reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku - Kochana :-) Ja wiem, że Ty masz tak mało G., że Ci wybaczam to zniknięcie :-p Trzymaj się cieplutko, przyjemnego niedzielowania :*

reklama
Pok to zapraszam bo ja beztalencie naleśnikowe zawsze robiłam z paczki i czasami nie wychodziły albo były gumowe:((((
Ale,ale nasza koleżanka z Weteranek Mmm... dała mi super przepis, który przerobiłam na swoje i teraz ogłaszam się mistrzem naleśnikowym:))))

Kocie,wiem...dlatego rozmawiam...zwłaszcza, że dociera do mnie, że pewnie Oliwkę zabiorą jak my się rozstaniemy.
Ale nic na siłę,zobaczymy co z tego wyjdzie.

hejka :)

mary : fajnie ze zwrocili kase i beda refundowac :) zawsze to troche oszczednosci :) przyda sie na zakupy ;)))))

asionek : no w nocy maly ma i cyca i butle. po cycku rozumiem z emoz emniej spac, ale zeby butla go nie zabetonowala na jakies 4-5h ????????? normalnie z desperacji chyba mu tam kaszki nawale ;)

libby : widze ze ty tez sie cieszysz jak przytjesz kilogram :) ja mam teraz 48 na liczniku wiec wychodiz na to ze mam jeszcze jakies 1,5kg ciazowe i mam nadzieje, ze juz tak zostanie :) albo jesczze dojdzie 0,5kg : najlepiej w (.)(.) hihihihihihihihi

made : madre masz dziecko :) lubie takie wygadane i kreatywne istotki :) i prowokujace tez
ja za dziecka bardzo bardzo prowokowalam i nie raz przez to mialam problemy :)
ale suma sumarum wyszlam na swoje ;)
pamietam jak mnie ksiadz tepil przed biezmowaniem bo nie mialam wystarczajacej ilosci pieczatek ze spwoiedzi na karteczce... powiedzialam mu ze sie wyspowiadalam sama przy modlitwie, a nie w konfesjonale
a on mi bla bla ze trzeba do konfesjonalu, bo ksiadz = ^posrednik miedzy czlowiekiem a bogiem
no to mu sie zapytalam czy sugeruje z ebog jets gluchy ...? tno to zazyczyl sobie zeby mama przyszla do niego na nastepnym zebraniu ktore akurat bylo kilka dni pozniej
jozefina seniorka stawsila sie u ksiedza, nie wiedziala dokladnie o co chodzi bo zatargi na tle religijnym malo ja interesuja
ksiazdz jej przytoczyl co powiedzialam
a jozefina seniorka :
No wlasnie, czyli ze co ? gluchy jest czy ograniczony i potrzebuje zeby mu ksiadz przelozyl na prostrsze??? :szok:
juz nigdy nie zostalam poproszona o pieczatke ze spowiedzi :)

jos :-) na tle religijnym to u mnie w domu od lat są spięcia pomiędzy nami, a księdzem w szkole :/
W tej kwestii jestem jak Twoja mam Józefina seniorka :)) i nie pozwolę z dziecka robić durnia. Pamiętam jak w trzeciej klasie zostałam wezwana do szkoły przez księdza, bo moja córka śmiała zapytać przy klasie o kwestie dinozaurów....i dlaczego Bóg w swym miłosierdziu je zgładził i rzesze innych problemów...przez co ksiądz poczuł, że jego autorytet na tle klasy słabnie...ech, było trochę tego ;-)
Mojej córki Kochana ksiądz nie chciał do komunii dopuścić, przez te jej niewygodne zapytania :-) skończyło się na miernym i śpiewaniu w kościele :-D))

Hmm moze rzeczywiscie ta elektryczna trzepaczka sie da nalesniki zrobic? Sprobuje chyba dzis. Tylko m wysle po dzem truskawkowy, ktory mam nadzieje bedzie u "turka", bo u nas w niedziele sklepy nie istnieja tylko takie male dziury ze wszystkim prowadzone najczesciej przez Turkow.

Karolina no prosze cie! Nalesniki z paczki robic? :-D Przeciez to proste jak konstrukcja cepa. ciesze sie, ze masz teraz przepis :)
ja to zawsze na oko sypie i jest dobrze. Natomiast jak robie amerykanskie pancakes to wtedy mam przepis, bo latwo zepsuc zla proporcja maki i mleka.

Karola obiecuje, ze jak tylko postanowie, ze moge juz bezpiecznie byc w pionie to wezme przepis i przysle :)

Made, jos
moja mama to w ogole nie rozumiala czemu na religie chodze a ja chyba nie chcialam byc inna pod kazdym wzgledem i chociaz jedno robic jak wszyscy ale juz do kosciola nie chodzilam. Komunia luz a do biezmowania mielism ksiedza super, ktory w zawodach zuzlowych startuje, w hokeja gra i generalnie super podejscie do mlodziezy i mnie dopuscil mimo braku pieczatek wszystkich, bo chyba czul, ze to nie ma znaczenia. A w liceum juz na religie nie chodzilam, debil nie ksiadz tam byl. Slub koscielny wzielismy tylko dlatego, ze znamy bardzo fajnego, nienudzacego ksiedza i jest ladniej...
a wczoraj rozmawialismy jak to z jaszczurka zrobic i cale szczescie m tez nie chce jaszczura chrzcic i mieszkamy w baaardzo swieckim kraju :)

pok - nie chcę Cię martwić, ale u mnie mdłości i wszelkie inne "uroki" ciążowe, wystąpiły właśnie po 6 tygodniu :/
Oby Ciebie tak bardzo nie doświadczyły :) Dbaj o siebie, pamiętaj żeby dużo pić :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry