reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale, że czego nie potrafisz? Możemy przecież tu wspólnie....ja też potrzebuję motywacji ;-))) zresztą nie tylko ja :-p
Utworzymy wielką grupę wsparcia! :-)

reklama
O! Nawet Paula się zgłosiła :-)))) Widzisz Olivka...? Nie zostaniesz z tym sama :cool2: codziennie będziemy Cię kontrolować i pytać o ilości cukru w cukrze :-D
Ja się Kochane powolutku wycofuję...leci Good morning Wietnam :)
Dobrej nocy życzę :)))

Kurczę, Mia zasnęła po 18 i dotąd śpi, a ostatnio jadła o 15.15!!! :szok::szok::szok::nerd::nerd::nerd::baffled::baffled::baffled: Chciałam ją na śpiocha nakarmić, ale nie chce dzióbka otworzyć! :no::baffled::szok:

Asionek - na pewno zdam relację z używania! :-)

Mademoiselle - ja też bym już pewnie sobie darowała, bo ona jest do 11 kg, a Mia już ponad 5 waży... Ale ta huśtawka jest nowa i za tak małe pieniądze, ze aż szkoda nie wziąc! ;-)

Jos - śliczne cudeńko - ten pierścionek!

No, kochane, widzę, że temat wagowy... U mnie dół na potęgę - jeszcze min. 5 kg do satysfakcjonującej mnie wagi! :baffled::baffled::baffled:
Tymczasem lecę, bo mała coś popipkuje i może wreszcie jej wcisnę butlę!...

hehe nie no az tak wyrodna matka nie jestem zeby malego po nocy ciagac :-D:-D

widze temat wagi... ja juz dawno wrocilam do swojej , ale cialo hmm jakies nie moje ? :szok::cool:
trzeba by bylo sie zabrac za jakis sport , ale jak jak ja kanapowiec raczej jestem ??
moze sie dopisze do grupy bedzie razniej :)))

Mary niezle ci mala pospala :)
mozna wiedzeic za ile kupilas ? bo ja patrze u nas na beznadziejnym ebay i uzywane sa po ok 80 e :szok: i nie wypasione tylko takie zwyklaki

Jos :) musze uswiadomic meza w takim razie, ze sie prezent bedzie nalezal :) robi wrazenie ten pierscionek! :cool: Chociaz ja to akurat bardziej geometryczna jesten

Olivka - od kilkudziesieciu mińut sok pomaranczowy ma zapach starych sikow.

Made... Ja wiem, ze trzeba ale wiedza jedno a kubki smakowe, przelyk i zoladek drugie... Staram sie jak moge

Mary niezle ci mala pospala :)
mozna wiedzeic za ile kupilas ? bo ja patrze u nas na beznadziejnym ebay i uzywane sa po ok 80 e :szok: i nie wypasione tylko takie zwyklaki

Asionku - za 500 koron, tj. ok. 65 euro. :happy2::happy2: I kurczę nowa jest, wiec mi się fuksnęło! :-):-) A ja się okropnie czuję sama ze sobą, do wagi sprzed ciaży musze zrzucić 2 kg, a jeszcze ze 3 wiecej by się przydało... :baffled::baffled: Ogólnie forma OK, ale wiem, na ile mnie stać i to nie to jeszcze... :sorry2: Chyba muszę zwiększyć częstotliwość treningów do 3 razy w tyg. i się tego ostro trzymać!

Udało mi się nakarmić niunię na śpiocha! :-) Nawet oczek nie otworzyła, to chyba pierwszy raz! :-D No i śpi sobie dalej od tej 18, ale boję się, ze nam cyrk zrobi w nocy... Zobaczymy.

Tymczasem dobranoc!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry