reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Byłam na wrześniówkach...kurcze, u Palemki to dopiero 8 tydzień, myślałam, że dalej jakoś. Mam nadzieję, że to nic strasznego, że tak po prostu...objawy ustąpiły, a dzidziuś pięknie się rozwija.

jos - witaj szprotko :-))) Dziękuję, że napisałaś o swoim uchu :)
Przeczytałam to mojej córce, bo ona ma ogromny kompleks wysokiego czoła :/ Żadne argumenty do niej nie trafiają....ale teraz, zaczęła się nad tym zastanawiać. DZIĘKUJĘ! :*

reklama
kwayyyyyyy dziewczyny duzo kawyyyyy prosze :rofl2:
malemu na stowe ida zeby
rzucal sie pol nocy po lozku , piastki w buzi , myslalam , ze moze glodny cyca chce , ale nie , bral go na chwile i puszczal zly , a jak mu palucha do buziaka wsadzilam i masowalam dziaselka od razu spokoj i zasypial biedak
tylko , ze ja teraz na oczy nie widze :/

Kocurek takze lacze sie w bolu ... kurka skonczyly sie przespane nocki cos czuje , to sie naspalam hehe

Maja , Made powiem wam , ze ja za kazdym razem jak widze gdzies fotki malej to wyc mi sie chce i lzy w oczach mam :( ja naprawde wierze , ze jednak ja znajda !! i wkurza mnie jak gdzies czytam , albo slysze , ze pewnie juz jej w Pl nie ma , ze ja sprzedali , albo cos jeszcze :/ trzeba wierzyc kurcze !! ehhh

Jos a no widzisz :) ja u facetow uwielbiam wlasnie takie defekty , ze tak powiem :) i kocham u nich wielkie nosy charakterne :) swoj tez juz polubilam , ale pamietam , ze mialam naprawde mase komplekosw przez niego , tylko wsumie to moze byc wina babci od strony tatu , bo to po nich te nosy ... i ona co mnie nie widziala to zawsze o tym nosie , ze nos rodzinny i inne takie ja sama pewnie bym na niego az takiej uwagi nie zwrocila :)
a twoje ucho nie rzuca sie w oczy hehe , ja nawet nie widzialam , ze odstaje czy cos :)

oki ide pobawic sie z malym i pewnie niedlugo bedzie sie kladl , a ja z nim :) bo ledwo na oczy widze :cool:

Hejka!

Cholera, obudziłam się z bólem gardła z kosmosu!!! :eek::eek::-:)-( Polatałam wczoraj po mieście, no to mnie chyba przewiało albo co... Szok, tak źle się czuję! I Mia pokasłuje!!! :-:)-:)-( Kurczę, mam nadzieję, ze się nie rozchoruje. Ma nadal katar, więc stosowałam sól fizjologiczną i ten katarek, ale nic nie wyłaziło - ona ma taki mokry katar...
:sorry: Już sama nie wiem. W czwartek mamy i tak wizytę zw. z refundacją na Nutramigen, wiec jakby co, to będę pytać lekarza, co robić...

Przepraszam, ale nie mam siłki. Jak tylko położę Mię na drzemkę, to sama sie muszę położyć.
Do później!

made : alez nie ma za co... ja tez mam wysokie czolo pwoiedz corce i NAPARWDE nigdy prze zmysl nie przyszlo mi go zakrywac :)
ba ! nawet grzywki nigdy nie mialam, afiszuje intelignetie swoja intelignecje :) wrazie gdyby po oczach ktos nie zauuwazyl, to jest czolo ;)
hahahahaha

asionek : ja tez lubie tzw; "BRZYDKIE" nosy u mezczyzn :) ale numer :) hahahahhaa
a uszko moje jedno zapewniam cie ze widac :)
ale najlpesze jets to ze ja go nie widzialam do 12 roku zycia :)
jak to sie stalo ze zaden dzieciak wczesniej po mnie nie pojechal?????????? do dzis wielka zagadka
w wieku lat 12 koleznka mnie uswiadomila nazwyajac mnie dumbo, dostala w pysk z piesci, ksiadz nas rozdzielil na podlodze a pozniej zostalysmy super przyjaciolkami :)

mary : udanej drzemki !

asionek : probowalas camille na zeby lub homeopartyczne granulki ???

made : jaka szprotko??? jaka szprotko??? taka brzydka i niesmaczna i cherlawa ryba??? :szok::-D

jos hahhaaaaaaa :-D Ty Piranio :-p

Mary - tutaj też specjalnie katarkiem się nie przejmują, to już nie te czasy, kiedy katar leczyło się farmakologicznie ;)
Wczoraj mi lekarka powiedziała, że to żadne przeciwskazanie do zaszczepienia dziecka...hmm...można wyklepywać, robić inhalacje z soli fizjologicznej i odciągać...to wszystko.
Oby Mii się polepszyło :)

Ostatnia edycja:
Zniknęłam na godzinkę, bo taka jedna panna zaciągnęła mnie do łóżka i kazała czyczki wyciągać! :szok::-D Nie powiem w taki mróz to nawet przyjemnie z kimś pod kołderką poleżeć-żaden facet tak długo i namiętnie mi czyczuszka nie miętolił..i nie zasnął z ekstazy przy tym! - ale nie bójcie się koleżanki, ciągotek do naszej płci nie mam :rofl2:

Aha Sol - jak Ty jesteś piąte koło u wozu to ja chcę być szóste! Pokazywać mi się tu! :tak:

Made ja też przeżywam sprawę małej Madzi...daje mi nadzieję ta wysoka nagroda za nią...bo niestety pieniądze w takich sprawach pomagają - choć nie powinno tu chodzić o pieniądze...I wyobrażam sobie, że Ty najbardziej to przeżywasz, bo to tak blisko Ciebie...a jak teraz ze spacerkami robisz????

Jos piękna historia z tym uchem! Naprawdę aż buzia się śmieje od ucha do ucha i bardzo lubię Twojego męża!!!! I Made powiedz córce, że jest przepiękna! Ja widziałam jej zdjęcie kiedyś! Sama bym tak chciała wyglądać w jej wieku!

Mary zdrówka - coś przeziębienia się Was trzymają no nie????

Myślę o Palemce...napisałam do niej PW...Ona miała silnego stresa w tym tygodniu, bo zaczął się 9 tydzień - czyli tak jak wtedy straciła fasolkę...była bardzo nerwowa i może dlatego objawy ustąpiły?? Oby z fasolką było dobrze!

Napisałam rano do Wiolki, mam nadzieję, że jej nie obudziłam, bo to przed 8 było...czekam na odp....

reklama
Cześć i czołem babeczki.
Coś wspominałyście o diecie, ale co tam, może się skusicie na pyszna czekoladkę orzechową??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry