reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARYLA, a ja to ostatnio czasu nie mam za wiele na to wszystko. Jestem teraz przed praca, za chwilke zmykam sie pindrzyc, musze wyjsc wczesniej zeby zdazyc wpasc do sklepu po jakas wode i cos do jedzenia, pol godzinki i praca. i tak 8 godzin yhy. A ten caly tydzien to az wstyd sie przyznac, bo mierze rano temperature i pozniej ide dalej spac, a jak budzik dzwonil tak wylaczalam i budzilam sie o 11ej dopiero. Dopoludnie zmarnowane niemalze eh. No ale trudno. W weekend sobie odbije.

marylka wiem co czujesz bo kiedyś też pracowałam w sklepie po 8h. z zawodu jestem handlowcem i 3lata przeprawcowałam w sklepie z tym że spożywczym. nie było łatwo tyle godzin na nogach i wogóle latem masakra bo widziałam przez okno jak pieknie jest i ciepło a ja musiałam siedzieć w sklepie :/ zrezygnowałam!
i wiesz co może pomyśl o tym aby zatrudnić kogoś co? bedziesz miała wtedy wiecej czasu dla samej siebie! ;) pomysl o tym.
pozdrawiam

to też super! ;))

ja robie własnie notatki
bo opracowuję nową dietę i rodzaj treningu dla siebie i meza :)
KINGA- ja tez poprosze o diete:tak::-D:-D:-D:-D
HARSH- trzymam kciuki za jutrzejszy wynik testu i czekamy na info od Ciebie a jesli Ona juz wie,ze jest w ciazy a Ty sie dopiero dowiesz to miedzy dziecmi bedzie troche roznicy i zawsze moze Ci dawac jak Jej dzidzia wyrosnie-nawet 2 m-ce to spora roznica u dzieci wiec glowa do gory i testuj bo czekamy:tak:

SOL, ta Twoja Karola ma 11 miechow? ten pierwszy suwaczek to jest o niej?
Nie boj zaby... Karola w przedszkolu a Ty bedziesz miec wiecej czasu dla siebie i bb.

Ja lece sie szykowac do pracki. Nie wiem co ubrac na siebie eh :)
Milego popoludnia zycze

mama najważniejsze aby odstawić tłuszcze, cukry i alkohol.
dobra jest dieta bogata w błonnik. możesz w 2tygodnie chudnąć nawet 8kg. ja robie taką dietkę dla męża.
ja jeszcze jestem w formie heh wiec dla mnie to jedynie dietka i ruch dla kondycji :) dla Ciebie pewnie też ;)

pysia narazie ! ;)

pysia - pierwszy suwaczek jest jej ale jakbyś się przyjrzała to Karola za 11 miesięcy będzie miała 3-cie urodziny :-D

KINGA- tluszcze i cukry odstawic-hmmm,niby o tym wiem,ale...
SOL- no to sie usprawiedliwilas tym ,ze chodzilo Ci o testujace w maju:)a Karola da sobie rade ,zobaczysz-smutne bedzie to dla Ciebie ze Ci sie usamodzielni i to w sumie powod do dumy,ale jak sie miala wsoja dzidzie dla siebie i czasem wszystko sie za dziecko robilo (bo szybciej!) to teraz zobaczysz jak nauczy sie wszystkich "trudnych"rzeczy...acha- i tul Ja poki sie daje bo za chwile bedzie"mamo nie przy ludziach":))) zobaczysz:))
MLODAM- jak tam planowanie gniazdka??
aaaaaaaa-wiadomosc dnia-jak tylko wczoraj napisalam ze chyba odstawie hormo y przez te plamienia i nerwy i wogole to od wcz.wieczora i do teraz NIE MA PLAMIENIA!!!

ale nie zawsze sie udaje ;) i takie jest życie
Jezeli ktoś chce naprawde schudnąć musi postawić sobie cel i się zaprzeć. wtedy może wiele osiągnąć:) wiem cos o tym.

ja w mojego męża wierzę i pomoge mu na pewno! :)

znikam narazie bo obiad musze przygotować:)
hejka!

reklama
Kinga napewno sie uda my wszystkie trzymamy mocno kciukasy :):):)

Sol: wiem że Ci marudze a może zrób jeszcze zaciażone i tam nasza Kpi wklej i KAsie :) - kórde dwie Kasie w ciązy :):):)

a co do pracownicy to dopiero jak w ciąże zajde na razie daje sobie rade i jest mi zbędna :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry