reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zniknęłam na godzinkę, bo taka jedna panna zaciągnęła mnie do łóżka i kazała czyczki wyciągać! :szok::-D Nie powiem w taki mróz to nawet przyjemnie z kimś pod kołderką poleżeć-żaden facet tak długo i namiętnie mi czyczuszka nie miętolił..i nie zasnął z ekstazy przy tym! - ale nie bójcie się koleżanki, ciągotek do naszej płci nie mam :rofl2:
Napisałam rano do Wiolki, mam nadzieję, że jej nie obudziłam, bo to przed 8 było...czekam na odp....
hahahaha Lil myślałam, że to tylko u mnie taki cycoholik :zawstydzona/y: najśmieszniejsze jest to, że Remi jak widzi, że mam bluzkę z dekoltem, to sam wyciąga rączki do cyczków, albo siedząc na kolanach buźką do mnie po prostu pada głową prosto w cyczki :sorry: jak byłam na wieczorze panieńskim koleżanki i nie było mnie z 5 godzin, to jak mnie zobaczył odetchnął z ulgą i uśmiechnął się na widok cyczka :-D do tego naszym Maluchom jesteśmy, dla tych słodkich minut przy cyczkach :-D

yyyy tego ten.... DZIEŃ DOBRY!!! :sorry::laugh2:

reklama
Jestem jestem - tylko po tym "-20" w nocy choć spałyśmy z dala od okna umieram śmiercią powolną - nieszczelne okno i razem z Emi cierpimy katusze :zawstydzona/y: Ale okazało się że okna mam na gwarancji więc dzisiaj albo w poniedziałek przyjedzie ktoś je wyregulować :tak: A już miałam kumpelę prosić o pomoc w ich regulacji :sorry: Bynajmniej sprzątam parapety i robię dostęp do okien żeby mógł to szybko i bezboleśnie zrobić. Ogólnie z humorem u mnie marnie. Chłop dalej w pracy, dzwonił rano a ja się rozryczałam znowu. Dziewczyny szaleją u siebie w towarzystwie tony zabawek. Emi nauczyła się KOOOOOOci grzbiet robić i sobie tak staje na rączkach i się wypina dupka w górę :laugh2: Muszę ją kiedyś złapać aparatem jak będzie tak kombinować ;-)
Spadam sprzątać bo jak to wczoraj stwierdziłam tylko do tego się nadaję :zawstydzona/y:

Carola - współczuję stanu taty.

Kocurek - kurczę :zawstydzona/y: Ja Ciebie też :-):-):-)
A zdjęciem się nie przejmuj ;) wstawisz-dobrze, nie wstawisz-tragedii nie ma...najważniejsze, że do Ciebie dotarło :*

jos - bardzo dziękuję :))) Moja najstarsza stwierdziła, że wyglądasz jak jej koleżanki...taka młoda i ładna :zawstydzona/y: aż pobiegłam do lustra porównywać :-p
Jesteś bardzo pozytywna ;-) tak ze zdjęcia.....i z postów też! :-D

Liluś - do -10 stopni nic się złego nie dzieje....trzeba tylko opatulić i wszystko :)
Ja też zaraz wybywam, podobno gorsza temp. od 0 do 5 niż od 0 do -10 ;-) Miłego spacerkowania :))

rureczka - świetny pomysł z tym sms'em do mamity ;)
Daj nam znać jak się czegoś dowiesz. Chciałabym już odetchnąć z ulgą, że u Palemki wszystko dobrze :tak:

sol czy Ty masz problemy z samooceną?? Czekaj, odpowiem za Ciebie - ewidentnie TAK :dry::-p Odrobina samokrytyki dobrze robi, ale BEZ PRZESADY :szok::-D

boogie jak tak dalej pójdzie, to nasze pociechy skończą w grupie AC (anonymous cycoholikous) :rofl2:

Ostatnia edycja:
jezzzu super,że u Palemki wszystko oki-echh to jeszcze nam zostało 32 tyg. zaciskanie kciuków za nią;))))

Kocur, dobre AC;)))))

Sol-kobieto co jest z tobą??? już głowa do góry-ty chyba potrzebujesz jakiegoś urlopu,co???

jeju, ja właśnie dostałam mega pozytywny komentarz na allegro za wózeczek,który sprzedałam, ale kobiecina nasłodziła;)))

Sol- nie smutaj, mnie tylko to forum i wy ratuje przed totalnym zbzikowaniem z dwójką dzieci i codziennym kieracie;)))

oki gwizdałka się obudziła,jedzonko a potem spacerek-do później,papa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry