reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pok, Mademoiselle - dzięki!!!

Chyba się pójdę z Mią położyć... Tzn. do łóżeczka jej nie wlezę, ale jeszcze stoi ono w naszej sypialni.
Dobrej nocki wszystkim!

reklama
wreszcie się udało na chwilę wejść, matko co za nerwy człowieka biorą za ten brak dostępu wtedy kiedy ja chcę, a nie kiedy muszę....

no i już nic nie pamiętam, cholera....

a Sol ty już lepiej nigdzie nie idź, bo dostaniesz w ucho!!! :)

a wiecie co u Wiolki? Bo nie wiem, czy do niej dotarła poczta...hmm chyba jej nie było ostatnio, co?

śpicie? nie śpijcie jeszcze....

hooop hooop, juuuuhuuu.....

Mary poloz sie sen najlepsze lekarstwo :)

Just ja jestem :)))

hej

nogi mi z doopy wypadaja, bylismy w parku a pozniej to juz sprint z kolacja kapielami praniem i reszta
nie robie kolacji strajk, maz juz jedzie sz pracy i kupi couscous z jagniecinka :)

carola : bardzo mi przykro z powodu taty ... co do meza to wiesz... ja sie zgadzam z lil w sumie...
ja kiedys taka bylam ze w ciezkich chwilach mialam jakis perwersyjny impuls zeby wszytsko drastycznie odciac, zakonczyc hop siup! spakuje sien wroce do poslki itp itp
dlaczego mowie ze to bylo perwersyjne??? bo to byly prowokacje! oczywiscie ani przez sekune nie chcialam konca...
tylko wlasnie oczekiwalam zazegnania klotni przez drufga osobe, prosb itp
na szczescie z tego "wyroslam" :)
bo to fakltycznie na dluzsza mete moze znudzic osobe, zmeczyc po prostu ...i zachecic do skorzystania z propozycji...

super to ujelas :) dokladnie mialam to samo i to nie prowadzi do niczego dobrego ... facet w koncu glupieje i ma dosc :(

ooo jedna bratnia duszyczka :happy2:

Asionku jak tam Nat? Już coraz większy chłopczyk, jak widzę na zdjęciach :) no i te zdjęcie z siostrami Twoimi jest świetne :) wszystkie piękne :tak:

eee nie ma Was, nawet jednej zbłąkanej duszyczki... hmm, to idę czytać książkę, spokojnej i przespanej nocy Wam życzę :D

POK trzymam, zaciskam i czekam na newsy :)

Ostatnia edycja:
asionek : dzieki :) hyhy

just : hej

a zdjecie z siostrami faktycznie jets super, wszystkie podobne do siebie i piekne.. i... uwielbiam wasze noski ... :zawstydzona/y::-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

zmykam spac

kolorowych !

Kochnae... Ma tu moze ktoras blackberry albo whats app na iphonie? Bo tak pomyslalam, ze w razie czego chcialabym byc z wami w kontakcie nie narazajac nikogo na koszty...
czarne mysli w glowie (nie na moj temat)... Palemka od wczoraj nie ma objawow (podobnie jak w poprzedniej ciazy), na 20:20 byla umowiona do lekarza i sie nie odezwala juz... Ja normalnie nerwy wlasne zjem tak sie onia martwie

ooo jedna bratnia duszyczka :happy2:

Asionku jak tam Nat? Już coraz większy chłopczyk, jak widzę na zdjęciach :) no i te zdjęcie z siostrami Twoimi jest świetne :) wszystkie piękne :tak:

eee nie ma Was, nawet jednej zbłąkanej duszyczki... hmm, to idę czytać książkę, spokojnej i przespanej nocy Wam życzę :D

POK trzymam, zaciskam i czekam na newsy :)

dzieki Just :)
no pociechy nam rosna szybko :) stanowczo za szybko hehe
a Nat dobrze dzieki :) tylko cos kurka znowu chce wczesniej chodzic spac ... juz mu raz przenioslam z 20 na 19 , a teraz o 18 juz pada ,dzisiaj o 17 spal juz na noc ... moze to przejsciowe , bo troche za szybko sie kladzie :) nie wstaje bardzo rano , bo ok 9 czasami sporo po ..
asionek : dzieki :) hyhy

just : hej

a zdjecie z siostrami faktycznie jets super, wszystkie podobne do siebie i piekne.. i... uwielbiam wasze noski ... :zawstydzona/y::-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

zmykam spac

kolorowych !

dzieki Jos :) a te nosy to wez przestan masakra i moj wielki kompleks w latach mlodosci :-D
teraz olalam , ale kiedys oj tylko o operacji marzylam :)))

dobrej nocki !!

Dzień dobry! Wczoraj z tych wszystkich emocji ciężko było mi zasnąć...ale jakoś poszło...

Poczku czekam niecierpliwie na Twoją relację z wizyty! Wszystko będzie dobrze! Ale zmartwiłaś mnie brakiem wieści od Palemki kurcze...

Boogie pytałaś o Wiolkę - ja dziś do niej napiszę. Bidulka też netu nie ma i jeszcze mi coś ostatnio o wojnie z mężem pisała...Zapytam jej czy dostała pocztę od Ciebie tak??? I ucałuję od nas wszystkich :tak:

Czesior :))

Liluś - nocka powiadasz ciężka...? No powiem Ci, że mi też spać nie daje ta historia z małą Madzią :( Budzę się w nocy i wypatruję w sieci jakichś wiadomości z nadzieją wielką, że jest już przy mamie...

poczku - pamiętam o Twojej wizycie :) Zaciskam piąstki z całych sił :))
A Palemka może już objawów nie ma, bo weszła w drugi, ten najspokojniejszy trymestr ? :tak:

Kocurku!!! Hop Hop, gdzie jesteś?

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)

asionek : swietne nosy, takie jak ja to mowie "charakterne" :) niebanalne :) ja lubi wszystko co jest charakterne i niebanalne
a ja mam jedno ucho odstajace :) w dziecinstwie rodzice sie bali ze bede miala przez to w szkole sajgon i proponowali operacje, a ja ze nie :)
pozniej moze 2-3 razy o tym pomyslalam i po sekundzie zawsze bylo NIE :)
a dzisiaj gdyvbyml nawet chciala ucho zoperowac to maz by mi nie dal :) Bo z takim mnie poznalam i to ucho to "ja" :)

made : hej

pok : nie mam nr palemki... mam nadzieje ze wszystko u niej ok...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry