się dzisiaj już zaszywam w swoim świecie. Facet od okien nie dzwonił co znaczy że weekend jeszcze jakoś będę musiała u Karoli w pokoju spać żebyśmy się nie rozłożyły totalnie :zawstydzona/y:

Sol wybaczam :zawstydzona/y: wracajcie do zdrowia, mam nadzieję, że szybko załatwią te okna, przy takich mrozach :szok: nie wiem jak u Was, ale u nas w nocy było -12', więc trochę to nie profesjonalne, że ktoś Was tak zostawia z problemem na weekend...:eek:

ale pustki :szok:

my pospalismy :) jak cudownie, nie prosze o wiecej :))))

asionek : nie mam pojecia czy korale cos daja, ja tego nie praktykowalam...
u nas zabki wyszly niewidocznie, takze nie bylo sensu probowac, tylko camille pare razy dalam jak zabawki chcial zjesc, 2 pudelka mialam i troche z jednego mi do dzis jesczze w kosmetyczce lezy :)
jak juz masz ten naszyjnik to mozesz sprobowac a noz widelec okaze sie ze to naparwde dziala :))))

pok : super nowinki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze sie bardzo!!!!
nieksim cisnieniem sie nie martw, to wysokie w ciazy jest niebezpieczne!
ja mam cale zycie niskie cisnienie, nawet zdazylo mi sie na zwyklej kontroli ( bez zlego samopoczucia) miec 80 na 45, standard 90:50 i w ciazy nie mialam przez to absolutnie zadego problemu!
wklejaj fotke :) popodziwiamy i powspominamy sobie :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry