reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol-nie smutaj-pamiętamy o tobie-ja dziś na maksa zakręcona;)) a wiesz jak Maja ładnie mi je jabłuszko przez tą siateczkę-jestem w szoku ile ona go przerobi i jaka zadowolona;)))

Asionek to super wieści od lekarza, no a Nat to prawdziwy kawaler już;))a propo wyjazdu to trochę się boję podróży i lotu-ale to tylko ja tak mam;))

pisałam sms-y do Libby-nie ma odzewu, nie wiem,może znów tel. jej się popsuł?

oki,mykam.kolorowych papa

reklama
Hej babulki!

Wróciliśmy niedawno z tej wyprawy - Boooooże, w takiej dziurze mieszkać... :eek::eek: 1,5 h w jedną stronę mieliśmy, ale zanim tę chatę znaleźliśmy, to zajęło nam ponad 2 h!!! Ale po drodze wylazł nam na drogę... wielki łoś!!! :szok::szok::eek::tak::tak: Generalnie mieć tam chatkę-leśniczówkę super, bo i na nartach można jeździć! :tak::tak: Ale tak na co dzień...
:no:
Zjechana jestem...

Asionku - Mia nam spała całą drogę, potem dostała jeść w domu już i położyliśmy ją, ale tak od razu nie chciała zasnąć... :no::zawstydzona/y: No, zobaczymy, co w nocy będzie, oby dospała do ranka...

Nie mam siłki nadrabiać więcej, ale od jutra znów będę.
Dobranoc!

A QQ :-p
Jak tam moje Panie? Gotowe na pierwszą kawę? :-)))

pok - moje OKO Cię widzi...HALO, HALO!!! Jak tam Kochana?
Doczytałam, że dzień miałaś bardzo udany, bardzo się cieszę, a cola do 12 tygodnia ciąży to mi życie ratowała, ale też nie ma co przesadzać z jej piciem...jak to się mówi, Od wielkiego dzwonu ;-)
Oby dzisiejszy dzień był równie miły jak wczorajszy :))))

Mary! Ale Ci zazdraszczam tego Łosia :szok: Człowiek tylko w telewizji takie rzeczy :zawstydzona/y:
Pochwal się bujaczkiem :-p:-))) najlepiej jak Mia w nim siedzi :))))

Helooooooolllllllllllllll

witam sie ja i moj wierny najblizszy przyjaciel : zombie :)

siedze pije kawe i dysze
poldek formatuje sobie komorki przed masturbatorem
filut spi ( teraz!!!cholera jasna!)

MARY : CZY JA MOGE PROSIC O ADRES TYCH LUDZI CO KOLO LOSIA MIESZKAJA? Napisze z propozycja zakupienia ich domu !!!!!!!!!!!!!! TOC TO MOJE MARZENIE TAKA DZICZ CISZA I ZIMNO CIEMNO JESIENNO-ZIMOWO !!!
pokaz corunie w bujaczku !!!!

pok : hej :) fajnie ze udalo sie zjesc i popic :)

sol : nie marudz :)))) pisz co u was, jak zdrowko dziewczyn ???

wiolka : ???

kocie : a ty kawy nie potrzebujes zprzypadkiem ???

carola : gdzie jestes ?

just : :********

paulina : bedzie dobrze z lotem nie martw sie
a z malutkimi bobasami to latwiej latac niz z 1-3 latkami ;) bo siedza w miejscu i nie trzeba na sile przypinac i tlumaczyc ze jak sie laduje przez 30min to dupska nie podnosic i pasa nie odpinac :)

Boooosze.... jos KAWY BAAAARDZO....... Takiej nocki to jeszcze nie miałam - pobudka po 15 minutach bez cyca - misia moja mogła spać tylko z cycem w buzi. Ja nie mogłam.. :(

DZIEŃ DOBRY KOLEŻANKOM :-)

POCZKU chciałam Ci coś wczoraj napisać, ale mała nie pozwoliła.... :)

made witaj :))))

jos MAsturbatorrem ???? Ale takim PRAWDZIWYM??? :szok::-D

Ostatnia edycja:
kocurek : lap kawe !!!! kurcze ze te zabki tak mecza ...
ja powoli sie przyzwyczajam do idei ze filutek bedzie 180 stopni obrot od L.
czyli zle spanie, zeby beda wychodzic dlugo i widocznie, reakcje na szczepionki i wszystko czego nie mialam z L.
bo to pewnie jakas kara jest albo wyrownanie rachunkow
w najlepszym wypadku zachowanie rownowagi ;)

Ja już po kawie...nie będę godzinę podtrzymywać powiek :confused:
Następną jakby co, piję tak między 11 a 12 :-p:-)))

Kocurek - ech...współczuję Ci tych nocy :-( mój przynajmniej śpi po cyckaniu...dla równowagi. Zobaczymy jak dzisiaj będzie ze spaniem...?

Ja właśnie odpokutowuje Kamila :dry:;-) W nocy spał, w dzień spał, zęby nie wiadomo kiedy wyszły i w dodatku potrafił SAM poleżeć sobie.....

11-12 JESTEM Z KAWĄ !!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry