reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję Poczku :-) ciekawa jestem jak długo to potrwa wszystko zanim te serwisy jakieś obejścia znajdą...podobno chomik będzie na razie działał, bo jest zarejestrowany na cyprze, a ten umowy nie podpisał...tylko chomik to wylęgarnia wirusów...przez niego straciłam poprzedni komputer....oj trzeba będzie posty pousuwać za chwilę...

Rureczko jasne, że może reagować!

Carola oj :-(

reklama
Lil! Ta umowa w polsce jeszcze ńie obowiazuje. Ten dzisiejszy podpis nic nie zmienil, musi byc jeszcze notyfikowana, zeby weszla w zycie a to troche czasu zajmie, jesli w ogole dojdzie do skutku.

Karola... Ja sie co do rozwodu nie wypowiadam, bo kopletnie nie wiem jaki macie problem. A co do taty, to wspolczuje tylko powiedz co ty na forum robisz w takiej sytuacji?!

Siedzę i czekam na informację od rodziny...co mam robić? Przecież tam nie pojadę bo daleko...i nie mam czym...mąż na tą informację zareagował brakiem odpowiedzi. A ja kur...wa siedzę zalana łzami i nie wiem co robić....

Siedzę i czekam na informację od rodziny...co mam robić? Przecież tam nie pojadę bo daleko...i nie mam czym...mąż na tą informację zareagował brakiem odpowiedzi. A ja kur...wa siedzę zalana łzami i nie wiem co robić....

A tesc, ktory cie dzis do sklepu zawiozl nie koze cie zawiezc do szpitala? Dzieci ze soba i jedziesz, jak nie to taksowka.
Najwazniejsze w takiej sytuacji to, cos robic. Np pojechac to juz duzo.

Mój teść mieszka prawie 30km stąd poza tym to starszy człowiek i nie może prowadzić nocą...na taksę nie mam pieniędzy,zwłaszcza, że to kilkaset km...

Carol trzymaj się - nie wiem co mówić...staraj się uspokoić..

ja powoli zmykam....ale jutro wrócę...

buziaki dla wszystkich...

Kocurku lepszej nocki! Idź szybciej spać...

Sorki.. Myslalam, ze tata gdzies w twojej okolicy.
sprobuj sie czyms zajac kochana. Dzieci wyczuja, ze cos jest nie tak, a po co sie maja denerwowac?
Sciskam mocno

maly zasnal o 17 i spal do 18.30 az go obudzilam na kapiel ... zorobil sobie sen nocy troche za wczesnie :szok: a pozniej byl mega ryk :-(

Asionek - ja już nie mam 3 ósemek bo wyrwałam za młodu a czwarta jest martwa :-p

Byłam wróciłam, zmarzłam jak sam pieron. To nie zęby - ja jestem zwyczajnie meteopatą :-p

a no to inna bajka :)

Kocie ja też zawzięta.
Made chodzi mi o jego zawziętość względem na...że nie chce po ludzku tylko złośliwie robi,nie wraca do domu,nie chce żebyśmy razem z dziewczynami pogadali....
I że do cholery jasnej nie krzyknął, że nie chce rozwodu, że kocha itp....

Karola widze , ze twoj podobny chyba do mojego bardzo skrobne ci cos na PW , bo nie chce tutaj pewnych rzeczy pisac ...
w kazdym razie Maja dobrze napisala , ja na stowe mowie ci , ze to w tym problem lezy :(

trzymam
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za tate !!!

sol : patrze na ten link z serialami i wybralam kilka i wszystkie niedostepne, wlanczam i nic nie gra
czy to normalne ???? czy ja nie mam jakiegos programu czy cuuus ...?
chetnie bym sobie poogladama cudowne Lata :)

Pok juz napisala hehe , nie dzialaja wszystkie programy od jakiegos czasu i stad te nie dzialajace seriale , pewnie niedlugo naprawia , bo np. moj serial Plotkara juz dziala na innym odtwarzaczu :)

Asionku.. Nie naprawia... Nie ma to nic wspolnego z ACTA, tylko z amerykanskim SOPA.
ACTA jest przeciw podrobkom a SOPA przeciw piractwu w sieci. Po aresztowaniu wlasciciela serwisu megaupload wiekszosc podobnych serwisow zamiast czekac na aresztowanie szybko sie sama pozamykala i watpie, zeby wrocili ale jest ich baaardzo duzo. Trzeba tylko dluzej szukac.

:)

reklama
Jos - jak pok napisała - duże serwery padły i linki są nieaktywne do seriali, ale naprawiają powoli :tak:

Ja chyba naprawdę potrzebuję psychiatry. Jak tu z wami siedzę to się czuję jakbym była piątym kołem u wozu. Chciałam sobie pograć w LOL-a, zgarnęli mnie znajomi do gry - oni 30 lvl ja 8 lvl - dwa mecze zagrałam - tylko im przeszkadzałam i osłabiałam drużynę :-( Ja chyba naprawdę powinnam się zamknąć w sobie , skupić się na dzieciach i nikomu nie wchodzić w paradę :zawstydzona/y: Idę sobie popłakać w łazience żeby mnie dziewczynki w takim stanie nie widziały :-( Wam też już nie będę truła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry