reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurde....wcisnęłam dziękujesz za ten post :confused: a teraz się zastanawiam, czy jestem jedną z tych najwspanialszych :zawstydzona/y:
Bogusiu!!! Wracaj szybko!!! Ucałuj Remiczka koniecznie!!! :-)

Liluś -
nakarm głodomora/y i napisz coś więcej, bo temat spędza mi sen z powiek :)
Czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się po porannych przebojach!... :zawstydzona/y:
Otóż moja córka zrobiła niewyobrażalne ilości kupy, że aż się w pampku nie zmieściła! :szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wylazło to to bokami i aż na materacyk! :dry::dry: Ufff ufff... Pierwszy raz taka heca...

Mary! Ale Ci zazdraszczam tego Łosia :szok: Człowiek tylko w telewizji takie rzeczy :zawstydzona/y:
Pochwal się bujaczkiem :-p:-))) najlepiej jak Mia w nim siedzi :))))

[SUB]Mademoiselle - ja pierwszy raz miałam przyjemność z panem łosiem. :laugh2::laugh2::laugh2: Ale wielki był, choć M. twierdził, że nie taki znów duży i pewnie młodziak lub dziewczynka. Znawca! :-D:-D[/SUB]

MARY : CZY JA MOGE PROSIC O ADRES TYCH LUDZI CO KOLO LOSIA MIESZKAJA? Napisze z propozycja zakupienia ich domu !!!!!!!!!!!!!! TOC TO MOJE MARZENIE TAKA DZICZ CISZA I ZIMNO CIEMNO JESIENNO-ZIMOWO !!!
pokaz corunie w bujaczku !!!!

Jos - a bardzo proszę! :-) Generalnie głusza, las w pobliżu i stoki narciarskie też. :tak: I takie skupiska po 4 domki - a domki wypasione! :tak: Jak się ma 2 samochody i prace nie tak znów za daleko, to czemu nie! ;-);-) Ale bez tego to nie za wesoło, bo autobus tam gdzieś krąży, nawet mijaliśmy, ale za blisko tych chatek nie dojeżdża.

kocurek : lap kawe !!!! kurcze ze te zabki tak mecza ...
ja powoli sie przyzwyczajam do idei ze filutek bedzie 180 stopni obrot od L.
czyli zle spanie, zeby beda wychodzic dlugo i widocznie, reakcje na szczepionki i wszystko czego nie mialam z L.
bo to pewnie jakas kara jest albo wyrownanie rachunkow
w najlepszym wypadku zachowanie rownowagi ;)

Jos - czekaj, czekaj, tak źle może nie bedzie! ;-)

Mój Maniek ostatnio lubi się pobawić pędzelkiem :zawstydzona/y:
Zakładam mu rajtuzy, a na nie dopiero body....bo paluch-grzebaluch był częstym gościem w pampersie :baffled:
Teraz już nie daje rady :-))))))

Mademoiselle - hehe, ale aparacik z Mańka! :-D

A oto moja niunia w nowym nabytku:

IMG_2171.jpgIMG_2173.jpg

Za bardzo jej zza tych zabawek nie widać, bo jej doczepiłam coś znajomego. :laugh2::laugh2: Ale bawi się ładnie! :tak::tak:

OK, spadam po kawkę, bo usnę zaraz!!! :zawstydzona/y: Mała nam zasnęła o 20.30, ale troszkę się wierciła, a ja jakaś taka niewyspana...

Aha, witam się z resztą miłych Pań!

Mary - jaka Mia jest śliczniusia :-))) taka delikatna...niczym calineczka :tak: A bujaczek-pierwsza klasa! I ten pałąk...patchworkowy :zawstydzona/y: cudo!

Kocurku bo ja wczoraj zagadywałam :-) A w ogóle zdjęcia z sesji łazienkowej super....Bardzo ładne obie jesteście!

Mary czyli zakup udany??? Z Polski kupowałaś???

Made tak na wariata piszę, bo mała już marudna, a ja jeszcze śniadania nie zjadłam...
Ale moja koleżanka opowiadała mi sytuację ze swoim synkiem (miał wtedy 5-6 lat). Przyszedł do niej rano i mówi: "Mamo w nocy śniła mi się taka ładna pani (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????) i jak się obudziłem to mi się siusiak tak podniósł. Dlaczego?"
I druga sytuacja - byłam świadkiem jak w mieście na ławeczce kobitka karmiła piersią takiego większego chłopca (3-4 lata) i on w trakcie miętolenia cycusia macał sobie coś w okolicach siusiaka! Oczywiście był ubrany, ale i tak widok dla mnie dość... hmmm...nie wiem jak to określić :-p

Mala sie przylepila i sie leciutko skarzy.... moj bidulek ..... :( tylko cyc jej ulge przynosi...

mary potwierdzam cudnosc bujaczka :tak::tak::tak: Mia drobniutka i kochana :))))))

JUST : :**************

mary : sliczna corcia :) i bujaczek i ten palak pierwsza klasa :))))
a domek w takiej glus ehhh nawet autobus bylby niepotzrebny... zrobilabym juz nawet to prawko chetnie i wozila dzieci do szkoly :)

kocie, made : swintuszy swintuszy :) i na dodatek zaczyna klamac :)
hehehehehe

:dry::dry::dry:co za emocje, człowiek patrzy na ten inyternet, czy do końca postu starczy :angry:

Made dostaniesz klapsa za takie gadanie :-ppewnie, że jesteś jedną z tych wspaniałych koleżanecz, a przepraszam czyja to szkoła? :-D:-D

Liluś - :-) dlatego nie zamierzam tak długo piersią karmić :zawstydzona/y:
Moja siostra była ze swoim wówczas dwuletnim synkiem w przychodni...bo tak się zabawił, że mu opaść nie chciał :confused: i się przestraszyła...ona generalnie panikara i do tego hipochondryczka :dry: jak dotarli do celu, to już było po wszystkim :-D

reklama
jos uffffff... już mi trochę lepiej :-p

lili
hehe... coż - to są wrodzone mechanizmy :-p A chodziłaś do przedszkola??? A podglądanie?? A zabawy w doktora???? hehehe :-p Ja to pamiętam, że nawet zakochana byłam już wtedy :-D:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry