reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku......sorki :sorry2:

carola
rzuć cukier do diaska!! Możemy razem rzucić, od jutra :)))))))))))

mary
oooo piękna ta huśtawka...!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystko co ma cukier a nie jest nutella lub sokiem pomaranczowym jest OHYDNE! ... Przynajmniej dzisiaj...

carola : e tam szkoda nerwow, pewnie forma ma inna rozmiarowke :)

mary : hej :) super ze trafila wam sie okazja na hustawke!!!!

a ja wkoncu wyszperalam w necie to cacko ktore mam obiecane za wydanie na siwta filutka :)
zaraz sprobuje wkleic fotke tylko ja yyy taka nieinformatyczna takze nie wiem czy sie uda ;)

poczku......sorki :sorry2:

carola
rzuć cukier do diaska!! Możemy razem rzucić, od jutra :)))))))))))

mary
oooo piękna ta huśtawka...!!!

Kurka,uzależniona jestem,poważnie...dawno nie miałam takiego doła.

Wszystko co ma cukier a nie jest nutella lub sokiem pomaranczowym jest OHYDNE! ... Przynajmniej dzisiaj...
Ja tak miała w ciąży,mdłości i TYLKO sok pomarańczowy mi wchodził i to w małych ilościach,pamiętam jak dziś...jeden karton mi starczał na 3-4dni....

carola : e tam szkoda nerwow, pewnie forma ma inna rozmiarowke :)

mary : hej :) super ze trafila wam sie okazja na hustawke!!!!

a ja wkoncu wyszperalam w necie to cacko ktore mam obiecane za wydanie na siwta filutka :)
zaraz sprobuje wkleic fotke tylko ja yyy taka nieinformatyczna takze nie wiem czy sie uda ;)

Jos,nie oszukujmy się...
Piękny pierścionek!!!!!!
Ja muszę te moje cudo sprzedać bo niestety za mały:((((

jos - piękne to :zawstydzona/y: made mogłaby takich filutków rodzić i rodzić, żeby tylko takie cacuszka dostawać :)))) okropna jestem, wiem :-p

Kocurek - a przyznaj Ty się, ile masz na wadze? :cool2:

pok - pić trzeba!!! Ja po dziś dzień płacę za swoją bezmyślność :no:

młodamamusia - dzięki za info od Wioli :)) A może podzielisz się z nami dobrymi nowinami, które tak skrzętnie ukrywasz, a? :-p

A co Ty made myślałaś, że ja wagę w domu przechowuję..??? :szok: Krzywdę mam sobie robić...??? :-D Za jakie grzechy???:-p

reklama
Kocurek - e nie :zawstydzona/y: ta apteczna jest bardzo dokładna, nie lubimy się od pierwszego ważenia :-)) ta moja, domowa to mi trochę zaniża haha tak jak lubię :-p ale z zaczarowanej 60 zejść nie chce :confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry