reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary-dzięki!!! jak coś to proponuje rozmiar 86;))))

ja też kawusię poproszę;))

Paulina - OK, będę pamiętać. Na shopping może nawet dziś wyskoczę do jednego centrum handlowego, więc zobaczę, czy gdzieś im się sówki uchowały. :tak:

Widze, że teraz cukier na tapecie.
;-) Ja nic nie słodzę, cukru nie używam generalnie. Szczerze, nie wiem, gdzie jest mój żywieniowy błąd... Chleba nie jem, produktów mącznych też nie, ziemniaki raz na ruski rok... Myślę, ze stanowczo za mało warzyw. Owoców też aż tak się nie czepiam, bo to jednak cukier - tyle że jego najzdrowsza wersja. ;-);-) Oj, niech ta waga wreszcie mi pójdzie w dół, bo się załamię! :angry::angry:

Jos - no to kawka i jazda!
;-) Boże, co ja bym bez tego cudownego napoju zrobiła... :eek::oo: No, ale to słodziuchne, ze Ci tak kuka! :-D Mia się drze, a "najśmieszniejsze" jest to, ze za każdym razem jak kończy pić i ja zabieram butelkę, to zaczyna wrzeszczeć! :szok::oo::eek: Jeju, co za nienażarte dziecko!... :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczę, Mia zasnęła po 18 i dotąd śpi, a ostatnio jadła o 15.15!!! :szok::szok::szok::nerd::nerd::nerd::baffled::baffled::baffled: Chciałam ją na śpiocha nakarmić, ale nie chce dzióbka otworzyć! :no::baffled::szok:

Asionek - na pewno zdam relację z używania! :-)

Mademoiselle - ja też bym już pewnie sobie darowała, bo ona jest do 11 kg, a Mia już ponad 5 waży... Ale ta huśtawka jest nowa i za tak małe pieniądze, ze aż szkoda nie wziąc! ;-)

Jos - śliczne cudeńko - ten pierścionek!

No, kochane, widzę, że temat wagowy... U mnie dół na potęgę - jeszcze min. 5 kg do satysfakcjonującej mnie wagi! :baffled::baffled::baffled:
Tymczasem lecę, bo mała coś popipkuje i może wreszcie jej wcisnę butlę!...
Kochana te 11kg to nie tak szybko:)))) Spokojnie,dzieci rosną szybko do 1-wszego roku,potem ciut wolniej,Moja Ninka w wieku 4lat miała 12kg:)

Pok współczuję,musisz poszukać innych smaków:)

Kocieeeeeeeeeeeeeeee,WYKRAKAŁAŚ!!!! Miałam dzisiaj po łuku KOPERTĘ! Ale,ale dałam radę:)))))
Dzisiaj świetnie mi się jeździło:):tak:
Teraz wlazłam do biura i budzę się z kawką:)

Carolineee - no to luz. :-):-) Zresztą dla syneczka będzie też jak znalazł - jak go sobie zmajstrujemy. ;-) No to super, ze Ci tak ładnie poszło z kopertą! :-) Ja właśnie zbieram do skarbonki na kurs i egzamin - tu są zupełnie inne zasady, a koszt jest po prostu porażający... :no::no: Póki co jeżdżę z moim M., ale kurs trzeba zrobić.

Jeju, muszę wykrzesać siły dziś na siłownię...
:zawstydzona/y: A póki co idę spać, póki Mia śpi.
Do później.

Ja nie wiem, jak Wy dziewczyny możecie zasnąć w dzień :szok: Ja ostatnio i wieczorem mam problem :baffled: Najmniejszy dźwięk mi przeszkadza, a G nie należy do cichutkośpiących :-p nie żeby chrapał, ale oddycha dość konkretnie :sorry2: No i nie mam tu ulicznego hałaśliwego backgroundu :dry:

Aaaaaa carolinee NO TO WIELKIE GRATKI, ŻE DAŁAŚ RADĘ :-D

Oj, dupa... Pranie mam do rozwieszenia! :baffled:

Paulina, Kocur - ja tez z tych nieśpiącyh w dzień! :baffled: Jak widać, zawsze znajdę sobie coś do roboty... I pewnie tylko poleżę, a nie usnę, choć naprawdę by się przydało! :zawstydzona/y:

Dzień dobry :)

Właśnie udało mi się wylicytować 7 sztuk pajacyków za powalającą kwotę 10 zł:-D:-D:-D a za chwilę jedziemy do sklepu oglądać łóżeczka, bo mój mąż dzisiaj z nami w domu :))

Skoro Wy drogie koleżanki odmawiacie sobie cukru, to ja go chętnie do siebie przygarnę i się nim zaopiekuję, a co mi tam:-D

Buziaki dla Wszystkich :*

mary : mnie tez czeka pranie do rozwieszenia... czeka i czeka
i tez na mnie czeka cierpliwie : kurs prawka i egzamin... odkladam to i odkladam... bo sie czuje zmuszona ze wzgledow praktycznych, a wcale jezdzic nie mam ochoty i nie mam do siebie jako kierowcy zaufania... i jeszcze z dziecmi na pokladzie... :baffled: a ! i tutaj wogole kurs trwa bardzo dlugo, nie ma wyjscia, ludzie sie okolo roku z prawkeim sra***a... koszt ok. 1000 euro z akurs,a dodatkowe godizny = koszt masakryczny, kazdy dodatkowy egzamin = idem a oblewa wiekszosc, za pierwszym razem = rzadkosc, bo sa bardzo wymagajacy... takze koszt mozna sobie spokojnie zalozyc ok. 2000 euro ... zey to jeszcze cholera z aprzyjemnosc w stylu wczasy... a tu za meke i stres... :///

carola : super ze jazda sie udala :)

mary : aha...kukanie owszem slodkie uwielbiam i zawsze mi sie ryjek smieje, tylko z ejak to dalej bedzie o 3-5 nad ranem to niedluga przestane sie smiac :)

reklama
carola : a ja zbieram na botoks :) i tez mam juz polowe :) hahahahahahaha
i jeszcze mysle czy nie zaczac zbierac na wczasy na malediwach zeby miec jakis cel :)
biorac pod uwage ze rok temu odlozylismy wyjazd bo balismy sie katastrofy lotniczej lub naturalnej i ze osierocimy podlka, dzieci akceptowane sa od 4 lat, wiec nam minimum rok zostal... no ale wowczas znowu filutek moz ezostac sam jeden na swiecie... wiec raczej znajac zycie sie nie odwazymy i albo wszyscy albo nikt
czyli bede sobieoszczedzac jeszcze rowne 4 lata :) hahahahahahahahahahaha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry