reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KASIAWIE, gratulacje kochana. Tez bym juz chciala byc w ciazy. Ciesze sie tak bardzo jakbym to ja zaciazyla :)))

MARYLA, moj tez napalony jest ze ho ho. A teraz czuje sie, jakbym z nim wiecznosc sie nie widziala, bo w niedziele i teraz zmiany nie zgadzaja sie, wiec taka dluga przerwa. Ho ho.
MAMA, ja zadnych planow nie mam na weekend. Moj idzie w niedziele na 2 zmiane. Ale mu dowalili. Ja myslalam ze w poniedzialek ide do pracy, bo tak bylo napisane ale jednak to pomylka uf i ide od wtorki, czyli mam legalnie dlugi weekend hurrra!!! Ale za tydzien na weekend nie zapowiada sie. Praca i tyle. Myslalam jechac nad jezioro na jeden dzien jak rok temu ale cos nie tak z autkiem, a naprawa we wtorek i lepiej nie ryzykowac na dluzsza trase.
KPI, nad Soline moze sie wybieracie????

Ja chyba posprzatam dzis, zeby jutro miec spokoj o :))) Glowa cos pobolewa eh

reklama
a ja nie dość że przed komunią małej to w imieniny teściowej bo ona Zosia ,,, hihi . u mnie to możliwe jeszcze że alergia dała o sobie znać bo to taka pora ... miałam nie regularne cykle i dlatego ten lek , może faktycznie jestem już zafasolkowana ,,, bo już nie mam siły na to czekanie ,,,

Ostatnia edycja:
Wpadłam na chwilę...życzyć wam pięknego słonecznego dnia bo u mnie leje jak cholera mam nadzieję że szybko przejdzie bo nie długo zbieram się do pracy:)
marylka super fotka i wcale nie masz dużej głowy,nawet tak nie myśl:)
Buźka

miłego urlopu i odpoczynku, w gdzie się wybieracie?
w weekend majowy grilujemy jak co roku rodzinnie :) a w tygodniu mamy w plasnie wyjazd nad morze, do parku jurajskiego, i jeszcze z młodym do Olsztyna do kina na bajkę w 3d :)

Wróciłam! ale pogoda piękna w iławie :)) słonecznie i bardzo cieplutko.
Filip sie zmeczył troche łazęgowaniem ze mną heh teraz odpoczywamy

MARYLKA, zapomnialam Ci napisac, ze fryzurka cudna :))) i sliczne zdjecie laseczko :)))

Ja tak sobie mysle, ze jak bede w ciazy to bede miec problem z jedzeniem, malo co wcinam, kolacji nie jem :) i tak sobie jakos zyje z moimi 61kg.

A MI COS WOLNO NET CHODZI:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze to mnie wnerwia!!!
bb77- Fajnie,ze akurat masz ta wizyte to moze faktycznie gin cos dojrzy:tak:powodzenia.
AGNIESZKA- u mnie sliczne slonko,az pali;-)pranie rozwiesilam zaraz pewnie bedzie suche.podlaga umyta tez juz wyschla,Domi walczy z roweram na ogrodzie,ja podlalam swoje 36 kwiatów doniczkowych i chyba zrobi kawke i wypije na ogrodzie do tego drozdzowka zakupiona rano w piekarni;-)moze mi humor poprawi;-)
PYSIA- no to powitaj dlugi weekend,ja powitam jak moj Tom wroci po 17 do domu i do pracy idzie dopiero we wtorek:laugh2:Dominikowi zalozylam pierwszy raz sandaly bo jest tak goraco,ze ma zgrzane nogi to bez sensu a u nas trwaka to niech lata w sandalach:happy:no nic ide na ogrod ,usiade kolo bzu z kawa i drozdzowka:laugh2:

marylka ładnie wyglądasz :) masz bardzo sympatyczną buźkę.
Sol jak tam sprawa z przedszkolem?
pysia pewnie jak zajdziesz w ciaze to chec na jedzenie sama wroci ;)
bb77 no ciekawe co powie ginek :)

a ja mam niespodziewajkę dla męża :) Filip zapakował szczelnie i mówi że da tatusiowi! heh :D
sobie kupiłam kosmetyk a Filipowi skerpet troche :)

Mama, ja powitam weekend jak bede po pracy;) a marzy mi sie grill, szaszlyczka bym zjadla jakiegos nu ale mysle, ze jutro zrobimy. miałam w planie wypad do parku miniatur ale przez autko odpada. a to jeszcze pojedziemy innym razem
wczoraj ogladalam malenka 3tygodniowa sasiadke. Jejku. ale malenka. Gloweczka taka tyci i ona taka kruszynka. zakochalam sie w tym malenstwie

PYSIA- ja waze 68 kg przy 170 cm wzrostu i musze cos z tym zrobic!!!wiem mam 31 lat i 2 ciaze za mna ,ale tak chociaz 64,63......no nic zobaczymy...woda mi sie zagotowala kawa zrobiona ide na ogrod:tak:
KINGA- to odpocznij po lazegowaniu ja mam ten + ze wychodze na ogrod i jestesmy na powietrzu czasem ide z Domisiem na rower,ale czesciej bawi sie w piaskow.lub na hustawce,za to jak Tom wroci czesto spacerujemy cala ekipa nasza i jezdzimy do znajomych albo znajomi do nas...

reklama
mama ja uwielbiam chodzic :) w ogrodzie usiadłabym z tyłkiem na ławce albo rozwaliła sie na kocu heh no też fajnie ale jednak ruchu też ciało potrzebuje no nie. My z Filipem z reguły robimy po 4-5 km dziennie. Ja foce a on ze mną chodzi i podziwia piekno natury:) a popołudniami jak już i mąż jest to jezdzimy za miasto na wycieczki :)
tak jest prawie co dziennie :happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry