reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made nie no my tylko spacerek .. ten tego .. zaliczyliśmy :-p

Do żadnej spowiedzi się nie wybieram :dry: Mogę sie ewentualnie wyspowiadać moim tutaj koleżankom :-p

reklama
Kocurek - oj to kiedy zaczynasz? Dla Ciebie będzie jakaś ekstrawagancka pokuta :-):-D:-)))))
Uciekam na obiad. Do później :*

hehe caroline i po sprawie :cool2:

made smacznego!! A ja w międzyczasie zdążyłam makowca na kruchym do piecyka wstawić :-)

Ostatnia edycja:
Puk puk jest tu ktos? :)

pok - nie chcę Cię martwić, ale u mnie mdłości i wszelkie inne "uroki" ciążowe, wystąpiły właśnie po 6 tygodniu :/
Oby Ciebie tak bardzo nie doświadczyły :) Dbaj o siebie, pamiętaj żeby dużo pić :tak:

Pamietam, zeby pic ale plyny juz coraz orzej przechodza.. Z reszta nikt nie wyprodukowal jeszcze napoju, ktory by w pelni smakowal. Powiem tak. Jest coraz gorzej :) ale sie chcialo, to sie ma. Slinotok juz dzis osiaga (mam nadzieje) szczyt swoich mozliwosci i od samej buzi pelnej sliny jest mi niedobrze. Glodna - mdli, jem - wzglednie spoko ale musze byc straaasznie glodna, zeby sie przekonac do jedzenia i musi to byc "to" (dzis cheesburger swiezy z blaqk) i nic innego. 10min po jedzeniu mdli znowu i mam wtedy ochote wejsc pod koldre i przespac az bedzie lepiej.
mam nadzieje, ze wymioty mnie nie zaszczyca, bo ja sie od dziecka panicznie boje wymiotowania...
kurka. Koniec marudzenia. Jaszczurka to dopiero ma zap...dol! Musi nerki zaczac robic ;)

Żeby nie miało przechlapane :-) i trochę dla dziadków :-p:-D Dla mnie to kwestia tradycji zresztą, nie wiary ;-)
Ja bardzo lubię sobie po kościołach pochodzić, chórów, organów posłuchać, ludzi po wydziale teologicznym, mądrych i oczytanym też lubię posłuchać.... aaaale to by było na tyle. :)

Oooo mam podobnie :)

poczku cierp ciało, coś chciało :-):-D ale podchodzisz do tego bardzo pozytywnie i z humorem i oby tak do końca!! :tak: Powiem Ci, że wymioty są lepsze, niż mdłości - bo jak jest Ci niedobrze, to do kibelka, bleeee!!! i chwilowo jest dobrze i jesteś szczęśliwa :-) Z Kamilem tak miałam, że co zjadłam, to BLEEEE!!! hehe.. Z małą miałam inaczej. Mdlić bez ulgi może w nieskończoność :dry:

Co moje koleżanki robią wieczorową porą..?? :blink:

Najwyraźniej są bardzo zajęte :cool2:

Ostatnia edycja:
Kocie... Nie wiem dziekowac czy co :baffled:
Muli mnie i muli. Ogladamy sobie w lozku serial breaking bad od kilku godzin, podczytuje ciazowa lekture i przysypiam... Taki o dzien wrazen :)
szkoda, ze juz niedziela. M pojdzie znow do pracy i znow bede jak ten palec. I kto mi zrobi tosta z nutella i winogronami?

Karola! Pamietam o przepisie! Cierpliwosci... Musze sie znalezc w poblizu odpowiedńiej polki ;)

Cześć wszystkim!

U nas leniwa niedziela. Mia znów spała nam cudnie od 21 do 8!!! :-):-):-) Rzecz jasna w swoim łóżeczku! :-):-):-) Ooojjj, oby tak dalej - mam nadzieję... :zawstydzona/y:;-)
No i udało mi się tanio kupić nieużywaną huśtawkę dla Mii:

Zobacz załącznik 428435

Troszkę inna niż chciałam, ale za tak małą kasę... :rolleyes::rofl2: We wtorek jedziemy odebrać. :happy2::happy2::happy2:

Pozdraiwam miłe Panie i zmykam - Mia nam usnęła o 18, ale nie miała ochoty na butlę, więc zaraz pewnie będzie ciumkać i na śpiocha ją nakarmię. :tak::tak:

Dobrej nocki!

reklama
Łoj pożarłam 2 desery i kawkę....i mam mega doła bo poszłam po wypatrzoną kurteczkę,w miarę luźny krój,rozmiar L i...za mała:wściekła/y:
Potem druga,rozmiar XL i co???Za mała!!!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y:
Potem sukienka,rozmiar 42 i co???????????Nie powiem ile cm mi brakło do zapięcia jej:zawstydzona/y:
Wyszłam ze sklepów z prędkością światła i mam nerwa,doła i w ogóle:((((((((((((((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry