reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nikogo juz nie ma a mi sie plakac chce...
przez caly dzien wypilam dwie szklanki soku... I tyle. Nie jestem w stanie wiecej...tyle sliny juz przelykam, ze na mysl o czyms plynnym plynacym przez buzie robi mi sie slabo... Nie moge tego opanowac i pewnie przez to tak zle sie czuje :(
kurka... Juz nie wiem co mam robic... Wizyta w piatek moze pani slynna gin bedzie umiala cos z tym zrobic, bo mowienie mi, ze trzeba pic, bo to wazne nie dziala. Ja wiem... Wiedze mam, glupia nie jestem ale po prostu nie dam rady sie napic :(

Buuuuuuuuuuuuuu

reklama
Byliśmy na usg. Najpierw kazała przyjechać na 19, przyjechaliśmy i co? kazała jechać do domu i wrócić przed 20,45 bo coś jej wyskoczyło. Jesteśmy o 20.45 i co? czekaliśmy godzinę bo coś jej wyskoczyło :crazy: na szczęście nas przyjęła, usg zrobiła. Dzidziuś zdrowy, piękny i wymiarowy. Tatuś usłyszał, że dziewczynka na bank, więc już nie będzie sobie robił nadziei na Krzysia:-D

Wybaczcie pogrubioną czcionkę, ale jak się dzisiaj przywitałam, to zostałam niezauważona:-(

Carolina dzieki ale mascarpone strasznie w smaku jedzie mi mlekiem i nie trawie :) ale za checi calus wielki!

Rurka - super, ze dzidzia zdrowa. Imie dla dziewczynki wybrane?

Oliwka ale mi narobiłaś smaka tym ciastem:szok: chodziłam i się śliniłam do monitora, męża zagonię w weekend to mi upiecze!! a na górę polewa czekoladowa może być?

Zuzia?!?! Ja chce zuzie! No to albo beda dwie zuzie albo m sie nie zgodzi na zuzie, bo go jeszcze nie pytalam. Takze... Piekne i ie , swietny wybor! :crazy::-D

Karol! Dzieki za ciasto! Pycha!
teraz jeszcze wode dozylnie by sie przydalo... C ja mamz tym piciem?!

Pok chciałam Igę, ale Łukasz się nie zgodził i wybrał Zuzię:))

Lecę spać moje drogie! Do jutra:wink:

reklama
Asionek ciacho jest dietetyczne:)))

hehe najmniej chodzi ile ma kalorii , zwazywszy co ja jem to ono napewno jest najzdrowsze :) tylko , ze czasu i checi brak na pieczenie :/ ehh trzeba dupsko w koncu ruszyc :)

Asionek - no będę próbowała! Jutro zadzwonię do babci - ona zna chyba wszystkich lekarzy w mieście, może mi skombinuje receptę... :zawstydzona/y::laugh2:

ooo to babcia niech poprosi wsumie obojetne jaki lekarz wypisze :)
warto sprobowac , bo to u nas naprawde dziala i tylko to !!

Nikogo juz nie ma a mi sie plakac chce...
przez caly dzien wypilam dwie szklanki soku... I tyle. Nie jestem w stanie wiecej...tyle sliny juz przelykam, ze na mysl o czyms plynnym plynacym przez buzie robi mi sie slabo... Nie moge tego opanowac i pewnie przez to tak zle sie czuje :(
kurka... Juz nie wiem co mam robic... Wizyta w piatek moze pani slynna gin bedzie umiala cos z tym zrobic, bo mowienie mi, ze trzeba pic, bo to wazne nie dziala. Ja wiem... Wiedze mam, glupia nie jestem ale po prostu nie dam rady sie napic :(

Buuuuuuuuuuuuuu

a cos cieplego ?? ja pilam herbatki na poczatku mieta , lipa , owocowe bez cukru nieslodzone
i cola mi szla tez niezle chociaz niezdrowa , ale po niej ulgaaa :)
musisz sie przelamac i tyle , wiem , ze ciezko , bo mialam podobnie na sam widok szklanki WC :/ ale jak juz sie przelamalam to poszlo :) a pozniej na litry wode pilam , ale tez dlatego , ze cala ciaza w okropnych upalach ... probuj w kazdym razie na sile w koncu cos ci podpasuje zobaczysz :)

Byliśmy na usg. Najpierw kazała przyjechać na 19, przyjechaliśmy i co? kazała jechać do domu i wrócić przed 20,45 bo coś jej wyskoczyło. Jesteśmy o 20.45 i co? czekaliśmy godzinę bo coś jej wyskoczyło :crazy: na szczęście nas przyjęła, usg zrobiła. Dzidziuś zdrowy, piękny i wymiarowy. Tatuś usłyszał, że dziewczynka na bank, więc już nie będzie sobie robił nadziei na Krzysia:-D

Wybaczcie pogrubioną czcionkę, ale jak się dzisiaj przywitałam, to zostałam niezauważona:-(

najwazniejsze , ze malutka zdrowa :) a lekarka troche przegiela :/ ciezarne jeszcze tak meczyc wrrr

dobrej nocki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry