reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogie a moze tak ma po prostu?
U doroslego czlowieka od 3 kup dziennie do 1 na dwa dni jest norma, wiec u dzieci tez pewnie roznie bywa i wcale dieta nie musi tu nic miec wspolnego

reklama

jossss... WSPANIAØE !!!!!

O KURDE, CO TO ZA CZCIONKA???

Kocurze - hehe, no właśnie skandynawskie "Ø" Ci się wcisło - czyta się oe. :tak: Sliczna córunia!

ja lubie taki zimny syl w kuchni i slaonie
a wpokojach i lazience cieply, wlasnie ciemne kolory i malo swiatla i wrazenie mniejszego pomieszczenia :)

Jos - witaj w klubie, mam tak samo! Właśnie stoimy przed remontem kuchni i łazienki i rzecz jasna dekoracja wnętrz to moja działka, bo oddaj to zadanie chłopu, to potem własnego domu nie poznasz! :zawstydzona/y::laugh2: Choć mojemu M. to bym chyba nwet zaufała w tej kwestii! :laugh2:

No dobra, już nie mówię, co Mia robi i jak długo!... :zawstydzona/y::no::crazy: Ehhh, ale napomknę, żem głodna jak wilk, bo tylko 2 kawki zdążyłam dziś wyżłopać!
No i dziś zmykamy na zakupy do Szwecji, tylko jeszcze nie wiem, o której, więc mnie niedługo nie będzie.
A w piątek jadę zamawiać chrzciny dla Mii - moja babcia chyba by mnie za bezbożnika wzięła albo jakiego poganina, jakby się dowiedziała gdzie i w jakim obrządku mała będzie chrzczona...
:crazy::szok::zawstydzona/y::laugh2:
A, no i na wadze przeżyłam wielkie zaskoczenie, bo 1 kg w dół! :-) To i poprzeczkę sobie zwiększyłam o 2 kg! :tak::-D

Śpią :confused: oba dwa :)))) Borysek na rękach, ale zaraz go położę na łóżko...odczekam jeszcze kwadransik :nerd: nie będzie mnie tu mały troll terroryzował :)

Bogusiu - mi Maniek też tak srał :sorry2: właściwie do dziś dwie koopy to norma :baffled: ech...sama nie wiem co lepsze...
Mały się znowu zesrał :szok: ja tego nie wytrzymam...jak kaczka :/ Nawet go nie ruszam, niech śpi z tą jajecznicą, mam dość!

paulina - to się cieszę :tak:

pok - widzę cię ;-)

jos - dalej jesteśmy chore we trzy :-( chociaż dziewczynki już ciut lepiej po Neozine. Ja je podziwiam - to jest ohydne a one nawet się nie skrzywią :szok:

made - takie zakładanie bodziaka na rajtki jest wygodne bo przynajmniej rajtki z tyłka nie spadają - tez tak Emi robię :-p

mary - śliczna Mia :tak:

lil - ja do przedszkola nie chodziłam :zawstydzona/y:

Dobra spadam rosół dopracować :tak:

Kocur ale chata!!!!!!!!!!!!! Jak tak można koleżanki do białej gorączki doprowadzać???

Jos Twoje zdjęcia też cudowne! Super klimacik! Podoba mi się!!!!!!!

Martynka jak zasnęła na spacerku po 10 tak śpi do teraz - w domu nigdy by tyle nie spała....Mam nadzieję, że cosik jeszcze uda mi się nadrobić...

Aaaa Kocurku ja uwielbiam FRINGE!!!!!!!! To mój ulubiony serial!!!!!!!!!!! CUDOWNY! Lubisz też??? Ja mam kilka ulubionych seriali, ale na razie ten jest najlepszy...

hej gwiazda zasnęła-był i spacerek, fajna mroźna pogoda;))

Kocur no fotki super-mi się najbardziej podoba ta, gdzie mała zasnęła przy tobie, a widać, że dziadkowie kochają wnusię;), mieszkanko też piękne-ale ja jestem z tej grupy ludzi,którym kolory są potrzebne do życia...sama biel i czerń to trochę za zimno dla mnie;)))

Jos-fajny ten twój domek/mieszkanko-tak akurat, nie blokowisko i nie kamienica-hmmm a propo bałaganu,nic nie mów, powinnam porobić fotki co wczoraj Daniel i Oliwer zmalowali w pokoju;))

ja też dołączam do grona kooooop w grafiku;))) MAja na razie 1:0;))

MAry-a to cudo dla Mii (bo oczywiście piękne) to tylko huśtawka, czy bujaczek? i gratuluje kg mniej-ja też próbuje dobić do wagi 60kg;) a nawet wejść do grupy 50+;)))

a to straszne z tym porwanym maleństwem-ja nawet nie próbuje sobie wyobrażać co czuje matka

pozdrawiam resztę

lili mój ulubiony :tak: Kiedyś ArchiwumX, a teraz FRINGE :-):-) Kocham postać Waltera - rewelacyjny aktor :rofl2:

mary a to przepraszam - witaj Mia :laugh2: miło się sra od rana??? :-p:-D:-D Bo mojej baaardzo.... za każdym razem się cieszy :dry:

Właśnie mówili o małej Magdzie porwanej................... ja bym umarła po prostu :((((((((((((((((((((

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie wychodzę sama dopóki się to nie wyjaśni...
Boję się :( Już teraz widzę, że mamy chodzą z wózkami w towarzystwie...czy to koleżanki, czy też kogoś z rodziny...
Nie chcę panikować, ale jestem przerażona...to się stało tak blisko mojego domu :(((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry