reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol ja już idę spać, ale jutro chcę Cię tu widzieć!!! Bo nastrzelam na gołą pupę!!! A z gołymi pupami mam ostatnio dużo do czynienia!

Asionku na jakim odtwarzaczu działa??

reklama
Asionku.. Nie naprawia... Nie ma to nic wspolnego z ACTA, tylko z amerykanskim SOPA.
ACTA jest przeciw podrobkom a SOPA przeciw piractwu w sieci. Po aresztowaniu wlasciciela serwisu megaupload wiekszosc podobnych serwisow zamiast czekac na aresztowanie szybko sie sama pozamykala i watpie, zeby wrocili ale jest ich baaardzo duzo. Trzeba tylko dluzej szukac.

:)

ja nie mowie , ze ma to cos wspolnego z Acta nawet mi to do glowy nie przyszlo hehe
nie wiem czy naprawia czy nie tak pisza w kazdym razie , ze znajda inny odtwarzac zeby dzialalo i np. na tej stronce do podala Sol moj serial juz jest na nowym odtwarzaczu i smiga , troche sie tnie , ale smiga :)

J

Ja chyba naprawdę potrzebuję psychiatry. Jak tu z wami siedzę to się czuję jakbym była piątym kołem u wozu. Chciałam sobie pograć w LOL-a, zgarnęli mnie znajomi do gry - oni 30 lvl ja 8 lvl - dwa mecze zagrałam - tylko im przeszkadzałam i osłabiałam drużynę :-( Ja chyba naprawdę powinnam się zamknąć w sobie , skupić się na dzieciach i nikomu nie wchodzić w paradę :zawstydzona/y: Idę sobie popłakać w łazience żeby mnie dziewczynki w takim stanie nie widziały :-( Wam też już nie będę truła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no co ty Sol !!! :))) tez sie czasami tak czuje ... ale kurcze tlumacze sobie , ze tyle jest nas tutaj , tyle niekiedy napisane , ze nie sposob do kazdego odpisac ... tym bardziej teraz jak porodzily sie maluchy i czasu duzoooo mniej :) skonczyly sie czasy ciazy i blogiego lezenia z lapkiem :)

Asionku na jakim odtwarzaczu działa??

a wiesz , ze nawet nie zwrocilam uwagi na jakim puscili ? w kazdym razie na tej stronie co podala Sol moj serial co ogladam jest juz na nowym :)

Karola PW :)

Rozmawiałam z lekarzem. Jest źle...zaburzenia mowy,nieprawidłowe wyniki krwi,płuca bardzo brzydkie na rtg,w mózgu zmiany naczynio pochodne jak po udarach,zrobili tomografię,czekają na opis bo nie ma radiologa,po tym postawią diagnozę.Do rana może być lepiej albo dużo gorzej...pacjent wysokiego ryzyka

Babeczki, sorki, jeju, umieram na jakąś cholerną migrenę! :baffled::baffled::baffled:

Carolineee - współczuję ogromnie sytuacji!

Pozdrawiam!

hej

nogi mi z doopy wypadaja, bylismy w parku a pozniej to juz sprint z kolacja kapielami praniem i reszta
nie robie kolacji strajk, maz juz jedzie sz pracy i kupi couscous z jagniecinka :)

carola : bardzo mi przykro z powodu taty ... co do meza to wiesz... ja sie zgadzam z lil w sumie...
ja kiedys taka bylam ze w ciezkich chwilach mialam jakis perwersyjny impuls zeby wszytsko drastycznie odciac, zakonczyc hop siup! spakuje sien wroce do poslki itp itp
dlaczego mowie ze to bylo perwersyjne??? bo to byly prowokacje! oczywiscie ani przez sekune nie chcialam konca...
tylko wlasnie oczekiwalam zazegnania klotni przez drufga osobe, prosb itp
na szczescie z tego "wyroslam" :)
bo to fakltycznie na dluzsza mete moze znudzic osobe, zmeczyc po prostu ...i zachecic do skorzystania z propozycji...

Mary - bidulko :-( Na migrenę to chyba jedynie czas pomaga. Współczuję

Olivka - przykro mi :(

Kocurek - Ola daje w kość?
Dostałaś sms'a ode mnie?

Ostatnia edycja:
Sol - w glowe sie walnij a potem wracaj tu szybko! Gluptasie kochany!

Mary - duzo wody i przewietrz mieszkanie. Bedzie lepiej! I cukier sobie podwyzsz!
I
de zalegnac przed tv. Buziaki!

reklama
poczku - przyjemnego zalegania :))
Ja też uciekam...cicho wszędzie, głucho wszędzie...co to będzie, co to będzie???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry