reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocie : witaj w klubie
a masturbatorem zwyklam nazwyac telewizor :)
chodzilo rzecz jasna o cwiczenie mozgu ;) tak dla pewnosci napisze...hyhy

reklama
JOS AAaaaaaa...... :-D:-D:-D dzięki za kawkę :tak:

No hej młodamamusia - nie czaj się :)))) Powiedz co u Rafałka..?

Mój Maniek ostatnio lubi się pobawić pędzelkiem :zawstydzona/y:
Zakładam mu rajtuzy, a na nie dopiero body....bo paluch-grzebaluch był częstym gościem w pampersie :baffled:
Teraz już nie daje rady :-))))))

Najgorzej to było w nocy...bo wiecznie przemakał, i się zaczęłam zastanawiać co jest grane :confused: No i go rano przyłapałam, jak się zabawiał :zawstydzona/y: A my mu picie ograniczyliśmy hahaaaa idioci :-D))))

Z dziewczynkami tego nie ma :no: Ja aż się mojego zapytałam czy to jest u samców normalne :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hej ho-dobra, to ja nie będę nic pisać o moim spaniu-żeby koleżanek nie denerwować:-D

Made-dobry patent na Mańka-szkoda, że nie wymyśliłam tego jak Daniel był na tym etapie;))

Młoda-no co tam u Was??

Jos propo lotu to lecę z mega aktywnym 3 latkiem i już wtedy 9mies. maluchem-który podejrzewam i tak nie wysiedzi w miejscu;)))))

Kocur-oj ta twoja córcia...niestety każdy maluch jest inny

paula dzięki.. pocieszam się tym, że mi nie choruje i bystrzaczek z niej ;-) Byle doczłapać się do wiosny teraz :tak:

Kamil nawet TEGO etapu mi oszczędził :-D Nie wiem, czy nie nadrabia, bo potrafi godzinami w łazience siedzieć :errr:

reklama
paulina : bedzie dobrze !!!

ja zapewniam ze wszystkie samece tak nie maja :)moj starszy ma nocny sen 12 godizn ( dzis bo jets budzony do przedszkola) a wczesniej 13 godzin i do tego 2-3 drzemki w dzien, sppokojne zeby i inne
mi juz na filutka zaczyna brakowac teorii.. jedyna ktora jakos mnie przekonuje to ta ze przez 3 lata za dobrze mialam i teraz musze zaplacic :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry