reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a ja już po odwiedzinach koleżanki-chłopaki skutecznie zagruzowali pokój, ale chociaż pięknie się bawili-Oliwer przy wyjściu pytał się mamy,czy jutro też przyjadą;)))))

a my się nagadałyśmy(koleżanka z podstawówki;))

dobra idę to moje pranie ogarnąć i spakować wózek;)

Made miodzik!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Maniek jaki przystojniak w tej czapeczce!!!! Cieszę się, że go kartka zainteresowała :-))))))))))

Napisałabym więcej, ale to klikanie mi tylko rozbudza malucha - także tak skrótowo tylko........buziole wielkie dla WAS!!!!!

Ostatnia edycja:
A dla mnie? :-))))) Też bym coś zjadła....:-p małokalorycznego
Tak się zastanawiam jaką miksturę dzisiaj przyrządzi pok :-D

Dzis mialam super dzien! Nawet sobie nie bede psuc humoru tym, ze nikt sie tu o mnie nie martwil :-p:no::-p
Mdlilo jak zawsze ale... Puszka coli ratuje zycie! Do fryzjera poszlam, na lunch ze znajoma, posprztalam mieszkanie, poprasowalam, ba! Obiad nawet zrobilam! No i teraz makaron na ostro trzyma mnie przy zyciu.
a napoje na dzis - cola i sok wyciskany z pomaranczy :/ musze jakos te cukry opanowac, bo nie bedzie wesolo.
no i wciaz troche tego picia za malo...

Jestem i ja.
Powtórka z koperty,już nie szło tak dobrze dzisiaj:(

Kurka! Ciagle zapominam o nalesnikach! Przypomnij mi jutro pliz!
a na koperte to jest sposob tylko nie wiem czy bede miala dobrze opisac... Musze pomyslec.

Buziam mocno wszystkie!

Zęby...... kto wymyślił ZĘBY ??? :dry: OCZYWIŚCIE NIE ŚPIMY.............. caaaaaaaaalutki czas...........

reklama
Sukces!!!
Borysek usnął jak zwykle przy karmieniu, puścił cycka, to ja go myk-na łóżko i...śpi :szok: już 40 minut :)))) lalalaaaaaaaaaaaaa
Może wreszcie moje ręce odpoczną, uff....

Asionek - ojej, oby maluszek jakoś to zniósł :) Trzymaj się :tak:
Dzisiaj do kawy tylko ja jestem :sorry:

fajnie , ze malutki pospal :) Manieczek przeslodki jak zawsze !! :)

maluszek samo szczepienie zniosl bez problemu :) smial sie do pani dr jak go badala , czarowal na maksa hehe

wazy juz prawie 7000g, glowka 41 cm i przybylo mu od urodzenia 12 cm :)
rowzija sie wedlug lekarza ponad przecietna , ale ja biore poprawke , ze tutaj dzieci hmm jakby to powiedziec , nie sa za bardzo stymulowane do rozwoju i stad te opoznienia ... w kazdym razie dr zachwycona malym :) i uwaga tym nas wszystkich zaskoczyl na maksa , siedzial sam jak stary na lozku !! normalnie galy z mezem wywalilismy hehe , podobnie do Kocurka Oli ,taki smieszny tluscioszek zgarbiony hehe widok przecudny :)))

wlasnie mu dalam czopka , bo obudzil sie z placzem takim zalosnym z bolu chyba :( spi od 17 wsumie , na kapiel szans nie bylo , bo ledwo przytomny nie dalo sie go dobudzic ...niech spi jutro bedzie lepiej :)

dostalismy recepte na syropek i pani dr od razu dala na dwie flachy hehe moze w koncu wroca przespane nocki ?? :))

no to dziękuje za usprawiedliwienie- w sumie za 33 zł mam:3bluzeczki z długim rękawem, 2pary krótkich spodenek, 3t-shirty, rajtuzki, czapeczkę;). no i się cieszę, że ten wózek pójdzie-ogólnie fajny ale nie polecam, mimo,że firma chicco to słaby jest...ja potrzebuje czegoś mocniejszego i muszę się wyrobić do połowy marca-bo na 30 marca mamy już bilety zabukowane na lot do teściów-a swoją drogą śnią mi się już jakieś głupstwa odnośnie tego wyjazdu:-D

?

super zakupy :) i ta cena :szok:
fajnie , ze lecicie do tesciow :)

Jeju, płacze mi dziś córunia... Przysypia na 15 minut i zaraz się budzi... :zawstydzona/y: Teraz posadziłam ją w bujaczku i bawi się troszkę, a ja normalnie muszę siąść na chwilkę. Strasznie mi głowa pęka dziś!... :zawstydzona/y::-(

i jak malutka ?? lepiej ??

asionek : to sa rozne granulki, sa tego dzieisatki b to homeopatia, kazda roslina na co innego, lekarz mi daje na wsyzstko, niektore musze mieszac i dawac razem bo jedne np na gazy drugie na zatwardzenie itp itp

sa tez te granulki bez recepty niektore np : arnica ( dajesz 4-5 granulek jak sie dziecko uderzy, nie boli , nie ma siniaka !!!!)
albo chamomillia na zeby !!!!

tak one wygladaja wszystkie mniej wiecej, sa rozne kolory opakowania, ale wszystkie ten sam design et to same labo

ooo dzieki :) teraz sobie przypomnialam , ze dziecia w CH podawalam takie cuda :) i rzeczywiscie np. armica super dzialala :)

Zęby...... kto wymyślił ZĘBY ??? :dry: OCZYWIŚCIE NIE ŚPIMY.............. caaaaaaaaalutki czas...........

ehhh te zeby to masakra :( biedna mala , ze sie tak meczyc musi i ty tez :( oby szybko poszlo !!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry