reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
?????????? Ty wiesz co???:szok: DOBRE!!!! :-D:-D:-D On do szkoły wszelakiej ma stosunek taki jak do fizjologii - zło konieczne :-p co za dzieciak, mówię Ci....... A jęzor to ma cięty i lotny do ciała pedagogicznego :dry:

Co za brak wychowania !!!!!!:eek::-p

Ostatnia edycja:
reklama
hahahaaaaaa :-D jak miło czytać, że nie jestem odosobniona :)))))))))
Wybacz Kochana, ale aż mi się pyszczak ucieszył :rofl2::laugh2::-)

:sorry::sorry::sorry: .... tylko sporo z tym kłopotów... A ja byłam taka grzeczna, ambitna.... i taka naiwna :-p

Ostatnia edycja:
Kocurek - masz rację, ale z drugiej strony uważam, że takie dzieci dużo łatwiej odnajdują się w dorosłym życiu :) Ja nie ganię mojej córki tylko dlatego, że ma inne zdanie niż nauczyciel...bo jeżeli jej argumenty są logiczne, to dlaczego miałabym burzyć jej myśleniowy porządek ;))
A że często są inne....? Trudno, może niebawem nabierze trochę pokory...jak dostanie parę razy lufę :))

Bani za poglady nie wolno wlepic - jest PSO, ktore reguluje za co mozna, kiedy mozna i ile mozna ;)))))))

Co w trawie piszczy?? :eek::eek:

SOL doszła karteczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEST PIĘKNA! DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!

Trafiłam na dziurę widzę...z nudów popatrzyłam co innego na forum i widzę nowy wątek PAŹDZIERNIK 2012! Soli trzeźwiących!!!!!! Pękam z zazdrości!

Ostatnia edycja:
a moi dwaj spia tratatata :)
L. od 13 a filut od 13h30 tratatatat
tylko czemu nie w nocy????????????????????????????? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jozefinka tez sie zdrzemnela poltorej godiznki a tera zmusi wlaczyc 5bieg i sprzatac przed wizyta kolezanek co ostatnio anulowaly...

made : wyslalam tlumaczenie w 2 wiadomosciach, napisz plis czy doslzo zebym mogla kopie cholerstwa skasowac i zapomniec :)

asionek : to sa rozne granulki, sa tego dzieisatki b to homeopatia, kazda roslina na co innego, lekarz mi daje na wsyzstko, niektore musze mieszac i dawac razem bo jedne np na gazy drugie na zatwardzenie itp itp

sa tez te granulki bez recepty niektore np : arnica ( dajesz 4-5 granulek jak sie dziecko uderzy, nie boli , nie ma siniaka !!!!)
albo chamomillia na zeby !!!!

tak one wygladaja wszystkie mniej wiecej, sa rozne kolory opakowania, ale wszystkie ten sam design et to same labo

Liluś :-))))) zaraz Ci skrobnę na PW :*

jos - Kochana, dostałam dwie wiadomości, ale jedną z własnym postem, a drugą z Twoim tekstem od połowy scenariusza :)))
Mam scenariusz w jednej połowie polski w drugiej piękny lecz urwany francuski :-D Nie kasuj jeszcze!!! Może podam Ci maila, co?
Będzie prościej...;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry