reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA, a ja mam 173 wzrostu. taka wage jak mam teraz moglabym miec cale zycie :))Ooo... pasuje kupic ten feminatal i lykac zaczac od maja :)))
KINGA, a ja mojemu zamowilam z avomu dwa kosmetyki. Niech ma :) ostatnio Mu kupilam spodnie :) a z tym jedzeniem w ciazy to bedzie ok. musi byc. Bede myslec ze to dla malenstwa i bede musiala wcinac i nieraz sie zmuszac do jedzenia :)))

reklama
pysiu mysle że samo maleństwo da ci sygnał że chce zjesc i co.. ;)) wiem coś o tym bo też miałam różne sytuacje z apetytem w ciazy:)
a moj sobie ostatnio zamowił perfum z oriflame i tez zadowolony mocno bo mu sie podoba zapach:) zdziwilam sie bo on zawsze z avonu brał sobie.

KINGA, ja juz sie nie moge doczekac. Mam nadzieje, ze uda nam sie w miare szybko, bo okrutnie pragne malenstwa :))))
A pogoda za oknem cudowna. Sloneczko pieknie grzeje,ptaszki swiergola, a ja do pracy za niedlugo ale spoko, pare godzin i w koncu weekend i juz jutro przytule sie do mojego Skarba.Te kilka dni rozlaki jednak swoje robi, a dla mnie to cala wiecznosc eh. Byle do jutra i juz bede mega szczesliwa

pysia raz dwa zleci i bedziecie mieli swoj weekend ;)

moj mąż odlicza juz czas heh od 15 zaczyna urlop! :) jutro grillujemy kurde fajnie bedzie chyba :p

a od pn dieta znowu! heh

KINGA- to ja mam taki plan dnia,ze po sniadaniu sprzatam po czesci przygotowuje obiad i kolo 10 Domi wychodzi na ogrod,tam ma sporo zajec i jest umeczony jak wraca kolo 13,potem kakao i na drzemke 2,5 -3 godz.teraz bylam za Nim na 2 okrążeniach-ja mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych i tu spaceruje z Domisiem. a jak Tom wraca i zje to wtedy idziemy "w swiat" i tez okolo 5 km dziennie robimy,biore plecaczek Zuzy,pakuje im ciastka ,soczki i wędrujemy-my z Tomem ze ręke a dzieci przed nami:tak:ale do poludnia malo spaceruje bo ogarniam dom i obiad,dzis pranie,kwiaty,na dole okna pomylam i wymyta na blask lazienka:tak:;-)tak sobie to ulozylam i sie sprawdza:-)i bierzemy ze soba aparta i trzaskamy fotki dzieciom:happy:Domi srednio jest dziennie 6-7 godzin na powietrzu(chyba ze pada albo mocno wieje to mniej)ja po kawie i zaraz biore sie za ziemniaki i wstawiam obiad-jak Tom wroci to jedziemy do marketu na zakupy weekendowo-grillowo-wyjazdowe:rofl2: my tez zamawiamy z avonu dla siebie i dzieci:)

Ostatnia edycja:
KINGA- to ja mam taki plan dnia,ze po sniadaniu sprzatam po czesci przygotowuje obiad i kolo 10 Domi wychodzi na ogrod,tam ma sporo zajec i jest umeczony jak wraca kolo 13,potem kakao i na drzemke 2,5 -3 godz.teraz bylam za Nim na 2 okrążeniach-ja mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych i tu spaceruje z Domisiem. a jak Tom wraca i zje to wtedy idziemy "w swiat" i tez okolo 5 km dziennie robimy,biore plecaczek Zuzy,pakuje im ciastka ,soczki i wędrujemy-my z Tomem ze ręke a dzieci przed nami:tak:ale do poludnia malo spaceruje bo ogarniam dom i obiad,dzis pranie,kwiaty,na dole okna pomylam i wymyta na blask lazienka:tak:;-)tak sobie to ulozylam i sie sprawdza:-)i bierzemy ze soba aparta i trzaskamy fotki dzieciom:happy:Domi srednio jest dziennie 6-7 godzin na powietrzu(chyba ze pada albo mocno wieje to mniej)ja po kawie i zaraz biore sie za ziemniaki i wstawiam obiad-jak Tom wroci to jedziemy do marketu na zakupy weekendowo-grillowo-wyjazdowe:rofl2: my tez zamawiamy z avonu dla siebie i dzieci:)
to też super! ;))

ja robie własnie notatki
bo opracowuję nową dietę i rodzaj treningu dla siebie i meza :)

Kasia, napisalam ci PW, nie przejmuj sie!
BARDZO SIE CIESZE!!!!
Mam nadzieję, że jutro i pokutrze krechy będą super wyraźne!

NIe mogę zatestowac bo nie mam testu jeszcze..wiec pewnie jutro to zrobie :)
No i sie troszke zdolowalam.. Poniewaz mielismy miec w razie czego wszystko od siostry K...
A ona przed 15 minutami powiedziala, że spodziewa się kolejnego dziecka... No i chyba będzie mi bardzo smutno jeśli się nam nie uda... No, ale życ trzeba dalej, prawda?

KINGA, no pewnie ze zleci i bedziemy juz jutro razem mrr. Pewnie grilla sobie zrobimy, posiedzimy na sloneczku na dzialeczce i bedzie na pewno super, bo razem. Kiedys na dzialce chodzilismy na pieterko i pamietam ze jak raz bylismy juz po, to slychac bramke bylo a tu tesc przyjechal hehe. Moj szybko poszedl na dol, a ja musialam sie ogarnac. Dobrze ze skonczylo sie tak a nie ze my w trakcie a tu tesc wpada. u la la hehe
Poza tym marzy mi sie spacerek do lasu narobic halasu. Weekend na pewno spedzimy na swiezym powietrzu i bedzie na pewno superowo mrr
Ja chyba jednak nie odkurze

kurde dziewczyny że wam na to wszystko doby starcza???? ja nie moge tyle pośmigac co wy jak do 18 w pracy siedze :( a zanim do domu doje i coś zjem to już 19 :(

acha dzięki Wam za te pochlepstwa

reklama
SOL- jeste mi przykro:-:)-:)-:)-:)-(wszystkie wymienilas-a ja??????ja tez chce byc w ciazy:sorry:niedobra Ty.....zapomniec o sterej mamaie...

mama - nie zapomniałam tylko wymieniłam te co będą testować w maju - chyba że o czymś nie wiem :-D

Sol - trzymam kciuki za dzisiejsze przedszkole ...
Sol jak tam sprawa z przedszkolem?

A dziękujemy - przedszkole naprawdę sympatyczne. Karola od razu zaciągnęła panie do zabawy. Zostawiliśmy ją na pół godzinki samą żeby się obeznała. Ponoć miauczała że nie może się bawić w innych salach i płakała jak ją odbieraliśmy ale po 20 min się okazało ze dziecko padło w drodze do domu u Marcina na rękach. Jak wysiedliśmy z autobusu już spała a ja musiałam lecieć po wózek a Marcin nią niósł powolutku. Ostatecznie jest najmłodsza w przedszkolu i trzeba panie o wszystkich przyzwyczajeniach poinformować i pampersy przynieść ale spoko. Boję się ale kierowniczka nas uspokoiła że chłopiec o 3 miesiące starszy od Karoli - był łobuz jak diabli a jak nam go pokazała siedział z dziećmi grzeczniutko :-D Więc jeszcze wszystko przed nami. Wpisowe już zapłaciłam, we wtorek podpisujemy umowę. i co ja ze sobą zrobię jak ona w przedszkolu będzie? :-(

maryla - ładny fryz :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry